IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA PRIZNANE BLAGOVNE ZNAMKE ► 15% S KODO HUSQVARNA15 ● 10% S KODO GOTOVINA10 ► Klikni za več ...
 
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Filters
Preferences
Iskanje

Husqvarna

Husqvarna stroji in pripomočki, najboljši pomočnik pri delu


Husqvarna stroji in pripomočki so prva izbira profesionalnih in amaterskih uporabnikov za delo na vrtu, pri urejanju okolice in v gozdu. Zgodovina švedske znamke šteje že 330 let, inovativne izdelke visoke zmogljivosti pa nudijo na področju košnje, gozdnega dela, obrezovanja, čiščenja in akumulatorskih strojev. Stroji in pripomočki Husqvarna so lahki, udobni za rokovanje in enostavni za uporabo, delo je opravljeno hitreje, varneje in enostavneje, pri tem pa hrup in izpusti v najmanjši možni meri vplivajo na okolico.

Zakaj izbrati Husqvarnine stroje?

So v koraku s časom. Husqvarna je kljub dolgi zgodovini eno izmed vodilnih podjetij na področju strojne mehanizacije ravno zaradi spremljanja aktualnih smernic, prilagajanja le-tem in razvijanja lastne tehnologije. Razvoj strojev, ki niso samo zmogljivi, temveč tudi učinkoviti ter prijazni do uporabnika in narave je ključno vodilo Husqvarne. Poleg zmanjševanja izpustov in emisij v okolje, vse bolj pomembna postajaja tudi pametna tehnologija in inteligentni stroji, ki še bolj olajšajo delo uporabnikov.

Stroji so kakovostni in zmogljivi. Širni skandinavski gozdovi in neusmiljeno podnebje sta Husqvarni postavila visoke zahteve, ki se kažejo v izjemno zmogljivih motorjih ter uporabi kakovostnih materialov. Ne glede na to, ali uporabljate akumulatorski, baterijski ali bencinski stroj Husqvarna, noben vas ne bo pustil na cedilu.

Stroji in pripomočki za vsakogar. V ponudbi Husqvarne najdete stroje za občasno uporabo oz. enostavna opravila na vrtu, stroje za pogosto rabo na večjih vrtovih ali travnatih površinah ter stroje z močjo in zmogljivostjo za zahtevna profesionalna opravila. Na voljo so vam pripomočki in stroji za domač vrt ali vikend, za večje travnate površine in gozd. Stroji so lahki, varni in ergonomsko zasnovani za udobje med rabo.

So multifunkcionalni. Številni Husqvarnini stroji imajo možnost priključkov in nastavkov, s katerim lahko opravljate različna opravila skozi celo leto. Na vrtni traktor ali rider kosilnico Husqvarna lahko priklopite prikolico, trosilnik, snežni plug, valjar, rahljalnik ali prezračevalnik.  

Enostavno vzdrževanje. Vzdrževanje in skrb za Husqvarna pripomočke obsega čiščenje, menjavo olja in maziv, uporabo originalnih delov in redni servis ter je ključ do njihove dolgotrajne rabe. Nekateri napredni Husqvarna stroji so že opremljeni s senzorji, ki vas opomnijo na prihajajoči servis.

Zagotovljena podpora in servis. Husqvarna je uveljavljena znamka delovnih pripomočkov in strojev s svetovno razvejano mrežo uradnih prodajalcev in serviserjev. Pooblaščeni prodajalci in specializirani serviserji za Husqvarnine stroje so vam vedno na voljo za svetovanje, popravilo ali servis vašega stroja. Pri servisu uporabljajo originalne rezervne dele, kar še podaljšuje življenjsko dobo strojev.   

Kaj vse ponuja Husqvarna?

Husqvarna vam ponuja stroje in pripomočke za občasno, polprofesionalno in profesionalno rabo. Znotraj tega najdete različne stroje za košnjo (robotske in vrtne kosilnice, vrtni traktorji, rider kosilnice), stroje za obrezovanje (škarje za živo mejo, motorne kose, trimerji), stroje za rezanje (verižne žage, gozdarski in višinski obrezovalniki), akumulatorske stroje (vrtne kosilnice, pripomočki za urejanje okolice) in stroje za nego okolice (prezračevalniki, pihalniki, prekopalniki).

Najbolj prodajani izdelki Husqvarna

Podjetje TMS Brežice je pooblaščeni prodajalec in serviser za blagovno znako Husqvarna. Redno se izobražujemo in obiskujeme servisne ter prodajne konference Husqvarna. Z blagovno znamko Husqvarna delamo že od naših začetkov in Husqvarna je znamka, ki nas je skozi leta prepričala saj resnično zagotavlja kakovost ter poprodajno podporo. Blagovna znamka Husqvarna je v svojih letih razvoja pokazala smisel za inovacije ter prisluhnila potrošnikom. Vsako leto nas presentijo s pametnimi nadgradnjami, ki še bolj olajšajo vaše profesionalno pa tudi občasno delo. Izdelki in stroji Husqvarna so narejeni, da zadovoljujejo svoje uporabnike in trajajo kar najdlje, saj je to dobro tako za nas, za vas in najbolj pomembno - za naš planet. Spodaj smo našteli in opisali nekaj kategorij izdelkov, ki so najbolje prodajani.

Husqvarna robotske kosilnice

Husqvarna je bilo ena izmed prvih podjetij, ki je že leta 1995 na trg lansiralo prvo robotsko kosilnico Husqvarna Automower®. Že 25 let razvijajo, izboljšujejo in izpopolnjujejo tehnologijo robotskih kosilnic, ki so kos različnim oblikam zelenic, strminam, ozkim prehodom, slabemu vremenu in drugim oviram. Danes se lahko pohvalijo s 6 različnimi modeli preizkušenih, zanesljivih in zmogljivih robotskih kosilnic na trgu, ki imajo zmogljivost košnje tudi do 5000m2.

Husqvarna Rider kosilnice

Zaradi svoje okretnosti, praktične uporabe in hitrega dela so rider kosilnice najbolj priljubljena izbira tako profesionalnih kot amaterskih uporabnikov. Husqvarna rider kosilnice se lahko pohvalijo z izjemno okretnostjo, kar vam omogoča košenje na vseh vrstah terena, tako na ožinah kot površinah z naklonom. Posebej priljubljene so tudi zaradi svoje multifunkcijske uporabe – s posebnimi priključki se lahko rider kosilnica enostavno spremeni v trosilnik, rahljalnik, pometač ali plug in je uporabna za različna opravila skozi vse leto.

Husqvarna baterijske kosilnice

Baterijski pripomočki so vedno bolj pogosta izbira za košenje trave in urejanje domačega vrta. Zahvaljujoč zmogljivim baterijam vam Husqvarna kosilnice in pripomočki omogočajo, da delo opravite v enkratnem času, z manj hrupa, stroškov in v skrbi za okolje. Njihova največja pomanjkljivost je baterija, vendar se tehnologija iz leta v leto izboljšuje. Najnovejše Husqvarna baterijske kosilnice za napolnitev potrebujejo pol ure, ravno dovolj, da se med delom malce odpočijete in okrepčate.

Husqvarna motorne žage

Delo v gozdu zahteva zanesljiv in močan stroj, kraj Husqvarna motorne žage zagotovo so. Njihove motorne žage omogočajo daljše delo brez prekinitev ter proizvajajo manj tresljajev, kar zmanjšuje napor pri delu. Ne glede na to, ali uporabljate manjšo žago za vrtna opravila ali profesionalno žago za podiranje večjih dreves, z vsako Husqvarna motorno žago dobite učinkovitost, zanesljivost in kakovost.

Husqvarna električne kosilnice

Svet se premika v elektrifikacijo – za razliko od trenutno aktualnih električnih avtomobilov, skrojev in koles so električne kosilnice na trgu že nekaj časa. Husqwarna električne kosilnice so tihe, ekološke in enostavne za vzdrževanje, po zmogljivosti pa se lahko brez skrbi kosajo tako z bencinskimi kot baterijskimi kosilnicami.

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

IGRAČA ŠKARJE ZA ŽIVO MEJO HUSQVARNA

22,90€
Otroška igrača škarje za živo mejo so odlično darilo za zveste pomagače, ki želijo pokazati, da zmorejo tudi oni. Igrača škarje za živo mejo Husqvarna ima zvočni efekt in premikajoča se plastična rezila.

IGRAČA PIHALNIK LISTJA HUSQVARNA

22,90€
Igrača pihalnik listja Husqvarna z realističnimi zvoki. Odlično darilo za otroke, ki želijo biti prav takšni kot starši. Dovolite jim, da vam pomagajo, pa čeprav z igračo!

NARAMNICE ZA DOPASNE HLAČE Z USNJENIMI ZANKAMI HUSQVARNA

23,00€
Naramnice Husqvarna so široke in nastavljive po dolžini. Z usnjenimi zankami. Univerzalna velikost.

NARAMNICE ZA DOPASNE HLAČE S KOVINSKIMI SPONKAMI HUSQVARNA

23,00€
Naramnice Husqvarna so široke in nastavljive po dolžini. S kovinskimi sponkami. Univerzalna velikost.

IGRAČA MOTORNA ŽAGA HUSQVARNA KOMPLET

24,90€
Igrača motorna žaga Husqvarna za male navdušence nad delom v gozdu. Z realističnimi zvoki in vrtenjem verige. Odlično darilo, ki spodbuja igro v naravi in krepi odnos do dela. Otroci jo obožujejo!

Komplet vsebuje igračo motorna žaga, plastično čelado in rokavice Husqvarna v otroški velikosti.

IGRAČA MOTORNA KOSA HUSQVARNA

24,90€
Igrača motorna kosa (trimer) za male navdušence nad vrtnimi opravili in pridne pomočnike staršev ali starih staršev. Odlično darilo, ki bo otroka pritegnilo otrokovo radovednost do dela. Med delovanjem sveti zelena lučka, se vrti in spušča zvok.

Husqvarna

Filter by:

Clear All
Min: 22,00€ Max: 35.949,00€
€22 €35949