IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Dnevi odprtih vrat

Dogodek Dnevi odprtih vrat 2023 - petek, 31. marec in sobota, 1. april

V podjetju TMS Brežice prisegamo na kakovost in na dobro komunikacijo z vami, zato vsako leto organiziramo že tradicionalne dneve odprtih vrat. Dnevi odprtih vrat 2023 bodo potekali v petek 31. marca in soboto 1. aprila od 8. do 17. ure. 

Namen odprtih vrat je, da otvorimo sezono in pokažemo kaj je na voljo. Imeli bomo veliko izbiro strojev za urejanje okolice, naši strokovnjaki bodo na voljo za prikaz delovanja in za vprašanja obiskovalcev, določene modele strojev bo možno tudi preizkusiti.

Ne veste katero kosilnico izbrati? Morda še ne zaupate kakovosti baterijskih kosilnic ali baterijskih kos na nitko? Morda razmišljate o samodejni košnji z robotsko kosilnico? Se odločate za nakup sedežne kosilnice in ne veste kateri model najbolj ustreza vašim zahtevam? Potem si vzamite čas za Dneve odprtih vrat in se v zmogljivost strojev prepričajte sami - no, skupaj z našim nasvetom, da bo izbrana kosilnica ali drug stroj, zares ustrezal vam in delovnim nalogam.

Obisk dogodka je vsako leto večji, saj se v današnjem svetu soočamo z veliko izbiro raznovrstnih strojev različne kakovosti in vprašljive poprodajne podpore. Ob nakupu stroja zato vedno poudarjamo, da je potrebno kupovati preverjeno kakovost, ki bo trajala dlje in zagotavljala obljubljene rezultate. Zavedamo se tega, da je začetni vložek v kakovostni stroj lahko višji, a se na dolgi rok izplača. To je poglavitni razlog, da vztrajamo z dnevi odprtih vrat, saj lahko stroj sami preizkusite in se prepričate v njegovo zmogljivost. 

DOGODEK: Dnevi odprtih vrat 
KRAJ: TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice
DATUM: petek 31. marec in sobota 1. april
URA: med 8. in 17 uro

KOMU JE DOGODEK NAMENJEN?

Domačim uporabnikom, ki potrebujejo stroj za občasno urejanje in vzdrževanje zelenih površin. Lastnikom hiš, vinogradov, vikendov. Profesionalnim uporabnikom, ki potrebujejo profesionalno zmogljivost strojev za vsakodnevno delo na zahtevnejših terenih. Profesionalnim gozdarjem, vrtnarjem, urejevalcem okolja. Komunalni službi in podjetjem, ki si lastijo večje zelene površine. Golf igrišča, nogometna igrišča, večji turistični kompleksi.

Dogodek je brezplačen in bo potekal v vsakem vremenu.

Primerno tudi za družine z otroki.