(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Filters
Preferences
Iskanje

Husqvarna

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

IGRAČA ŠKARJE ZA ŽIVO MEJO HUSQVARNA

22,90€
Otroška igrača škarje za živo mejo so odlično darilo za zveste pomagače, ki želijo pokazati, da zmorejo tudi oni. Igrača škarje za živo mejo Husqvarna ima zvočni efekt in premikajoča se plastična rezila.

IGRAČA PIHALNIK LISTJA HUSQVARNA

22,90€
Igrača pihalnik listja Husqvarna z realističnimi zvoki. Odlično darilo za otroke, ki želijo biti prav takšni kot starši. Dovolite jim, da vam pomagajo, pa čeprav z igračo!

IGRAČA MOTORNA ŽAGA HUSQVARNA

24,90€
Igrača motorna žaga Husqvarna za male navdušence nad delom v gozdu. Z realističnimi zvoki in vrtenjem verige. Odlično darilo, ki spodbuja igro v naravi in krepi odnos do dela. Otroci jo obožujejo!

Komplet vsebuje igračo motorna žaga, plastično čelado in rokavice Husqvarna v otroški velikosti.

IGRAČA MOTORNA KOSA HUSQVARNA

24,90€
Igrača motorna kosa (trimer) za male navdušence nad vrtnimi opravili in pridne pomočnike staršev ali starih staršev. Odlično darilo, ki bo otroka pritegnilo otrokovo radovednost do dela. Med delovanjem sveti zelena lučka, se vrti in spušča zvok.

IGRAČA VRTNA KOSILNICA HUSQVARNA

45,00€
Otroška igrača vrtna kosilnica Husqvarna z utripajočimi lučkami in zvoki motorja. Odlično darilo za otroke, ki želijo pomagati pri košnji.

POLNILEC HUSQVARNA QC80

60,00€
Standardni polnilnik Husqvarna QC80 zasnovan za učinkovito polnjenje Husqvarna zmogljivih baterij. Idealen je za domače uporabnike. Časi polnjena odvisni od baterije.

Polnilna moč: 80 W
Vhodna napetost: 100-240 V AC
Teža: 0,6 kg

Cena ne vključuje baterije.

Husqvarna

Filter by:

Clear All
Min: 22,00€ Max: 35.949,00€
€22 €35949