IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 10% S KODO GOTOVINA10 ► Klikni za več ...
 
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Filters
Preferences
Iskanje

Pričnite jesen z akcijo!

Pričnite jesen z akcijo!

Vsak letni čas prinaša svoje značilnosti in je lahko vedno priložnost za začetek nečesa novega. September se je začel čisto jesensko – z ohladitvijo, novo akcijsko ponudbo Husqvarna in otvoritvijo naše nove spletne trgovine.

Husqvarna akcija za jesen 2019 prinaša odlične znižane cene, ugodne paketne ponudbe ter praktična darila visokih vrednosti. Ugodnosti so ravno takšne, da ustrezajo jeseni in pripravi na zimo. Poslovili smo se od pretežno deževne pomladno-poletne sezone, ki je poskrbela za idealne pogoje za rast goste zelene trave. To je bil čas košnje in urejanje zelenja okoli hiše. Jeseni trava še vedno raste, vseeno pa se prodaja in servis preusmeri iz vrtnih kosilnic na motorne žage.

Temu se je prilagodila tudi jesenska akcijska ponudba blagovne znamke Husqvarna. Preverite akcijsko ponudbo in izberite profesionalno žago Husqvarna 450 po znižani ceni ali pa se odločite za katero od žag serije 500, poleg katere prejmete še Husqvarno hibridno jakno v vrednosti 79 € - brezplačno! Svetujemo, da kar hitro preverite akcijsko ponudbo, saj gredo profesionalne žage Husqvarna serije 500 kot za med.

Jesenska akcija Husqvarna - žage - TMS Brežice

Vsak, ki dela z žago pa potrebuje tudi zaščitno opremo, pravijo namreč, da nesreča nikoli ne počiva. Predramite se tudi vi in si oglejte odlične ponudbe zaščitne in dodatne opreme za delo v gozdu. Za profesionalne gozdarje in domače uporabnike.

Jesenska akcija Husqvarna - zaščitna oprema - TMS Brežice

V akciji so različni modeli zaščitnih oblačil – gozdarske jakne, zaščitne hlače, rokavice, zaščitne čelade, čevlji z zaščito protu urezom in ostali dodatki za varno delo v gozdu.

Opomba: zaščitno opremo in nekatere druge stroje še ni mogoče naročiti neposredno iz spletne trgovine, lahko pa naročilo oddate na mail splet@tms-brezice.si , ali pa nas obiščete v naši fizični trgovini v Brežicah. Hvala za razumevanje!

V akcijskem kompletu se je znašel tudi Husqvarnin najzmogljivejši Rider R 316TsX AWD. Rider z vsekolesnim pogonom in servo volanom omogoča semiprofesionalno rabo. Husqvarna Rider R 3160TsX AWD s Combi enoto 103 tako dobite le za 7.999 €, zraven pa vam podarimo še snežno desko.

Če ste čez poletje sanjali o Riderju, vam lahko namignemo, da je to res dobra ponudba. S snežno desko pa bo uporaben še v zimskem času.

Med drugim jesensko-zimska akcijska ponudba zajema še profesionalno motorno koso 545 RX. V profi akcijskem kompletu dobite motorno koso za 799 € (znižano iz 696 €) vključno z uležajeno polavtomatsko glavo T45X, 3-krakim nožem za travo, kombiniranim ščitnikom in Balance X oprtnikom. Brezplačno dodamo še Technical majico s kratkimi rokavi High Viz v vrednosti 47 €.

Najboljše pa smo prihranili za na konec. Za vse ljubitelje baterijskih strojev sta na voljo dva odlična akcijska paketa. Akumulator Husqvarna BLi20 + polnilec Husqvarna QC80 ali akumulator Husqvarna Bli200 + polnilec Husqvarna QC330 v baterijskem kompletu kar za 50% ceneje.

Jesenska akcjia Husqvarna - baterijski komplet - TMS Brežice

Ker na spletni strani še ni vseh strojev in ostalih izdelkov, ki jih sicer prodajamo, si lahko spodaj ogledate katalog Jesenske akcijske ponudbe Husqvarna

Oddajte komentar