(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Filters
Preferences
Iskanje

Igrače

Igrače za male navdušence nad vrtnimi opravili

Podprite otrokovo strast do dela v naravi z igračami Husqvarna (žaga, pihalnik listja, kosilnica in druge). Odlično darilo za zveste pomočnike, ki so navdušeni nad vrtnimi opravili in urejeno okolico. Dovolite otrokom, da vam pomagajo pri delu. Saj veste kako veseli so, ko so lahko pomembni in so zmožni pomagati. Igrače imajo realistični videz in zvočne efekte. Igrače imajo tudi druge efekte – vrtenje, lučke, pihanje.

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

IGRAČA ŠKARJE ZA ŽIVO MEJO HUSQVARNA

22,90€
Otroška igrača škarje za živo mejo so odlično darilo za zveste pomagače, ki želijo pokazati, da zmorejo tudi oni. Igrača škarje za živo mejo Husqvarna ima zvočni efekt in premikajoča se plastična rezila.

IGRAČA PIHALNIK LISTJA HUSQVARNA

22,90€
Igrača pihalnik listja Husqvarna z realističnimi zvoki. Odlično darilo za otroke, ki želijo biti prav takšni kot starši. Dovolite jim, da vam pomagajo, pa čeprav z igračo!

IGRAČA MOTORNA ŽAGA HUSQVARNA

24,90€
Igrača motorna žaga Husqvarna za male navdušence nad delom v gozdu. Z realističnimi zvoki in vrtenjem verige. Odlično darilo, ki spodbuja igro v naravi in krepi odnos do dela. Otroci jo obožujejo!

Komplet vsebuje igračo motorna žaga, plastično čelado in rokavice Husqvarna v otroški velikosti.

IGRAČA MOTORNA KOSA HUSQVARNA

24,90€
Igrača motorna kosa (trimer) za male navdušence nad vrtnimi opravili in pridne pomočnike staršev ali starih staršev. Odlično darilo, ki bo otroka pritegnilo otrokovo radovednost do dela. Med delovanjem sveti zelena lučka, se vrti in spušča zvok.

IGRAČA VRTNA KOSILNICA HUSQVARNA

45,00€
Otroška igrača vrtna kosilnica Husqvarna z utripajočimi lučkami in zvoki motorja. Odlično darilo za otroke, ki želijo pomagati pri košnji.

Igrače

Filter by:

Clear All
Min: 22,00€ Max: 45,00€
€22 €45