IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Cub Cadet

Cub Cadet – čista moč in zmogljivost na katero se lahko zanesete


V podjetju Cub Cadet se zavedajo, kaj uporabniki pričakujejo od svojih vrtnih naprav: moč, zmogljivost, vzdržljivost in trajnost. Cub Cadet zato vlaga vso svojo energijo v to, da bi bile njihove rešitve najboljše na tržišču. Nenehno si prizadevajo, da bi serije svojih produktov še izpopolnili z novimi tehnologijami. Z iskanjem novih inovativnih rešitev, z močno servisno podporo in z serijo najboljšega pribora in priključkov prinaša Cub Cadet odločilne prednosti na tržišču. Z vedno višjimi standardi za kakovost in zmogljivost uporabnikom zagotavljajo najboljšo izkušnjo pri delu.

Cub Cadet nenehno izpolnjuje svoje izdelke, da pa bi kategorije strojev za urejanje vrta in okolice lažje ločevali med seboj so jih poimenovali po izpolnjevanju zahtev posameznih skupin uporabnikov. Za domače uporabnike, ki potrebujejo svoj stroj za občasno uporabo, je Cub Cadet zasnoval Force Series strojev. V kategoriji Cub Cadet Enduro Series bodo svojemu delu in zahtevam primerne stroje našli polprofesionalni uporabniki. V to kategorijo sodijo poklici vrtnarji in urejevalci okolja, ki redno potrebujejo zmogljiv stroj na katerega se lahko zanesejo. Za komercialne profesionalne uporabnike pa je Cub Cadet razvil Pro Series.

V TMS Brežice smo prepričani, da vas bo moč in zanesljivost priznane ameriške blagovne znamke Cub Cadet, navdušila, tako kot je navdušila nas. Nakup Cub Cadet stroja pri nas pomeni, da hkrati dobite tudi pooblaščeni servis, ki bo skrbel za vaše zadovoljstvo in dolgo življenjsko dobo vašega izbranega stroja Cub Cadet. Cub Cadet je izjemno zanesljivo podjetje, kar pomeni, da imamo zelo dober in hiter dostop do original rezervnih delov in bo zato vzdrževanje vaše vrtne kosilnice Cub Cadet, vrtnega traktorja Cub Cadet, rider kosilnice Cub Cadetzero turn kosilnice Cub Cadet ali drugega stroja  Cub Cadet izjemno enostavno.

Izkusite razliko s stroji Cub Cadet Od leta 1961 je Cub Cadet premišljeno oblikoval stroje za ljudi, ki za svoje delo potrebujejo zanesljivo orodje. Cub Cadet stavi na svojo inovativnost pri razvoju in proizvodnji kosilnic

Izkusite vrhunsko zmogljivost s Cub Cadet Cub Cadet zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo, zato so stroji Cub Cadet (vrtni traktorji, rider kosilnice, zero turn kosilnice, snežne freze in prekopalniki zemlje) izdelani iz vrhunskih materialov, vrhunskega inženirstva in visoko zmogljivih motorjev. Cub Cadet dosega visoke standarde kakovosti in zmogljivosti, zato se lahko na stroje Cub Cadet resnično zanesete.

Izkusite resnično kakovost Cub Cadet Kakovost je v središču vseh strojev Cub Cadet, saj je njihov cilj, da imate s stroji blagovne znamke Cub Cadet najboljše izkušnje. Vse stroji so zasnovani in izdelani za dolgo življenjsko dobo. V TMS Brežice smo pooblaščeni prodajalci in serviserji strojev blagovne znamke Cub Cadet, zato smo primerno usposobljeni in se redno izobražujemo. Ravno zaradi tega vam bomo znali primerno svetovat, kateri Cub Cadet stroj bo najboljša izbira za vaše potrebe in zahteve dela, ki ga boste s strojem opravljali.

Izkusite napredek s stroji Cub Cadet Že od ustanovitve Cub Cadet pomaga uporabnikom spoznati potencial njihovega zunanjega sveta. Z leti se je način življenja spremenil in Cub Cadet si je postavil izziv, da bo novim potrebam sledil in jih reševal. Inženirji iz podjetja Cub Cadet se z znanjem in izkušnjami spoprijemajo z novodobnimi izzivi in snujejo stroje, ki jim bodo kos.

Ne glede na to ali iščete zmogljivo vrtno kosilnico Cub Cadet, vsestransko rider kosilnico Cub Cadet ali pa kater drug stroj za urejanje vrta in okolja – s Cub Cadet boste zagotovo našli pravo orodje zase.

Vrtne kosilnice Cub Cadet

Robustna konstrukcija, dovršena oblika in inovativna tehnologija zagotavljajo v vrtnih kosilnicah Cub Cadet izjemno učinkovitost. S funkcijami, ki omogočajo popoln nadzor, zmogljivost in udobje pri delu, vam bo vaša vrtna kosilnica Cub Cadet dala točno to, kar od nje pričakujete. Vsaka vrtna kosilnica Cub Cadet odlikuje odlično in učinkovito rezanje – leto za letom.

Perfektno rezanje in pobiranje trave z bencinsko vrtno kosilnico Cub Cadet. Izjemna učinkovitost s priznano blagovno znamko Cub Cadet vas bo navdušila. Robustna konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zmogljiv motor Cub Cadet OHV bo zagotovil dovolj več kot dovolj moči za vaše potrebe.

Z bencinskimi kosilnicami Cub Cadet izbirate med kosilnicami z različnimi sistemi košnje – pobiranje trave v košaro, stranski izmet, zadnji izmet in sistem mulčenja. Nekatere vrtne kosilnice Cub Cadet omogočajo tudi sistem košnje 3v1, kar pomeni da ena kosilnica omogoča pobiranje v košaro, zadnji izmet in mulčenje. Prav tako imajo nekatere bencinske vrtne kosilnice Cub Cadet celo možnost 4v1, kar pomeni, da lahko z izbirate med štirimi različnimi sistemi košnje. Pokošeno travo pobirate v koš, stranski izmet, zadnji izmet ali pa mulčenje. Tako imate možnost, da v različnih pogojih košnje izberete najustreznejši način dela. Številne funkcije bencinskih vrtnih kosilnic Cub Cadet pripomorejo, da boste košnjo trave opravili brez napora – preprosto praznjenje koša za travo, ergonomsko oblikovan ročaj, centralno nastavljanje višine košnje, in kolesa z ležaji, ki omogočajo, da je vaše delo še udobnejše.

Vrtne kosilnice Cub Cadet serija LM1 za domače uporabnike – dovršene in okolju prijazne bencinske vrtne kosilnice bodo poskrbele, da bo košnja z njimi užitek in en opravilo.

Vrtne kosilnice Cub Cadet serije LM2 za domače uporabnike – se od serije LM1 razlikujejo po tem, da imajo bencinske kosilnice LM2 intuitivni samohodni pogonski sistem, ki se prilagodi hitrosti vaše hoje. Pogonski sistem MySPEED se vklopi, ko potisnete ročaj naprej in se premaknete. Ko hodite hitreje, ročaj pomaknete še bolj naprej in hitrost kosilnice se poveča. Z močnim motorjem Cub Cadet, zbirno košaro z zaščito pred prašenjem in po višini nastavljivim ročajem, je serija vrtnih kosilnic Cub Cadet LM2 postavila nov standard košnje s samohodnimi kosilnicami.

Vrtne kosilnice Cub Cadet serije LM3 za domače uporabnike – najsodobnejši sistem MySPEED se vklopi, ko ročico potisnete naprej. Samohodne kosilnice Cub Cadet LM3 imajo zbirno košaro s trdim plastičnim pokrovom in prikazovanjem napolnjenosti. Prikazovalnik sporoči, kdaj je koš poln trave in ga je potrebno izprazniti. Visoka zadnja kolesa za brezskrbno premagovanje lukenj in neravnih travnatih površin.

Vrtne kosilnice Cub Cadet serije XM1 za polprofesionalne uporabnike – z bencinskimi kosilnicami serije XM1 Cub Cadet dviga zmogljivost svojih kosilnic. Ta serija je opremljena z lastnostmi, ki zagotavljajo najboljše rezultate košnje.

Vrtne kosilnice Cub Cadet serije XM2 za polprofesionalne uporabnike – ponujajo najboljše iz vseh področij. Zahvaljujoč samohodnemu kolesnemu pogonu VarioSpeed in MySPEED boste brez težav kosili večje travnate površine. Poganjajo jih zmogljivi Cub Cadet ali Honda motorji. Bencinske kosilnice XM2 se s pomočjo eklektičnega zaganjača zlahka zažene s pritiskom na gumb.
Vrtne kosilnice Cub Cadet serije XM3 za polprofesionalne uporabnike – bencinske vrtne kosilnice XM3 imajo vse, kar lahko pričakujete od top modelov vrtnih kosilnic. Izjemna zmogljivost košnje, visoka učinkovitost, enostavno upravljanje in profesionalna zasnova. Kosilnice XM3 so opremljene s Kawasaki motorjem, ki dosega večjo moč, kot bi jo pričakovali. Ravno to je skrivna sestavina tako visoke zmogljivosti bencinskih kosilnic Cub Cadet XM3. Poleg tega pa so te vrtne kosilnice opremljene z zavorno sklopko rezila, ki omogoča, da motor deluje tudi takrat, ko so noži izklopljeni. Zagotavlja varnost in prihrani čas ponovnega zagona motorja pri praznjenju koša za travo. Bencinska vrtna kosilnica serije XM3 bi bila primerna tudi za profesionalne uporabnike, saj omogoča učinkovito delo na večjih travnikih.

Vrtni traktorji Cub Cadet

Vrtni traktorji Cub Cadet serije Force za domače uporabnike so izjemno vsestranski. Odlikujejo se po hitri in učinkoviti košnji večjih površin zahvaljujoč veliki košari za zbiranje trave. Vrtni traktorji Cub Cadet imajo poleg sistema košnja za zbiranje v košaro tudi možnost košnje s stranskim izmetom. Na ta način odpravite potrebo po zaustavljanju in praznjenju košare. Zahvaljujoč uporabniku prijaznem nastavljanju višine košnje, vrtni traktorji Cub Cadet dosežejo optimalne rezultate rezanja tudi na zahtevnih travnikih.

Vrtni traktorji Cub Cadet serije LT1 za domače uporabnike – močni, vsestranski in udobni vrtni traktorji Cub Cadet zagotavljajo popolno košnjo, izjemno rezanje in odzivne zbirane košare. Zagotovite si popolne rezultate rezanja tudi na zahtevnih površinah.

Vrtni traktorji Cub Cadet serije LT2 za domače uporabnike – v kratkem času zmorejo košnjo večjih površin. Ogrodje je izdelano iz močne jeklene konstrukcije, ki je v celoti varjena in prašno lakirana za večjo vzdržljivost. Hidrostatični pogonski sistem in vzvratna tehnologije košnje RevTEK.

Vrtni traktorji Cub Cadet serije LT3 za domače uporabnike – zagotavljajo odlične lastnosti košnje, izjemno rezanje in zbiranje trave v košaro z neverjetno odzivnostjo. Vrtni traktor Cub Cadet ima tehnologijo RevTEK, ki omogoča košnjo naprej in nazaj. Hidrostatični menjalnik je brezstopenjski. Vsi bencinski vrtni traktorji Cub Cadet LT3 so opremljeni z zmogljivim motorjem Cub Cadet.

Vrtni traktorji Cub Cadet serije Enduro za polprofesionalne uporabnike so izjemno zmogljivi in okretni. Zaradi vodilne tehnologije na trgu vrtni traktorjev so to najboljši modeli Cub Cadet vrtnih traktorjev. Vrtni traktorji so zasnovani za profesionalne vrtnarje in uporabnike, ki morajo redno kositi za večje travnate površine. Traktorji Enduro se ponašajo z najmanjšim obračalnim krogom na trgu, kar je še posebej uporabno na travniku, ki ima veliko ovir (dreves, grmovja, gredic in podobno). Svoje delo boste z vrtnimi traktorji Cub Cadet končali hitreje in z boljšimi rezultati. Presegli bodo vaša pričakovanja.

Vrtni traktorji Cub Cadet serije XT1 za polprofesionalne uporabnike – najnovejša generacija vrtnih traktorjev Cub Cadet, ki določajo nove standarde za moč, zmogljivost in zanesljivo kakovost. Traktorske kosilnice Cub Cadet XT1 so idealno opremljene za košnjo, zbiranje trave v košaro in transportiranje pokošene trave. Vrtne traktorje je mogoče razširiti s široko paleto dodatkov. Močen, trpežen in popolnoma robotsko varjen okvir z novim sistemom protikorozijske zaščite z e-prevleko, zagotavlja popolno zaščito. Hidrostatični pogonski sistemi zagotavlja gladko vožnjo.

Vrtni traktorji Cub Cadet serije XT2 za polprofesionalne uporabnike – ponuja še višjo raven moči, tehnoloških rešitev in vzdržljivosti. Vrtni traktroji Cub Cadet serije XT2 Enduro so zahvaljujoč sistemu Tight Turn Xtreme najbolj okretni (gibljivi) vrtni traktorji v seriji XT. To ji dela idealne za košnjo na težkih terenih. Z dodatno opremo lahko vaš vrtni traktor uporabljate vso sezono za različna dela.

Vrtni traktorji Cub Cadet serije XT3 za polprofesionalne uporabnike – izdelani za najtežje in najzahtevnejše pogoje. Vrtni traktorji Cub Cadet XT3 so opremljeni z izjemno močnimi komponentami. So ultimativne traktorske kosilnice. XT3 prekipeva od moči in zmore košnjo najvišje in najgostejše trave, prevaža večje obremenitve in zmore delo z najtežjimi pripomočki za obdelavo delovne površine. Prav tako izjemno okreten. Zahvaljujoč mehanski zapori diferenciala, vrtni traktorji Cub Cadet serije XT3 Enduro zagotavljajo optimalen oprijem ne glede na zahtevnost terena.

Rider kosilnice Cub Cadet

Mini-rider kosilnice Cub Cadet imajo moderno zasnovo, so izjemno vsestranski in zagotavljajo udobno košnjo. To pa so samo trije poglavitni razlogi zakaj so rider kosilnice Cub Cadet tako priljubljene med uporabniki. Kompaktne in okretne rider kosilnice Cub Cadet serije Force za domače uporabnike z električnim zagonom so opremljene z močnejšimi Cub Cadet motorji, ki ne potrebujejo pogostega vzdrževanja. Rider kosilnica omogoča sistem košnje – pobiranje v košaro, mulčenje ali izmet.

Rider kosilnice Cub Cadet serije LR1 za domače uporabnike – opremeljeni so z električnim zagonom in zmogljivim bencinskim motorjem Cub Cadet. Zaradi svoje majhnosti in okretnosti so izjemno vsestranski – tako za košnjo kot tudi za shranjevanje.

Rider kosilnice Cub Cadet serije LR2 za domače uporabnike – z močnimi motorji Cub Cadet, zbirno vrečo z zaščito pred prašenjem in ročico za enostavno prestavljanje višine košnje je serije LM2 postavila nov standard pri sedežnih kosilnicah. Rider kosilnice serije LR2 prinašajo vso moč, vzdržljivost in zmogljivost rezanja večjih rider kosilnic, le da so rider kosilnice serije LR2 v bolj kompaktni in manjši obliki.

Zero turn kosilnice Cub Cadet

Zero Turn kosilnice Cub Cadet s svojo edinstveno tehnologijo krmiljenja z ničelnim obračalnim krogom (360°) omogoča enostavno vožnjo okoli ovir, kar pomeni, da bo košnja večjih travnatih površin postala učinkovitejša in udobnejša. Sedežne kosilnice z ničelnim obračalnim krogom Cub Cadet Enduro so zgrajene iz močnih komponent, poganjajo pa jih visokozmogljivi komercialni motorji. Pričakujete lahko zanesljivost in profesionalne rezultate, ki jih zahtevate vi ali pa vaši naročniki.

Zero turn kosilnice Cub Cadet serije XZ2 za polprofesionalne uporabnike – pričakuje moč, enostavno uporabo in izjemno vsestranskost. Vsaka dodatna lastnost sedežnih kosilnic z ničelnim obračalnim krogom Cub Cadet XZ2 vam daje več. Upravljanje z obračanjem na mestu v kombinaciji z enostavnim krmiljenjem volana in štirikolesnim krmiljenjem vam omogoča neprekosljivo stabilnost in vsestranskost. Neverjetna kombinacija, ki ima nedvomno odlično zmogljivost.

Zero turn kosilnice Cub Cadet serije XZ3 za polprofesionalne uporabnike – visoka zmogljivost in ničelni krog obračanja pomeni praktičnost košnje, kar so odlični pogoji za vsakega voznika zero turn kosilnice Cub Cadet. Težki in strmi tereni za XZ3 niso več problem. Cub Cadet Synchro Steer tehnologija za nepremagljivo okretnost in neprimerljiva sposobnost vzpenjanja.

Zero turn kosilnice Cub Cadet serije XZ5 za polprofesionalne uporabnike – precizna učinkovitost s tehnologijo lap-bar v kombinaciji z izjemno robustno konstrukcijo. Kosilnice z ničelnim obračalnim krogom Cub Cadet imajo dve krmilni ročici z udobnimi ročaji in visoko zmogljiv motor, kar naredi serijo XZ5 idealno za košnjo velikih površin trate.

Zero turn kosilnice Cub Cadet serije XZ7 za polprofesionalne uporabnike – vrhunski modeli v seriji XZ7 naredijo odličen vtis z izboljšano stabilnostjo in vzdržljivostjo. Brez težav in z velikim udobjem boste lahko pokosili tudi v najtežjih pogojih.

Zero turn kosilnice Cub Cadet serije Z1 za profesionalne uporabnike – nujen za vsakega profesionalca oziroma krajinske vrtnarje, ki vsak dan profesionalno vzdržujejo velike parkovne in javne površine. Velika prednost je vrhunska zmogljivost, absolutna zanesljivost in optimalna učinkovitost.

Zero turn kosilnice Cub Cadet serije Z5 za profesionalne uporabnike – neverjetna moč in neverjetno udobje. Kosilnice z ničelnim obračalnim krogom Cub Cadet serije Z5 so vodilne v zmogljivosti in kakovosti z največjo učinkovitostjo rezanja oziroma košnje. Odlična kombinacija za resnične strokovnjake!

Zero turn kosilnice Cub Cadet serije Z7 za profesionalne uporabnike – neprekosljivo udobje in neverjetna moč je popolna kombinacija za prave profesionalce. Preklopite na večjo moč, najvišjim hitrostim, večjemu udobju in večji palubi. Pričakujte zmogljivost, kakovost in učinkovitost, ki postavlja druge vodilne kosilnice z ničelnim obračanjem v senco. Zaradi tega je Z7 absolutno vrhunski model.

Zero turn kosilnice Cub Cadet serije Z9 za profesionalne uporabnike – komercialna kosilnica z ničelnim obračanjem z izjemno širokimi dvojnimi pnevmatikami - razvita je tako, da se brez težav spopada tudi z najstrmejšimi nakloni do 25° (46%). Poleg tega ima impresivno robustno in večkrat ojačano jekleno rezalno ploščo, izjemne zmogljivosti košnje in udobno sedežno blazino. Odlična izbira za občine, komercialne uporabnike in lastnike velikih nepremičnin z zahtevnim terenom.

Zaupajte pooblaščenemu prodajalcu in serviserju Cub Cadet

Zaslužite si popolno zaupanje v Cub Cadet stroj, ki ste ga izbrali za svoje delo. Ohranite samozavest v svoj nakup tudi še dolgo po tem, ko ste ta nakup opravili. Ravno zato smo tukaj mi – TMS Brežice je pooblaščeni prodajalec in serviser Cub Cadet. Redno se udeležujemo prodajnih in servisnih konferenc, ki jih organizirajo predstavniki Cub Cadet.

Prodaja Cub Cadet strojev za urejanje okolice

V TMS Brežice imamo na voljo širok asortima Cub Cadet strojev, ki jih lahko v naši fizični trgovini vidite v živo, prav tako pa vam bodo naši prodajalci in prodajalke z velikim veseljem svetovali pri izbiri. Prav vsak od nas je specializiran na področju Cub Cadet proizvodov, saj se vsako leto udeležimo prodajne konference, na kateri smo seznanjeni z novostmi, prav tako pa se udeležujemo rednih tečajev. Našim nasvetom lahko zaupate, saj ne le da dobimo znanje, ki nam ga predajo neposredno iz Cub Cadet, za nami je tudi že več kot trideset let izkušenj. Potem, ko enkrat izberete svoj Cub Cadet stroj, vam stoj tudi korektno predamo. Naredimo prvi servis, kater namen je, da je vaš stroj, po tem, ko ga odpeljete, pripravljen za takojšnjo uporabo, prav tako pa s prvim brezplačnim servisom preverimo ali stroj dobro deluje ter ga tudi nastavimo.

Celotno ponudbo Cub Cadet izdelkov si lahko ogledate tudi v katalogu Cub Cadet. Vse artikle iz kataloga lahko naročimo, tudi če jih morda ni v spletni trgovini. 

Servis Cub Cadet strojev za urejanje okolice

Poleg prodaje smo v TMS Brežice tudi izkušeni pooblaščeni serviserji za izdelke Cub Cadet. Kadar se odločite za nakup Cub Cadet stroja pri nas, vam stroj vedno pripravimo za takojšnjo uporabo in preverimo da je stroj v vrhunskem stanju. Prav tako pa vam v TMS Brežice ponujamo tudi možnost rednega vzdrževanja in servisiranja, ki ga podpiramo z zalogo in prodajo originalnih rezervnih delov Cub Cadet. Le s profesionalno podporo in originalnimi kakovostnimi rezervnimi deli bo vaš Cub Cadet izdelek ostal v vrhunskem stanju še mnogo let po nakupu.

Garancija za Cub Cadet izdelke

Cub Cadet zaupa v kakovost svojih izdelkov, ravno zato imate z nakupom Cub Cadet stroja za več let mir. Cub Cadet ima zavidljiv sloves trajnosti in zanesljivosti, ki pa ga dodatno podpira garancija.

Cub Cadet zagotavlja 3 leta garancije za fizične osebe in 1 leto garancije za pravne osebe.

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

VRTNA KOSILNICA CUB CADET LM1 AP46

459,00€
or 48 x 11,42€
Visoko učinkovite bencinska kosilnica Cub Cadet LM1 AP46 je idealna za vrtnarje, ki ciljajo na čudovit zaključek zelenice.

Motor: Cub Cadet, 79 cm³
Pogon: Potisni
Ohišje: Jeklo
Način košnje: Pobiranje/Zadnji izmet
Širna košnje: 46 cm

Ne pozabite! Kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

VRTNA KOSILNICA CUB CADET LM1 DP53

517,00€
or 48 x 12,86€
Bencinska kosilnica Cub Cadet LM1 DP53 s čvrsto konstrukcijo in močnim motorjem vas bo navdušila.

Motor: Cub Cadet, 159 cm³
Pogon: Potisna
Ohišje: Jeklo
Način košnje: Pobiranje/Zadnji izmet/Stranski izmet/Mulčenje
Širna košnje: 53 cm

Ne pozabite! Kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

VRTNA KOSILNICA CUB CADET LM3 CRC46S

731,00€
or 48 x 18,19€
Učinkovita bencinska kosilnica Cub Cadet LM3 CRC46s je idealna za lastnike večjih travnikov. Odlična kombinacija vsestranskosti in udobja.

Motor: Cub Cadet, 140 cm³
Pogon: Samohodna, variabilna hitrost
Ohišje: Jeklo
Način košnje: Pobiranje/Zadnji izmet/Stranski izmet/Mulčenje
Širna košnje: 46 cm

Ne pozabite! Kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

VRTNA KOSILNICA CUB CADET LM3 CR53S

829,00€
or 48 x 20,63€
Zanesljiva bencinska kosilnica s pogonom na zadnja kolesa Cub Cadet LM3 CR53S za vsestransko (4-v-1) in udobno košnjo.

Motor: Briggs & Stratton, 150 cm³
Pogon: Samohodna, variabilna hitrost
Ohišje: Jeklo
Način košnje: Pobiranje/Zadnji izmet/Stranski izmet/Mulčenje
Širna košnje: 53 cm

Ne pozabite! Kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

VRTNA KOSILNICA CUB CADET LM3 DR53ES

907,00€
or 48 x 22,57€
Zahvaljujoč vsestranskim možnostim rezanja in pogonu na zadnja kolesa lahko od bencinske kosilnice Cub Cadet LM3 DR53ES pričakujete odlične rezultate košnje.

Motor: Cub Cadet, 159 cm³
Pogon: Samohodna, variabilna hitrost
Ohišje: Jeklo
Način košnje: Pobiranje/Zadnji izmet/Stranski izmet/Mulčenje
Širna košnje: 53 cm

Ne pozabite! Kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

RIDER KOSILNICA CUB CADET LR1 MS76

1.999,00€ 2.244,00€
or 48 x 47,34€
Kompaktna MINI-RIDER kosilnica Cub Cadet LR1 MS76 je opremljena s čudovitimi lastnostmi, kot so prihranki prostora, okretnost in izjemne zmogljivosti.

Proizvajalec motorja: Cub Cadet
Moč: 8.6 kW @ 3.200 obratov/minuto
Način košnje: Mulčenje/zadnji izmet
Širina košnje: 76 cm

Ne pozabite! Rider za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!

Cub Cadet

Filter by:

Clear All
Min: 459,00€ Max: 26.370,00€
€459 €26370