IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Agregati

Kadar zmanjka elektrike in ugasnejo luči, je lahko to več kot le neprijetnost. Izpad električne energije lahko povzroči tudi finančno izgubo zaradi pokvarjene hrane, izgubljenega delovnega časa in drugih bolj ali manj resnih težav. Tihi in zanesljivi elektro agregati Honda vam lahko v takšnih časih z lahkoto pomagajo, da v nujnih primerih, ki so povezani z izpadom električne energije, zaščitite sebe, svojo družino ali svoj posel.

Elektro agregati Honda imajo mnoge edinstvene lastnosti in vgrajene tehnologije, kar jim omogoča maksimalno učinkovitost, ki ni odvisna od gnane naprave. Honda generatorji so opremljeni z legendarnimi motorji Honda serije GX, kar pomeni, da so Honda agregati najzanesljivejši vir kakovostne električne energije. Generatorji Honda so razviti za delo v najzahtevnejših pogojih za pogon najzahtevnejših naprav. Elektro agregati Honda so lahki, tihi, zmogljivi in bodo zadovoljili najzahtevnejše uporabnike.

Kvalitetni elektro agregati Honda

Legendarna Honda zanesljivost zagotavlja idealno podporo za izpad električne energije zaradi nevihte. Generatorji oziroma agregati Honda so si upravičeno prislužili težko priznan ugled za gladko, tiho delovanje in izjemno učinkovitost porabe goriva.

Varni elektro agregati Honda

Od leta 2020 bo vsak novi Honda agregat opremljen s Honda sistemom za zaznavanje ogljikovega monoksida CO-MINDER ™. Ta sistem neprekinjeno meri ravni CO in samodejno izklopi generator, preden doseže nevarno raven.

Priročni elektro agregati Honda

Prenosni agregati vam omogočajo, da lahko s sabo kamorkoli enostavno in varno prinesete električno moč oziroma energijo. Funkcije, kot sta aplikacija Honda My Generator in zmogljivost Bluetooth, pa vam omogočajo nadzor in spremljanje generatorja kar iz pametnega telefona.

Kateri Honda agregat naj izberem?

Izberite pravi model za svoje potrebe - ne glede na to ali gre za zasilno rešitev ob izpadu električne energije doma, morda za napajanje vaše bivalne prikolice ali taborjenje, potrebo po prenosni električni energiji na gradbiščih in zagon našega električnega delovnega orodja. Električni agregat Honda bo olajšal vaše življenje in ne glede na namen uporabe, zagotovo se boste lahko zanesli nanj. Izberite si električni agregat Honda, ki bo zadostil vsem vašim pričakovanjem in potrebam.

Za kakšen namen boste uporabljali Honda agregat?

Domača uporaba – Honda agregat potrebujem za domačo občasno uporabo. Agregat potrebujem doma, kadar pride do izpada električne energije, za pomožni vir električne energije, za nujne primere v primeru naravnih katastrof. Za domačo uporabo je Honda zasnovala agregate serije EU in EM. Te agregati vam omogočajo da hitro in enostavno poženete energijo, kadar pride do izpada.
Profesionalna uporaba – Honda agregat potrebujem za industrijska, gradbena ali druga komercialna dela. Za profesionalno uporabo je Honda razvila trajne in zmogljive agregate serije EB.
Rekreativna uporaba – Honda agregat potrebujem za rekreativno uporabo, kampiranje, taborjenje in zabavo. Na primer za avtodome, bivalne prikolice, bivalne kombije, jadrnice, čolne, organizirane zabave. Za rekreativno uporabo je Honda razvila lahke in tihe prenosne agregate serije EU.

Kaj bo največkrat poganjal vaš Honda agregat?

Majhne električne aparate (manjša poraba energije) - za luči, ventilatorje, računalnike, za polnjenje baterij.
Srednje električne aparate (srednja poraba energije) - za prenosne mikrovalovne pečice, sušilce za lase, prenosne grelnike in radiatorje. Za hladilnike, večje televizorje.
Večje električne aparate (večja poraba energije) - za klimatske naprave na bivalnikih in avtodomih. Za pogon vrtnih pripomočkov kot so vrtne kosilnice, motorne žage, škarje za živo mejo. Za pisarniške stroje kot so printerji. Za profesionalne delovne stroje kot so mešalci betona, kompresorje, varilce, namizne žage, razbijalce betona, krožne žage, kotne brusilce in podobno.

Koliko električnih orodij boste napajali hkrati?

Eno orodje – z agregatom Honda bom napajal eno orodje, 120 V (približno 2.000 vatov)
Dve orodji – z agregatom Honda bom napajal dve orodji, 120 V (približno 3.000 do 4.000 vatov)
Več orodij – z agregatom Honda bom napajal več orodij, 120 ali 140 V (4.000 vatov in več)

Katere dejavnike naj upoštevam pri nakupu elektro agregata?

1. Stopnja hrupa, ki ga povzroča agregat

Raven hrupa vašega generatorja je glavni dejavnik pri določanju pravega modela.

  • Na številnih območjih veljajo predpisi o hrupu, ki lahko vplivajo na uporabo generatorja, zlasti ponoči.
  • Hrupni generatorji niso primerni za številne aplikacije, vključno s kampiranjem, napajanjem prireditev na prostem in avtodomi.

Večina generatorjev ima oznako decibelov. Pri vsakem povečanju 10 decibelov je raven hrupa 10-krat močnejša. Elektro agregat, ki deluje pri 70 decibelih, je desetkrat glasnejši od generatorja, ki deluje pri 60 decibelih.

Honda agregati so znani po tihem delovanju.

  • Honda 4-taktni motorji so že po naravi tihi - da o zanesljivih sploh ne govorimo!
  • Kakovostna gradnja in materiali pomagajo pri nizki ravni hrupa
  • Z vrhunsko tehnologijo je Honda agregat vodilen v tihem delovanju

Agregati Honda serije EU zahvaljujoč popolnoma zaprtemu ohišju in pretvorniški tehnologiji delujejo na ravni hrupa med 49 in 60 decibeli - kar ni nič glasneje kot običajni govor.

2. Izkoristek goriva in čas delovanja

Izberite agregat, ki varčuje z gorivom in ima dolg čas delovanja. Honda generatorji ponujajo več funkcij, ki ustrezajo tem potrebam.

  • Honda Inverter agregati imajo funkcijo Eko plin, ki samodejno prilagodi število vrtljajev motorja glede na potrebno moč. To omogoča največjo učinkovitost porabe goriva. Honda agregati serije EU so varčni z gorivom, da se ponašajo z neverjetno dolgimi časi delovanja - kar 20 ur na enem rezervoarju plina!
  • Agregati Honda serije EB, EM in EG imajo velike rezervoarje za gorivo, tako da lahko generator obratujete dlje časa, ne da bi ga ponovno polnili.
  • Večina Honda agregatov serije EB in EM ima funkcijo Avto plin. Sistem avtomatsko odvzame plin motorju, ko zazna, da ste izključili porabnika. Ko porabnika ponovno vključite, se delovni obrati motorja dvignejo.

3. Kakovost izhodne moči

Regulacija napetosti nadzoruje izhodno moč elektro agregata oziroma generatorja. Stalna moč je izredno pomembna. Nihanje moči lahko povzroči izklop opreme ali celo poškoduje aparat.

Ne glede na obremenitev, ki jo priključite na agregat, bo visokokakovostna električna energija podaljšala življenjsko dobo priklopljenega aparata. Reaktivne obremenitve bodo na primer zahtevale zelo kakovostno električno energijo za boljše delovanje. Nekatere elektronske naprave bi se lahko celo uničile, če kakovost električne energije ni dovolj visoka. Da bi dosegli željeno visoko kakovostno izhodno energijo je potrebna dobra regulacija napetosti in moči. Obstaja več različnih vrst tehnologij za uravnavanje napetosti in moči na generatorju, od katerih ima vsak različne prednosti:

Kondenzator/Induktivno tehnologija agregatov Honda

Pri izdelavi električnih agregatov Honda se proizvajalci največkrat poslužujejo kondenzatorske tehnologije. Enostavnost tehnologije naredi agregat izjemno zanesljiv in primeren za uporabo tam, kjer kvaliteta električnega toka ni prioriteta.

AVR tehnologija agregatov Honda

Regulator napetosti AVR (Automatic Voltage Regulator) je zasnovan, da neprestano regulira napetost izhodnega toka. AVR vzdržuje konstantno napetost, tako da redkeje prihaja do pomanjkanje moči. AVR tehnologija izboljša delovanje in zmogljivost naprav z jalovo obremenitvijo.

D-AVR (digitalni AVR) tehnologija agregatov Honda

Digitalni avtomatski regulator napetosti ali D-AVR ima prednosti pred klasičnim AVR sistemom v tem, da je reakcijski čas regulacije krajši, le-ta pa je še natančnejši. Prednost se na primer odraža v manjšem trepetanju žarnice, ko agregat dela pod večjo obremenitvijo.

i-AVR (inteligentni AVR) tehnologija agregatov Honda

S kombinacijo AVR sistema in pogonskega motorja z elektronsko regulacijo delovanja je Honda zapolnila vrzel med klasičnimi agregati in popolnoma elektronsko podprtimi agregati. Agregati s sistemom i-AVR so primerni predvsem kot pomožni vir električne energije.

Cyclo konverter tehnologija agregatov Honda

Je poenostavljena elektronska regulacija izhodne napetosti, agregati s Cyclo pretvornikom so lahki in zanesljivi, kvaliteta električnega toka pa je boljša kot pri agregatih z AVR sistemom.

Inverter tehnologija agregatov Honda

Inverterski agregati proizvajajo najčistejši tok, saj proizvodnja električne energije ni neposredno povezana z delovnimi obrati motorja. Vrhunska tehnologija omogoča da je inverterski alternator za polovico manjši od klasičnega. Inverterski agregati so primerni za napajanje praktično vseh, tudi elektronskih naprav.

4. Velikost agregata in težavnost prenosa oz. prevoza

Razmislite kako boste premikali in shranjevali vaš Honda agregat. Na voljo so manjši prenosni agregati, ki jih je lahko premikati. Potem so na voljo agregati v ogrodju, ki so težji za prenašat a prenos olajša konstrukcija. Nato pa so na voljo agregati Honda z vključenimi transportnimi kolesi.

5. Enostavnost zagona

Vse Honda agregate poganjajo njihovi zmogljivi 4-taktni motorji, ki so znani po enostavnem zagonu. Številni Honda agregati pa kot dodatno udobje ponujajo električni zagon.

6. Trajnost in kakovost izdelave

Honda agregati imajo sloves zanesljivosti in trajnosti. Honda generatorji so temeljito preizkušeni in izdelani iz kakovostnih materialov. Honda agregati ponujajo zanesljivo moč in delujejo iz leta v leto.

Prenosni inverterski agregati Honda - moč za na pot

Kompaktni in tihi agregati Honda z inverter tehnologijo bodo brez strahu napajali tudi najbolj občutljivo elektronsko opremo.

Lahki – izjemno lahki material kot je magnezij, se uporablja za izdelavo Honda kompaktnih agregatov, kar pomeni, da boste lahko enostavno prenašali moč (oziroma energijo) na najbolj oddaljena mesta. Sestavni del prenosnih agregatov Honda je ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča enostavno prenašanje.

Udobni – serija prenosnih agregatov Honda je zasnovana z zvočno izoliranim ohišjem in naprednim izpušnim dušilcem, ki drastično zmanjša hrup. Hkrati ima prenosni agregat nizko porabo goriva, kar pomeni, da je stroškovno učinkovit in zagotavlja daljši čas delovanja brez potrebe po polnjenju.

Zanesljivi – Honda agregati serije EU so trdni in zanesljivi agregati, ki omogočajo enostavni zagon. S prenosnim agregatom Honda boste imeli energijo v tistem trenutku, ko jo boste potrebovali in točno tam, kjer jo boste potrebovali. Prednost inverterskih Honda agregatov je v edinstveni sposobnosti obvladovanja napetosti, kar je bistvenega pomena za uporabo občutljive elektronske opreme.

Oglejte si prenosni inverterski agregat Honda EU 10i in prenosni inversterski agregat Honda EU 22i

Visokotehnološki agregati Honda – velika moč na zahtevo

Visokotehnološki inverter agregati Honda so kot nalašč za pomožni vir električne energije doma, v pisarni ali na prireditvi na prostem. Visokotehnološki agregati lahko poganjajo različne aparate z visoko kakovostno in čisto električno energijo.

Kompaktna visoka zmogljivost – Honda GX motor zahvaljujoč edinstveni inverterski tehnologiji ustvarja močno in stabilno čisto moč. Agregat je tudi lahko vodljiv, saj ima nameščene dobro umeščene ročaje in transportna kolesa.

Udobje – visokotehnološki inverterski agregati so izjemno zmogljivi, a so zahvaljujoč inovativnim Honda izpuhom in dušilcem, tudi izjemno tihi. Posoda za gorivo sprejme veliko litrov goriva kar skupaj s Honda varčnim motorjem pomeni, da vam Honda inverterski agregat omogoča več kot 6 ur neprekinjenega delovanja in to celo pod visoko močjo. Visokotehnološka agregata imata električni zaganjač, kar olajša zagon.

Oglejte si visokotehnološki inverterski agregat Honda EU 30is in visokotehnološki inverterski agregat Honda EU 70is.

Kompaktni agregati Honda – pripravljeni za delo

Kompaktni agregati Honda serije EC so neumorni delovni konji. Zasnovani za delo v težkih okoljih in so prva izbira za težka industrijska dela na prostem.

Trdnost in kompaktnost – Honda agregati serije EC so robustni, zanesljivi in zahtevajo minimalno vzdrževanje. Poganja jih preprost komercialni zagon in močan GX Honda 4-taktni motor. Zaščiteni so s super močnim jeklenim okvirjem in pripravljeni za težke delovne pogoje. Za večjo mobilnost so na voljo tudi transportna kolesa kot dodatna oprema.

Udobje in predpisi – motorji so na Honda agregatih serije EC nameščeni na gumijastih nosilcih pod kotom 45°, kar znatno zmanjša nivo vibracij hkrati pa so že tako tišji agregati še tišji. Agregati ustrezajo najstrožjim evropskih predpisom o hrupu, emisijah in izolacijo, zato jim zaupajo strokovnjaki širom sveta.

Večfazno delovanje – Honda 3-fazni agregati dobavljajo konstantno raven moči, ki je idealna za kombinirano uporabo različnih orodij, kot so kompresorji, varilci in lomilci betona. Večji EC agregati imajo tudi večji rezervoar za gorivo, da maksimirate delovni čas.

Oglejte si kompaktni agregat Honda EC3800, kompaktni agregat Honda ECT7500 in kompaktni agregat Honda EC5500.

AVR agregati Honda – agregati, ki trajajo

Serija EG Honda agregatov je bila zasnovana za najzahtevnejše komercialne in najemne storitve. AVR generatorji Honda so izdelani za profesionalno uporabo, saj zagotavljajo robustno, zanesljivo in učinkovito moč.

Zanesljivi – učinkovit in zanesljiv motor Honda GX z nizkimi emisijami in rezervoarjem za gorivo s povečano prostornino. Generatorji ponujajo izjemno dolg čas delovanja. Brez skrbi lahko delate cel delovnik, saj bo agregat zdržal tudi do 12 ur neprestanega dela. Tudi kadar svoj Honda agregat ne boste potrebovali dlje časa in bo dolga obdobja neuporabljen, bo ob ponovni uporabi še vedno učinkovit in jih bo zagon enostaven. Agregat je zasnovan za delo v najtežjih pogojih in je zaščiten z jeklenim okvirjem.

Honda D-AVR tehnologija – agregati Honda s tehnologijo D-AVR imajo digitalni avtomatski regulator napetosti, kar pomeni, da proizvajajo dosleden a stabilen tok čiste moči. D-AVR uporablja mikroračunalnik, ki natančno regulira napetost izhodnega toka. Ne samo da izboljšuje obremenitve, hkrati tudi poveča življenjsko dobo izdelka.

Udobno – zmogljivi agregati Honda imajo tudi sistem za zmanjšanje vibracij. Gumijasti nosilci pod kotom 45° izredno dobro izničijo vibracije. Za lažji transport agregatov pa so kot dodatna oprema na voljo transportna kolesa.

Oglejte si D-AVR agregat Honda EG4500 CL in D-AVR agregat Honda EG5500 CL.

i-AVR agregati Honda - inteligentna energija

Profesionalni i-AVR agregati Honda proizvajajo čisto energijo, ki jo je mogoče uporabiti za široko paleto občutljivih električnih aparatov. Honda i-AVR agregati so primerni predvsem kot pomožni vir električne energije.

Visokokakovostna moč – inteligentni i-AVR zagotavlja konstantno in stabilno napetost izhodnega toka in reagira na kakršnakoli nihanja v obremenitvi.

Udobna uporaba – sistem avto plina avtomatsko odvzame plin motorju, ko zazna, da se je porabnik izključil. Ko se porabnik ponovno vključi, se delovni obrati ponovno dvignejo. S tem sistemom se orani gorivo in denar. Seriji EM Honda agregatov serijsko pridejo s transportnimi kolesi. Za enostavnost pri delu in večje udobje poskrbi tudi električni zaganjač.

Oglejte si i-AVR agregat Honda EM5500 CXS.

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

PRENOSNI INVERTER AGREGAT HONDA EU10i

1.299,00€
or 48 x 29,93€
Prenosni elektro agregat Honda EU10i je majhen in zelo tih. Z bencinskim generatorjem inverterski agregat popoln vir energije za uporabo v avtodomu, bivalni prikolici, jadrnici, vikendu ali pa preprosto takrat, ko ostanete brez elektrike.

Maksimalna moč: 1.000 W
Napetost: 220 V
Električni tok: 3.9 A
Tip: enofazni

Ne pozabite! Agregat za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične in pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

NI ZALOGE? Pišite nam na splet@tms-brezice.si ali pa nas pokličite na 07 49 66 650 in potrudili se bomo, da vam izbrani izdelek čim prej priskrbimo.

KOMPAKTNI AGREGAT HONDA EC3800

1.499,00€
or 48 x 34,90€
Zmogljiv kompaktni agregat Honda EC3800 z regulacijo preko kondenzatorja je primeren za zahtevne uporabnike.

Maksimalna moč: 4.100 W
Napetost: 230 V
Električni tok: 15 A
Tip: enofazni

Ne pozabite! Agregat za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične in pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

NI ZALOGE? Pišite nam na splet@tms-brezice.si ali pa nas pokličite na 07 49 66 650 in potrudili se bomo, da vam izbrani izdelek čim prej priskrbimo.

PRENOSNI INVERTER AGREGAT HONDA EU22i

1.699,00€
or 48 x 39,88€
Najbolj prodajan prenosni električni inverter agregat Honda EU22i z večjim motorjem zagotavlja dovolj elektrike kjerkoli. Inverterski agregat je idealen za počitniške prikolice in kampiranje.

Maksimalna moč: 2.200 W
Napetost: 220 V
Električni tok: 7.8 A
Tip: enofazni

Ne pozabite! Agregat za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične in pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

NI ZALOGE? Pišite nam na splet@tms-brezice.si ali pa nas pokličite na 07 49 66 650 in potrudili se bomo, da vam izbrani izdelek čim prej priskrbimo.

KOMPAKTNI AGREGAT HONDA EC5500

1.699,00€
or 48 x 39,88€
Močan kompakten agregat Honda EC5000 je idealen za uporabo pri gradbenih projektih. Z izredno trdim okvirjem in kakovostnimi materiali agregat prenese reden prevoz in uporabo na gradbišču.

Maksimalna moč: 6.400 W
Napetost: 230 V
Električni tok: 21 A
Tip: enofazni

Ne pozabite! Agregat za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične in pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

NI ZALOGE? Pišite nam na splet@tms-brezice.si ali pa nas pokličite na 07 49 66 650 in potrudili se bomo, da vam izbrani izdelek čim prej priskrbimo.

D-AVR AGREGAT HONDA EG3600 CL

2.190,00€
or 48 x 50,90€
Elektro generator Honda EG3600 CL zagotavlja stabilno in čisto moč saj mu sistem D-AVR s pomočjo mikroračunalnika natančno regulira izhodno moč. Agregat serije EG je nova generacija stabilnosti in zato primeren za zahtevne poklicne uporabnike.

Maksimalna moč: 3.200 W
Napetost: 220 V
Električni tok: 13.9 A
Tip: enofazni

Ne pozabite! Agregat za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične in pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

NI ZALOGE? Pišite nam na splet@tms-brezice.si ali pa nas pokličite na 07 49 66 650 in potrudili se bomo, da vam izbrani izdelek čim prej priskrbimo.

KOMPAKTNI AGREGAT HONDA ECT7500

2.199,00€
or 48 x 51,12€
Robusten in zanesljiv večfazni elektro agregat Honda ECT7500 je najmočnejši agregat serije EM. Popoln za uporabo v gradbeništvu, kjer je zahtevan priklop močnejših porabnikov – krožne žage, kotne brusilke in vrtalne naprave.

Maksimalna moč: 7.000/4.000 W
Napetost: 230/400 V
Električni tok: 9.5/16 A
Tip: enofazni/trofazni

Ne pozabite! Agregat za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične in pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

NI ZALOGE? Pišite nam na splet@tms-brezice.si ali pa nas pokličite na 07 49 66 650 in potrudili se bomo, da vam izbrani izdelek čim prej priskrbimo.

Agregati

Filter by:

Clear All
Min: 1.299,00€ Max: 5.990,00€
€1299 €5990