IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Zero Turn kosilnice

Ne glede na to ali jih uporabljate za profesionalno košnjo večjih travnatih površin ali pa za košnjo domačega posestva, se sedežne kosilnice z ničelnim obračalnim krogom ponašajo s hitro in učinkovito košnjo, ki vas bo navdušila. Ničelni obračalni krog pomeni, da ko dosežete konec travnate površine in se obrnete za 180o ter začnete z novo vrsto, za vami ne ostane nepokošena trava.

Zero-turn sedežne kosilnice imajo platformo z blaženjem vibracij, kar omogoča prijetno vožnjo s kosilnico z možnostjo obračanja na mestu. Gumijasti izolatorji ločijo vaše dlani, telo in stopala stran od ogrodja, kar pomeni manj utrujenosti med delovanjem in ergonomično delovanje ves čas. Svoj stroj lahko upravljate z robustnim sistemom za dvigovanje kosišča s stopalko.

Je Zero-Turn sedežna kosilnica z ničelnim obračalnim krogom prava izbira za vas?

Lastniki večjih travnatih posesti, ki želijo skrajšati čas, ki ga porabijo za košnjo trate, bodo morda želeli investirati v kosilnico z ničelnim obratom. Glede na to, da je prosti čas omejen in da so te zmogljive kosilnice vse bolj dostopne, se mnogi sprašujejo, ali je čas, da naredijo korak naprej. Možnost prehoda na Zero-Turn sedežno kosilnico z ničelnim obračalnim krogom je vznemirljiva. Zabavne so za vožnjo in poskrbijo, da se ob košnji počutite kot profesionalec.

Prednosti in razlogi za nakup Zero-Turn kosilnice z ničelnim obračalnim krogom

Prihranek časa 

Če je prihranek časa za vas ključni dejavnik pri nakupu traktorske kosilnice, je kosilnica z ničelnim obračalnim krogom prava izbira za vas. Ena od glavnih prednosti lastništva Zero-Turn kosilnice z ničelnim obračalnim krogom je učinkovitost, pridobljena s hitrostjo in zmožnostmi obračanja. V primerjavi z vrtnim traktorjem ali rider sedežno kosilnico, je košnja z Zero-Turn sedežno kosilnico hitrejša in učinkovitejša. Celotno travnato površino boste z Zero-Turn kosilnico pokosili učinkoviteje in hitreje. 

Čas je prihranjen tudi zato, ker ne boste toliko časa porabili za manevracijo, to vse je prednost kosilnice z ničelnim obračalnim krogom. S kosilnico z ničenim obračalnim krogom se lahko brez težav obrnete za 360 stopinj in kosite vzvratno. Ne boste izgubljali časa s košnjo izpuščenih pasov trave, kot bi to morali početi po košnji z vrtnim traktorjem. 

Veliko ovir pri košnji

Kosilnice z ničelnim obračalnim krogom so idealne z vidika manevriranja in zagotavljajo večji nadzor pri košnji okoli ovir. Torej, če je vaše dvorišče polno dreves, cvetličnih gredic, gugalnic ali česar koli drugega, kar zahteva majhen radij obračanja, bi morali razmisliti o prehodu na sedežno kosilnico z ničelnim obratom. Dodana okretnost prav tako zmanjša potrebo po košnji okoli ovir po končani košnji.

Popolnejša izkušnja košnje

Na koncu koncev pomeni prehod na kosilnico z ničelnim obračalnim krogom spremembo načina košnje trate. Pri izboljšani izkušnji botruje veliko komponent: od vzdržljivosti, zmogljivosti in kakovosti košnje do hitrosti, udobja in vsestranskosti. Najboljše kosilnice pa združujejo vse komponente v celovito izkušnjo košnje. Privoščite si sedežno kosilnico, ki ponuja odlično kakovost košnje, močno in vzdržljivo kosilno enoto, udobno vožnjo in veliko možnosti za priključke, kot so vlečne naprave, stroji za pometanje trave in drugi priključki.

Značilnosti Zero-Turn sedežnih kosilnic z ničelnim obračalnim krogom

  • Sistem krmiljenja brez obračanjaPosamezni hidravlični pogon koles omogoča zelo natančno manevriranje in vrtenje kosilnice okoli lastne osi brez polmera obračanja.
  • Enostavno dostopne servisne točkeVzdrževanje olja in filtrov, sestavni deli/prilagoditve hidravličnega pogonskega sistema, električni sistem in akumulator so na dosegu roke, tako da se lahko hitro vrnete k delu.
  • Menjalnik brez vzdrževanjaBrezskrbna zmogljivost z vgrajenimi menjalniki brez vrtenja, brez vzdrževanja.

Zero-Turn sedežno kosilnico s krmilnimi palicami ali z volanom?

KRMILNE PALICE ALI VOLAN? - Pomembno vprašanje pri odločanju nakupa kosilnice z ničelnim obratom

Zero-Turn sedežne kosilnice so postale prepoznavne predvsem zaradi sistema krmiljenja s krmilnimi palicami. Danes so na voljo sedežne kosilnice z ničelnim obračalnim krogom tako s krmilnimi palicami, kot tudi z volanom.

Upravljanje Zero-Turn kosilnice s krmilnimi palicami je povsem enostavno. Hitrost in smer preprosto upravljate s potiskom in premikom ročic. Takšen sistem košnje in upravljanja je hitro in učinkovito, saj lahko takoj spremenite smer kosilnice s potiskanjem krmilnih palic.

Krmilne palice so prav tako bolj idealne za ljudi s poškodbami nog, ker ni pedalov, ki bi jih potiskali z nogami in tudi tiste, ki ugotovijo, da jim je obračanje volana težko, saj je med samo košnjo veliko lažje potiskati krmilne palice kot pa obračati volan.

Čeprav so krmilne palice na splošno hitrejše od volana pa je različica Zero-turn sedežne kosilnice z volanom najboljša pri vožnji na klancih. Pri Zero-Turn sedežnih kosilnicah z ničelnim obračalnim krogom in z volanom je pogon nožni in na pedalo, kosilnico pa se torej usmerja z volanom. Deluje na podobni sistem kot vrtni traktor. 

Skrivnost je v tem, da vam volan fizično omogoča nadzor nad prednjimi kolesi, držite jih naravnost, nato pa bo stroj šel naravnost. S krmilnimi palicami ne morete imeti nadzora nad prednjimi kolesi, ko vozite po klancu, kar pomeni, da če se odločijo za vožnjo po klancu navzdol, boste tja šli.

Kakšna je velikost kosilne enote na Zero-Turn sedežni kosilnici?

OZKA ALI ŠIROKA KOSILNA ENOTA? - Lažje manevriranje ali hitrejša košnja

Velikost kosilne enote sedežne kosilnice z ničelnim obračalnim krogom določa širino košnje. Velikost kosilne enote se meri od leve proti desni in je širina rezalne površine pod kosilnico. Kosilnica z ničelnim obračalnim krogom s široko kosilno enoto med vožnjo pokosi več trave, vendar jo je težje uporabljati v manjših prostorih. Nasprotno pa lahko z manjšo kosilno enoto zlahka manevrirate po ozkih prostorih, vendar bo košnja večjih travnikov trajala dlje.

Cub Cadet Zero-Turn kosilnice z ničelnim obračalnim krogom

Velika moč in najboljši zavoji z Zero-Turn sedežno kosilnico Cub Cadet

Sedežne kosilnice Cub Cadet z ničelnim obračalnim krogom zagotavljajo zmogljivost, kakovost košnje in udobje. Cub Cadet, dokazani inovator tehnologije Zero-Turn, je ustvaril najmočnejšo linijo nagrajenih Zero-Turn sedežnih kosilnic z ničelnim obračalnim krogom v industriji. Vodilna tehnologija Cub Cadet kosilnic z obračanjem za 360 stopinj, vam omogoča enostavno košnjo okoli ovir z neverjetno samozavestjo, zaradi česar je vsak manever košnje učinkovitejši. Z modeli, ki imajo štirikolesno krmiljenje z nadzorom na volanu, lahko uživate v večji stabilnosti in enostavnosti, tako da skrajšate čas košnje.

Profesionalne komercialne Zero-Turn sedežne kosilnice Cub Cadet

Nova serija Cub Cadet PRO SERIES Zero-Turns je najmočnejša in najučinkovitejša linija kosilnic z ničelnim obračalnim krogom za komercialno uporabo. Komercialne kosilnice z ničelnim obratom Cub Cadet, ki so jih testirali krajinski strokovnjaki, zagotavljajo vrhunsko zmogljivost, udobje in vzdržljivost. Od okvirja do sprednjega jarma so Cub Cadet PRO Zero-Turn sedežne kosilnice zasnovane tako, da obvladajo resne zahteve profesionalcev.

Husqvarna Zero-Turn kosilnice z ničelnim obračalnim krogom

Zaradi svojega širokega kosišča, visoke hitrosti rezanja in obračanja okrog svoje lastne osi boste s kosilnico Husqvarna z možnostjo obračanja na mestu dosegli profesionalne rezultate, tudi če imate obsežne zahteve glede košnje – s Husqvarna Zero-Turn sedežno kosilnico bo delo opravljeno učinkovito, hitro in preprosto.

Kosilna enota zasnovana za natančno rezanje

Kosilne enote Husqvarna so zasnovane za popolne reze na nepopolnem terenu. Z ustvarjanjem znatnega zračnega toka patentirani Husqvarna odbojni sistem dvigne rezila trave za čisto in natančno rezanje z ene strani krova na drugo. Ne glede na to ali imate raje izpust, mulčenje ali košnjo z vrečami, Husqvarna kosilne enote zagotavljajo čudovite in natančne rezultate.

Splošna dejstva o kosilnicah z ničelnim obračalnim krogom Husqvarna

Husqvarna kosilnice z ničelnim obratom so vzdržljive, z močnim okvirjem in ponujajo zmogljive in zanesljive motorje. Vse komponente so zasnovane tako, da vzdržijo zahtevno uporabo v daljših obdobjih.

Postavitev nadzora in položaj upravljavca ter vmesnik na Husqvarna sedežnih kosilnicah z ničelnim obračalnim krogom zagotavljajo intuitivno in ergonomsko izkušnjo košnje. Husqvarna zasnova za dušenje tresljajev zagotavlja večje udobje in zmanjšuje utrujenost operaterja.

Velika, široka zadnja kolesa manj pritiskajo na površino trate, kar pomeni, da manj sploščijo travo, kar omogoča, da rezila učinkoviteje dosežejo travo. Nizko težišče zagotavlja boljši oprijem in stabilnost: prednost, če je podlaga neravna.

Husqvarna Zero-Turn kosilnice opremljene z učinkovitim hladilnim sistemom za delovanje pri optimalni temperaturi v teh dolgih vročih dneh.

Visoka produktivnost se srečuje z osupljivimi rezultati

Komercialne profesionalne Zero-Turn kosilnice Husqvarna z ničelnim obračalnim krogom povečajo produktivnost. Zro-Turn kosilnice Husqvarna se ponašajo z zmogljivimi motorji in inovativnimi rešitvami, zagotavljajo natančne reze in izjemne trakove. Če ste profesionalec, ki je ponosen na svoje delo, računajte na Husqvarno, da bo travna površina izgledala impresivno.

Z Zero-Turn sedežnimi kosilnicami Husqvarna nikoli ne žrtvujete udobja, ki omogoča daljše ure z manj stresa, vključno z:

  • Premium oblazinjenje sedeža
  • Ergonomske kontrole za prilagajanje na pot
  • Vzmeteni sedeži
Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

ZERO TURN KOSILNICA CUB CADET XZ5 L107

5.259,00€ 5.855,00€
Zmogljiva kosilnica z ničelnim obračalnim krogom Cub Cadet XZ5 L107 z izjemno robustno konstrukcijo je idealna rešitev za velike travnate površine.

Proizvajalec motorja: Cub Cadet
Širina košnje: 107 cm
Način košnje: Stranski izmet / (pobiranje) / mulčenje
Zmogljivost košnje: 10.000 m²/h

Ne pozabite!Zero turn kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!

ZERO TURN KOSILNICA CUB CADET XZ6 S107

5.699,00€ 5.920,00€
Moč, enostavna uporaba in izjemna vsestranskost košnje s sedežno kosilnico z ničelnim obračalnim krogom Cub Cadet XZ6 S107. Idealna za košnjo večjih travnatih površin.

Proizvajalec motorja: Cub Cadet
Širina košnje: 107 cm
Način košnje: Stranski izmet / (pobiranje) / mulčenje
Zmogljivost košnje: 10.000 m²/h

Ne pozabite! Zero turn kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!

ZERO TURN KOSILNICA HUSQVARNA Z242F

6.299,00€
Visokozmogljiva kosilnica z ničelnim obračalnim krogom Husqvarna Z242F za doseganje vrhunskih rezultatov košnje v stanovanjskih območjih. Odlična okretnost in udobje.

Proizvajalec motorja: Briggs & Stratton
Širina košnje: 107 cm
Način košnje: Stranski izmet / (pobiranje) / (mulčenje)
Zmogljivost košnje: 8.903 m²/h

Ne pozabite!Zero turn kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 2 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!

ZERO TURN KOSILNICA CUB CADET XZ5 L127

5.972,40€ 6.636,00€
Izjemno robustna kosilnica z ničelnim obračalnim krogom Cub Cadet XZ5 L127 je primerna za košnjo večjih travnatih površin.

Proizvajalec motorja: Kawasaki
Širina košnje: 127 cm
Način košnje: Stranski izmet / (pobiranje) / mulčenje
Zmogljivost košnje: 11.500 m²/h

Ne pozabite!Zero turn kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!

ZERO TURN KOSILNICA CUB CADET XZ6 S117

6.399,00€ 7.124,00€
Vsestranska košnja večjih površin s sedežno kosilnico z ničelnim obračalnim krogom Zero Turn Cub Cadet XZ6 S117.

Proizvajalec motorja: Kawasaki
Širina košnje: 117 cm
Način košnje: Stranski izmet / (pobiranje) / mulčenje
Zmogljivost košnje: 10.500 m²/h

Ne pozabite! Zero turn kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!

ZERO TURN KOSILNICA CUB CADET XZ5 L137

6.850,80€ 7.612,00€
Z izjemno robustnimi sestavnimi deli in visoko zmogljivim motorjem je kosilnica z ničelnim obračalnim krogom XZ5 L137 idealen profesionalen stroj za košnjo večjih travnatih površin.

Proizvajalec motorja: Kawasaki
Širina košnje: 137 cm
Način košnje: Stranski izmet / (pobiranje) / mulčenje
Zmogljivost košnje: 12.500 m²/h

Ne pozabite!Zero turn kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!

Zero Turn kosilnice

Filter by:

Clear All
Min: 5.855,00€ Max: 26.370,00€
€5855 €26370