STRAN JE V PRENOVI! CENE IN AKCIJE PREVERITE NA splet@tms-brezice.si ALI NA (07) 49 66 650. SE OPRAVIČUJEMO ZA NEVŠEČNOSTI.
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Naročilo rezervnih delov

V TMS Brežice skrbimo za zalogo in hitro dobavljivost originalnih rezervnih delov za širok asortima strojev različnih blagovnih znamk.

Vsem našim strankam svetujemo, da ohranijo originalno zmogljivost svojih strojev z uporabo originalnih nadomestnih delov, saj s tem stroju zagotovijo daljšo življenjsko dobo in poskrbijo za varno, zanesljivo in ekonomično delovanje.

Omogočamo vam, da nadomestne dele osebno naročite v naši poslovalnici, lahko pa se odločite za spletno naročilo in vam naročene dele pošljemo na dom ali pripravimo za prevzem.

Pomembno! Ob naročilu, osebnem ali fizičnem, potrebujemo podatke iz produktne nalepke, ki jo najdete na vašem stroju. Vsak stroj je sestavljen iz dveh osnovnih delov – ohišja in motorja, oba dela pa imata svojo produktno nalepko ali vgravirane številke. Primer: če potrebujete novo kolo za vrtno kosilnico, poiščete produktno nalepko na ohišju kosilnice, če pa želite na tej isti kosilnici zamenjati izpuh, potrebujete podatke iz motorja in ne ohišja kosilnice. 

 

Trenutno je obrazec za naročilo v prenovi, saj nam je prejšni povzročal težave. Dokler ne uredimo, vas prosimo, da nam naročilo rezervnih delov pošljete na mai.

Prosimo, da nam vaše naročilo pošljete na mail splet@tms-brezice.si.

Bodite pozorni, da v sporočilo priložite tudi sliko produktne nalepke. Prosimo vas, da vključite tudi vaše kontaktne podatke.