IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

O nas

TMS Brežice: Kakovostna ponudba in zanesljiv servis

Smo družinsko podjetje s kakovostno ponudbo in zanesljivim servisom strojev za nego vrta, parka in gozdov. Naša zgodba se je začela leta 1990 v domači garaži, danes za vaše stoje poskrbimo v lastni poslovalnici. Naše vodilo je delati dobro in kakovostno, zato se tudi redno izobražujemo in smo tako vedno na tekočem z novostmi.

TMS Brežice zaposleni

 Vstopite z nami v robustni svet verižnih žag in vrtnih kosilnic!

Ponosni smo na našo podporo strankam in na zmožnost razumevanja in pomoči pri izpolnjevanju potreb vseh naših kupcev, pa naj gre za profesionalnega ali domačega uporabnika. Naše izkušeno osebje vedno poskrbi, da boste dobili pravo opremo za svoje delo.

Trgovina in servis

Prodajo kakovostnih strojev spremljamo s polnim servisom in zalogo rezervnih delov. Naši serviserji imajo dolgoletne izkušnje, ki se kažejo v spretnosti in strokovnemu znanju, kar zadeva gozdarske in vrtne stroje.

Kot glavni trgovec preverjene blagovne znake Husqvarna, imamo celoten spekter izdelkov Husqvarna, za katero nudimo, vzdržujemo in popravljamo celotno paleto izdelkov Husqvarna. Držimo tako stroje za nego vrta, parka in gozda, kot tudi manjših orodij, ki ustrezajo zahtevam zasebnega vrtnarja. Prav tako imamo široko paleto osebnih zaščitnih oblačil, čelad, čevljev in rokavic ter veliko zalogo rezervnih delov.

Poleg Husqvarne smo pooblaščeni prodajalec in servis za podjetja Cub Cadet, Honda, MTD, Oleo-Mac, Jonsered, McCulloch, Kawasaki, AS-Motor.

Izdelava hidravličnih cevi

Po meri izdelujemo visokotlačne hidravlične cevi za traktorje, prikolice, buldožerje, kamione, stroje za pranje na pritisk in podobno.