IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Otroške igrače Husqvarna

Igrače za male navdušence nad vrtnimi opravili

Podprite otrokovo strast do dela v naravi z igračami Husqvarna (žaga, pihalnik listja, kosilnica in druge). Odlično darilo za zveste pomočnike, ki so navdušeni nad vrtnimi opravili in urejeno okolico. Dovolite otrokom, da vam pomagajo pri delu. Saj veste kako veseli so, ko so lahko pomembni in so zmožni pomagati. Igrače imajo realistični videz in zvočne efekte. Igrače imajo tudi druge efekte – vrtenje, lučke, pihanje.

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

IGRAČA ŠKARJE ZA ŽIVO MEJO HUSQVARNA

34,90€
Otroška igrača škarje za živo mejo so odlično darilo za zveste pomagače, ki želijo pokazati, da zmorejo tudi oni. Igrača škarje za živo mejo Husqvarna ima zvočni efekt in premikajoča se plastična rezila.

IGRAČA PIHALNIK LISTJA HUSQVARNA

35,00€
Igrača pihalnik listja Husqvarna z realističnimi zvoki in efektom pihanja. Odlično darilo za otroke, ki želijo biti prav takšni kot starši. Dovolite jim, da vam pomagajo, pa čeprav z igračo!

IGRAČA MOTORNA KOSA HUSQVARNA

35,00€
Igrača motorna kosa (trimer) za male navdušence nad vrtnimi opravili in pridne pomočnike staršev ali starih staršev. Odlično darilo, ki bo otroka pritegnilo otrokovo radovednost do dela. Med delovanjem sveti zelena lučka, se vrti in spušča zvok.

IGRAČA MOTORNA ŽAGA HUSQVARNA 550XP

38,00€
Igrača motorna žaga Husqvarna 550XP je prav takšna kot pravi model žage 550XP. Z realističnim zvokom in vrtljivo verigo je to odlično darilo za vsakega bodočega gozdarja ali bodočo gozdarko. Otroci radi posnemajo svoje starše, zato je navdušenje otrok zgotovljeno.

IGRAČA MOTORNA ŽAGA HUSQVARNA KOMPLET

43,90€
Igrača motorna žaga Husqvarna za male navdušence nad delom v gozdu. Z realističnimi zvoki in vrtenjem verige. Odlično darilo, ki spodbuja igro v naravi in krepi odnos do dela. Otroci jo obožujejo!

Komplet vsebuje: igrača motorna žaga Husqvarna, plastična čelada Husqvarna in rokavice Husqvarna v otroški velikosti.

IGRAČA VRTNA KOSILNICA HUSQVARNA

47,90€
Otroška igrača vrtna kosilnica Husqvarna z utripajočimi lučkami in zvoki motorja. Odlično darilo za otroke, ki želijo pomagati pri košnji.

Otroške igrače Husqvarna

Filter by:

Clear All
Min: 34,00€ Max: 84,00€
€34 €84