IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Dostava in načini plačila

Načini plačila

TMS BREŽICE OMOGOČA NASLEDNJE NAČINE PLAČILA:

 • z gotovino ob prevzemu*
 • z nakazilom na račun TMS Brežice po ponudbi/predračunu**
 • s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners club)

MOŽNOST OBROČNEGA PLAČILA:

 • z nakupi na obroke Leanpay do 48 obrokov do največ 5.000 EUR

* Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun TMS Brežice po ponudbi oziroma predračunu, pri čemer še vedno velja Cena.
** Po prejemu plačila po ponudbi oziroma predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

Na prevzemnem mestu TMS Brežice je možno plačilo z gotovino ali s plačilno oziroma kreditno kartico. Možnost obročnega nakupa s kreditnimi karticami Diners (do 36 obrokov), Eurocard (NLB), Karanta (NLB) do 12 obrokov brez obresti in Leanpay (do največ 5.000 EUR in do 48 obrokov). Ponujamo tudi možnost poslovnega najema Grenke leasing za pravne osebe.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s stani uporabnika obvestite na splet@tms-brezice.si za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

LEANPAY OBROČNO PLAČEVANJE

Leanpay plačilo na obroke v TMS Brežice

HITRO IN ENOSTAVNO DO OBROČNEGA SPLETNEGA NAKUPA BREZ OBISKA BANKE

 • za zneske od 200 EUR do 5.000 EUR
 • z odplačilno dobo od 3 do 48 zaporednih mesečnih obrokov*
 • pri čemer je minimalen mesečni obrok 10 EUR in maksimalen mesečni obrok 350 EUR

Obvezne informacije si preberite tukaj - Kako deluje? Kaj potrebujete?
Svetujemo tudi branje Splošnih pogojev uporabe Leanpay.

Plačevanje z Leanpay lahko izberete le kot fizična oseba in ne kot pravna. 

KAKO DELUJE LEANPAY - SPLETNI NAKUP

 1. V spletni trgovini ob zaključku naročila izberite Leanpay obročno odplačevanje
 2. Nakup razdelite na do 48 obrokov
 3. Vnesete svoje podatke in v trenutku boste prejeli odločitev ali je obročno plačilo mogoče.
 4. Poravnate obveznosti. 

KAKO DELUJE LEANPAY - NAKUP V POSLOVALNICI

 1. Na blagajni v poslovalnici zaprosite za plačilo z Leanpay.
 2. Nakup prek povezave, ki jo prejmete v SMS ali email sporočilu, razdelite na do 48 obrokov.
 3. Vnesete svoje podatke in v trenutku boste prejeli odločitev ali je obročno plačilo mogoče.
 4. Poravnate obveznosti.

Tako preprosto. In ne skrbite, o vsakem obroku boste pravočasno obveščeni.
Na Moj Leanpay (osebnem portalu - samo zame) lahko kadarkoli preverite vse informacije v vezi svojih nakupov.

KAJ POTREBUJEM, DA BI LAHKO UPORABLJAL STORITVE LEANPAY?

 • Biti moram polnoleten slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji;
 • Potrebujem pozitivno kreditno oceno;
 • Potrebujem veljavno kartico, ki omogoča plačila na spletu.

KAKŠNE OPCIJE OBROČNEGA NAKUPA IMAM Z LEANPAY?

V TMS Brežice z Leanpay omogočamo obročni nakup:

 • od 100 EUR do največ 5.000 EUR (skupna vrednost v košarici)
 • v 6, 12, 18, 24, 36 ali 48 obrokih.

KAKO PLAČAM SVOJE OBVEZNOSTI PRI LEANPAY?

 • Polog, če je potreben, plačam s kreditno kartico;
 • Vsa nadaljnja plačila (obrokov) so avtomatska, preko direktne bremenitve SEPA, iz mojega transakcijskega računa (TRR).

Pogosta vprašanja o obročnem nakupovanju z Leanpay

Kako uporabljam Leanpay obročna plačila v spletni trgovini?

Potem, ko ste se odločili za nakup v spletni trgovini, dodali artikle v košarico in prišli do načinov plačila, enostavno kot možnost plačila izberete »Leanpay – plačilo na obroke«. Več preberite tukaj.

Kakšne možnosti obročnega nakupa imam?

Leanpay omogoča nakupe na največ 48 obrokov. Več o možnostih nakupa preberete tukaj.

Kaj potrebujem, da bi lahko uporabil storitev Leanpay?

Za nakup na obroke z Leanpay potrebujete osebno izkaznico, državljanstvo RS, telefonsko številko, zapis v kreditnem registru Sisbon, ki ga ima vsak, ki je v Sloveniji pri katerikoli poslovni banki kadarkoli uporabljal vsaj eno od storitev: transakcijski račun z rednim limitom, kreditne kartice, kredit pri banki ali leasing pri izdajatelju leasinga ter v nekaterih primerih tudi kreditno kartico za spletni nakup. Za način plačila na obroke z Leanpay se lahko odločite le kot polnoletna FIZIČNA oseba (ne pravna)Več si lahko preberete tukaj.  

Zakaj moram plačati polog (prvo plačilo)? Kaj pa če kredit ni odobren?

V nekaterih primerih Leanpay za odobritev obročnega plačila zahteva takojšnje prvo plačilo. V drugih primerih Leanpay tega ne zahteva in je prva obveznost plačila uporabnika plačilo prvega obroka.

Če obročni nakup zahteva takojšnje prvo plačilo, to jasno vidim v procesu oddaje vloge, na primer v Standardni predhodni informaciji, ki si jo lahkom ogleda v aplikaciji Leanpay na prvem koraku, preden se odločim za nadaljevanje z vlogo.

Uspešno prvo plačilo potrjuje mojo resnost pri večjih nakupih ter potrjuje, da posedujem veljavno ter za Leanpay (in za spletne nakupe) sprejemljivo plačilno sredstvo.

Znesek prvega plačila Leanpay uporabi, da poravna stroške ocene tveganja za moj kredit po Ceniku Leanpay. Če plačani znesek presega višino stroškov ocene tveganja, Leanpay preostanek obračuna kot takojšnje delno plačilo kredita (zmanjšanje glavnice kredita), kar je jasno razvidno v amortizacijskem načrtu kredita.

***

Če po izvedenem prvem plačilu kreditna pogodba zaradi kakršnegakoli razloga ni sklenjena (na primer zaradi kasnejše ugotovitve, da sem kot uporabnik podal nepravilne ali neresnične podatke), pri tem pa kredit ni bil črpan (plačilo za blago ali storitev trgovini ni bilo izvedeno), mi Leanpay vrne prejeto prvo plačilo na isto plačilno sredstvo, iz katerega ga je prejel (kreditna kartica).

Če je bil kredit črpan, in imam kot uporabnik plačilno obveznost do Leanpay, kljub temu pa ni mogoče skleniti kreditne pogodbe, lahko Leanpay prvo plačilo pobota z mojo obveznostjo ter me terja le za razliko plačila obveznosti.

Za vračilo prvega plačila, ki se procesira preko sistema obdelave kreditnih kartic zunanjega partnerja Leanpay, je potrebnih do 4 delovnih dni od ugotovitve, da je vračilo upravičeno (od dne odobritve zahtevka na Leanpay oziroma od dne dogovora z menoj kot stranko, da odstopam od nakupa, ter pod pogojem, da imam poravnane vse druge obveznosti do Leanpay).

Ne najdeš odgovora na svoje vprašanje? Preveri pogosta vprašanja kar na Leanpay.si 

Dostava

Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk na območju Slovenije je Pošta Slovenije, vendar si TMS Brežice pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Strošek dostave

Za naročene izdelke zaračunavamo stroške dostave po ceniku Pošte Slovenija:

Skupna teža izdelkov v košarici

poštnina z DDV

do 2 kg

5,49 eur

nad 2 kg do 5 kg

6,68 eur

nad 5 kg do 10 kg

8,06 eur

nad 10 kg do 15 kg

9,44 eur

nad 15 kg do 20 kg

10,72 eur

nad 20 kg do 25 kg

12,35 eur

nad 25 kg do 30 kg

14,08 eur

nad 30 kg do 40 kg

16,35 eur

nad 40 kg do 50 kg

19,08 eur

nad 50 kg do 60 kg

24,80 eur

nad 60 kg do 70 kg

27,64 eur

nad 70 kg do 80 kg

30,44 eur

nad 80 kg do 90 kg

33,32 eur

nad 90 kg do 100 kg

36,14 eur

nad 100 kg do 110 kg

38,98 eur

nad 110 kg do 120 kg

41,82 eur

nad 120 kg do 130 kg

44,63 eur

nad 130 kg do 140 kg

47,45 eur

nad 140 kg do 150 kg

50,28 eur

nad 150 kg do 160 kg

53,15 eur

nad 160 kg do 170 kg

55,96 eur

nad 170 kg do 180 kg

58,79 eur

nad 180 kg do 190 kg

61,64 eur

nad 190 kg do 200 kg

64,47 eur


Strošek dostave se vam vedno informativno izpiše ali prišteje v košarici, pred oddajo naročila in je nato prikazan tudi na računu, ki ga prejmete z naročenim blagom. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo. Blago dostavljamo na območju Slovenije.

Za dostavo v druge države EU je strošek poštnine odvisen od višine naročila. Za dostavo izven Slovenije nam pišite na mail splet@tms-brezice.si.

Čas dostave

Dostava se vrši med tednom do 16.00 ure in v soboto v dopoldanskem čas (dostavlja Pošta Slovenije d.o.o.) na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. V primeru, da želite dodati še dodatni naslov za dostavo, le tega vpišite v poljubno polje obrazca za naročilo. V nekaterih primerih je možna tudi dostava izven delovnega časa dostavne službe, možne so tudi dostave ob dogovorjenih urah oziroma dostave po hitrejših dostavnih poteh. O teh možnosti se posvetujte na elektronski pošti splet@tms-brezice.si, strošek tako dogovorjenih dostav s posebnimi željami se lahko razlikuje od zgoraj navedenih pogojev običajne dostave.

Če vas v času dostave ni doma, bo kurir/ dostavljavec pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem.

Hitrost dostave

Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 14. ure, bo blago odpremljeno z naše strani še isti dan oziroma v najkrajšem možnem času. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko e-pošte ali po telefonu obvestili o stanju zaloge in o predvidenem dobavnem roku in o času dostave. Dostavo opravi dostavna služba, običajno naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Neprevzem paketov

V kolikor kupec naročenih izdelkov, ki so poslani s plačilom po povzetju ne prevzame, in so po preteku čakalnega roka na pošti (14 dni) vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja artiklov podjetju, saj pogodbe - naročila ni prekinil. V primeru neprevzema se primer preda pravni službi, ki bo nadalje urejala izplačilo in izterjavo nastalih stroškov in škode. V primeru, da kupec naroči blago ter ga namerava plačati po prevzemu, a ga ne prevzame, lahko naslednje naročilo dobi samo v primeru,da plača naročeno blago po predračunu ter poravna vse stare obveznosti.

 

Potrebujete pomoč?

+386 7 49 66 650 splet@tms-brezice.si
delovniki 8.00-17.00, sobota 8.00-12.00
Prednosti nakupa pri nas:
 • kupite kakovosten stroj pripravljen za takojšnjo uporabo (sestavljen, nastavljen, preizkušen)
 • za naše stroje držimo originalne rezervne dele in potrošni material
 • pred sezono vas spomnimo na redno vzdrževanje
 • omogočamo hiter in zanesljiv servis (prednostna lista za kupce strojev kupljenih pri nas)