IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje
Proizvajalec: Husqvarna

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD

5.499,00€

Vsekolesna robotska kosilnica Husqvarna Automower® 435X AWD za košnjo na najzahtevnejših površinah. Ker lahko kosi na strmini z naklonom do občudovanja vrednih 70% (35°), zagotavlja popolne rezultate tudi na najzahtevnejših razgibanih zelenih površinah.

Površina košnje: 3.500 m²
Zmogljivost košnje: 146 m²/h
Naklon: do 70%
Čas košnje: 100 min

Priporočen montažni komplet: VELIKI
Za varno in brezskrbno delovanje kosilnice priporočamo, da za montažo poskrbi strokovnjak.

Garancija: 2 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.
Izdelek je na zalogi

Vsekolesni model Husqvarna Automower® 435X AWD je primeren za košnjo travnate površine do 3.500 m², na kateri se zlahka umika oviram tudi na strminah z naklonom do 70%. Uporaba robotske kosilnice je izjemno enostavna in uporabniku prijazna. Ko je enkrat nameščena, lahko nanjo in na košnjo trave skoraj pozabite. Razvita in izdelana je bila tako, da dela sama in brez nadzora, ne glede na vremenske razmere. Za popoln pogled na vašo trato priložnostno le obrežite travo ob robovih travnika. Automower® 435X AWD s senzorji zaznava oddaljene predmete in zmanjša hitrost ter tako prepreči močne trke kosilnice s temi predmeti.

Okolju prijazno robotsko kosilnico poganja baterija in ko je baterija skoraj prazna, se bo kosilnica Husqvarna Automower® 435X AWD sama vrnila do polnilne postaje. Opremljena z vremenskim časovnikom, bo robotska kosilnica med obdobji intenzivne rasti trave samodejno podaljšala čas košnje. V sončnem in suhem vremenu ter jeseni, kosilnica obratuje manj časa, s čimer se zmanjša obremenitev travnate površine in obraba kosilnice. Popolne rezultate košnje zagotavljajo tri ostra rezila iz ogljikovega jekla, ki zagotavljajo čisti rez. Po košnji z robotsko kosilnico vam pokošene trave ne bo potrebno grabiti in pobirati. Ostanki koščki trave pa se spremenijo v naravno gnojilo, kar omogoči bujno zeleno trato brez mahu.

Model Automower® 435X AWD premaguje naklone do 70%, velika kolesa s profilom pa zagotavljajo izjemen oprijem tudi na spolzkih površinah. Zahvaljujoč svojemu edinstvenemu sistemu košnje, Automower® kosi zelo diskretno in tiho ter samo takrat, ko vi to želite. Sosedje in vi sami, boste robotsko kosilnico komaj opazili pri vsakodnevni rutinski košnji.

Zaupajte robotski kosilnici Husqvarna Automower® 435X AWD, ki se odlikuje po naprednih tehničnih rešitvah, s katerimi zagotavlja najvišjo stopnjo zanesljivosti, kakovosti in rezultatov košnje tudi na visokih naklonih. To pomeni minimalno vzdrževanje, servisiranje, predvsem pa boste lahko čas košnje porabili za kaj prijetnejšega.

Prikaz delovanja robotske kosilnice Husqvarna Automower®

Lastnosti

Popolnost robotske kosnje

Automower® vsekolesni pogon

Automower® AWD z vsekolesnim pogonom kosi na strmini z naklonom do občudovanja vrednih 70 % (35°). Pripomore k izboljševanju varnosti delovnega okolja.

Edinstvena okretnost

Automower® AWD z edinstveno oblikovanim ohišjem ter odlično okretnostjo za kompleksne in strme vrtove. Zadnji del telesa se lahko zasuče, kar omogoči lažjo košnjo na strminah.

Edinstvena okretnost
Senzor dviga in nagiba

Senzor dviga in nagiba

Rezila se ob dvigu ali prevrnitvi samodejno izklopijo. Če Automower® pri košnji naleti na oviro se bo naslonil nanjo, nato pa preusmeril v drugo smer brez povzročitve škode.

Dva vodilna kabla in samodejno polnjenje

Dva vodilna kabla pomagata Automowerju® najti pot do polnilne postaje. S tem se zmanjša čas iskanja še posebej v kompleksnih vrtovih.

Samodejno polnjenje robotske kosilnice
Časovnik košnje

Časovnik košnje

Vi se odločite in določite ali želite, da Automower® kosi cel dan in to 7 dni na teden.

Automower® Access

Intuitivno upravljanje s pomočjo visoko ločljivega zaslona in upravljalnega koleščka.

Automower® Access
Specifikacije izdelka
Površina košnje 3.500 m²
Razgibanost površine Kompleksna neravna površina z ovirami
Zmogljivost košnje 146 m²/h
Naklon do 70%
Teža 17.3 kg
Tip baterije Li-Ion 5 Ah / 18 V
Čas polnjena 30 min
Čas košnje 100 min
Število rezil 3
Raven hrupa 62 dB(A)
Zaščita s PIN kodo DA
Višina košnje 2-7 (električna nastavitev)
Iskalni kabli 2
Bluetooth DA
GPS sledenje v primeru kraje DA
Aplikacija Automower Connect DA
Fleet servis Dodatna oprema
Vsekolesni pogon DA

Če želite, da boste kupili optimalni model robotske kosilnice Husqvarna Automower®, ki bo prilagojen vaši travnati površini, se posvetujete z nami. Za varno in brezskrbno delovanje kosilnice priporočamo tudi, da montažo kosilnice na vašem vrtu prepustite nam.

Ker je nakup robotske kosilnice običajno premišljen in načrtovan vam iz prve roke lahko odgovorimo, da je običajna praksa pri nakupu naslednja. V samem začetku se posvetujte z nami o vaših željah in o terenu, ki ga bo kosila vaša novo robotska pridobitev. Običajno je za prvi posvet najbolj učinkovito, če se pri nas oglasite kar osebno. S takšnim načinom, nam lahko naš strokovnjak na področju robotskih kosilnic - Karl, neposredno odgovori na vaša vprašanja ter vam tudi pokaže samo delovanje. Prav tako boste pridobili več pomembnih informacij iz osebnega pogovora, saj se vam bo ob pogovoru porodilo več vprašanj, saj boste imeli zaradi okolja, kjer robotska kosilnica že deluje in jih boste fizično videli, več različnih izhodišč.

Pri izbiri dovolj zmogljive robotske kosilnice imejte v mislih, da podatek o zmogljivosti kosilnice predvideva delovanje kosilnice 24 ur na dan in 7 dni na teden. Če na primer ne želite, da kosilnica obratuje ponoči ali v prisotnosti otrok, kosilnica ne bo mogla pokositi tako velike površine, zato priporočamo, da izberete večji model. Pri izbiri pravega modela si lahko pomagate s Husqvarna Automower® kompasom, ki ga najdete na blogu Nakup robotske kosilnice.

Za boljši občutek prilagamo še tabelo zmogljivosti modelov robotskih kosilnic pod različnimi zahtevami

Prikaz zmogljivosti košnje modelov Automower® pod posebnimi zahtevami stranke

Imamo že veliko izkušenj s prodajo in montažo robotskih kosilnic, zato nam lahko zaupate, da vam bomo pomagali izbrati najboljšo kosilnico za potrebe vašega vrta. Tudi sami smo ponosni lastniki robota GreGor-ja, ki kosi veliko travnato površino pri našem objektu.

MOŽNOST OGLEDA NA TERENU

Opravljamo tudi ogled terena. V kolikor bi želeli, da osebno preverimo ali je vaš teren primeren za košnjo z robotsko kosilnico je potrebno plačati 100 EUR pologa. Po vplačilu se dogovorimo za dan in uro ogleda. Ta polog vam vrnemo v primeru, da ocenimo teren kot neustrezen za nakup Husqvarna Automower® oziroma jih obračunamo, če se odločite za nakup robotske kosilnice pri nas.

Odločitev je vaša. Za povpraševanje je običajno dovolj tudi dober opis terena, pomaga tudi če pošljete kakšno sliko.

Za varno in brezskrbno delovanje robotske kosilnice priporočamo, da za montažo kosilnice na vašem vrtu poskrbimo mi. Postavili smo jih že kar nekaj in naš Karl se vedno potrudi, da je mejna žica skrbno in nemoteče položena ob robovih vašega vrta.

ZA MONTAŽO BOM POSKRBEL/A SAM/A

V kolikor bi želeli montažo opraviti sami, smo na blogu Montaža robotske kosilnice, pripravili postopek instalacije vaše nove kosilnice. Veliko informacij o nastavitvi se najde tudi na spletu, ter seveda v navodilih vaše robotske kosilnice.

Za namestitev robotske kosilnice potrebujte: robotsko kosilnico in montažni komplet, ki vsebuje kable, sponke, priključke in konektorje. Na voljo je Mali montažni komplet, Srednji montažni komplet in Veliki montažni komplet.

ŽELIM, DA MONTAŽO OPRAVITE VI

Pred samim prihodom našega strokovnjaka, morate vašo zelenico pripraviti na novo poglavje košnje. Z robotsko kosilnico. S travnatih površin odstranite kamenje, veje in podobne ovire. Poleg tega je potrebno že predhodno določiti kje bo polnilna postaja in tam pripraviti vtičnico (dostop do elektrike).

Stroški montaže robotske kosilnice, kadar robotsko kosilnico kupite pri nas: strošek robotske kosilnice, 0.60 €/m mejni kabel (3.4 mm debelina), 0,60 €/m montaža oziroma delo, 2.4 €/kom sponka, 2.4 €/kom konektor, 0.20 €/kom kavelj. Za montažo izven brežiške občine se zaračuna tudi kilometrina.

Stroški montaže robotske kosilnice, kadar robotsko kosilnico kupite drugje: 0.60 €/m mejni kabel (3.4 mm debelina), 1,2 €/m montaža oziroma delo, 2.4 €/kom sponka, 2.4 €/kom konektor, 0.20 €/kom kavelj, 50 € priklop polnilne postaje. Za montažo izven brežiške občine se zaračuna tudi kilometrina.

Za lažjo predstavo – MALI montažni komplet vsebuje 150 m kabla (2.7 mm debelina), 300 kavljev za pritrditev, 3 konektorje, 5 sponk. Cena za vse našteto je cca. 130 €.

Pri montaži robotske kosilnice se montaža zaračuna po dejanski porabi. Montaža je opravljena korektno, kot da bi delali za lasten travnik. Uporabimo najmočnejši mejni kabel (3.4 mm debeline), saj je bolj odporen na vremenske vplive, pa tudi na zobe radovednih živali. Kabel položimo v zemljo in ne na površino trave, kar je sicer dovolj. S takšnim načinom ohranimo lep videz vaše zelenice, ter preprečimo morebitne spotike. Vseeno pa je pri kakšni obdelavi zemlje potrebno paziti, da ne poškodujete kabla.

50% popust na montažo, kadar robotsko kosilnico kupite pri nas - kadar robotsko kosilnico kupite pri nas in se odločite tudi za našo montažo, vam priznamo 50% popust na montažo oz. delo. Se pravi 0.60 €/m montaža namesto 1,2 €/m. Prav tako našim kupcem polnilno postajo namestimo brezplačno, sicer pa se za priklop polnilne postaje zaračuna 50 €.

Postopek montaže s strani našega strokovanjaka smo natančno prikazali v pisni in video obliki in sicer lahko oboje najdete v objavi Primer montaže robotske kosilnice

 

 

*
*
*

Vsekolesni model Husqvarna Automower® 435X AWD je primeren za košnjo travnate površine do 3.500 m², na kateri se zlahka umika oviram tudi na strminah z naklonom do 70%. Uporaba robotske kosilnice je izjemno enostavna in uporabniku prijazna. Ko je enkrat nameščena, lahko nanjo in na košnjo trave skoraj pozabite. Razvita in izdelana je bila tako, da dela sama in brez nadzora, ne glede na vremenske razmere. Za popoln pogled na vašo trato priložnostno le obrežite travo ob robovih travnika. Automower® 435X AWD s senzorji zaznava oddaljene predmete in zmanjša hitrost ter tako prepreči močne trke kosilnice s temi predmeti.

Okolju prijazno robotsko kosilnico poganja baterija in ko je baterija skoraj prazna, se bo kosilnica Husqvarna Automower® 435X AWD sama vrnila do polnilne postaje. Opremljena z vremenskim časovnikom, bo robotska kosilnica med obdobji intenzivne rasti trave samodejno podaljšala čas košnje. V sončnem in suhem vremenu ter jeseni, kosilnica obratuje manj časa, s čimer se zmanjša obremenitev travnate površine in obraba kosilnice. Popolne rezultate košnje zagotavljajo tri ostra rezila iz ogljikovega jekla, ki zagotavljajo čisti rez. Po košnji z robotsko kosilnico vam pokošene trave ne bo potrebno grabiti in pobirati. Ostanki koščki trave pa se spremenijo v naravno gnojilo, kar omogoči bujno zeleno trato brez mahu.

Model Automower® 435X AWD premaguje naklone do 70%, velika kolesa s profilom pa zagotavljajo izjemen oprijem tudi na spolzkih površinah. Zahvaljujoč svojemu edinstvenemu sistemu košnje, Automower® kosi zelo diskretno in tiho ter samo takrat, ko vi to želite. Sosedje in vi sami, boste robotsko kosilnico komaj opazili pri vsakodnevni rutinski košnji.

Zaupajte robotski kosilnici Husqvarna Automower® 435X AWD, ki se odlikuje po naprednih tehničnih rešitvah, s katerimi zagotavlja najvišjo stopnjo zanesljivosti, kakovosti in rezultatov košnje tudi na visokih naklonih. To pomeni minimalno vzdrževanje, servisiranje, predvsem pa boste lahko čas košnje porabili za kaj prijetnejšega.

Prikaz delovanja robotske kosilnice Husqvarna Automower®

Lastnosti

Popolnost robotske kosnje

Automower® vsekolesni pogon

Automower® AWD z vsekolesnim pogonom kosi na strmini z naklonom do občudovanja vrednih 70 % (35°). Pripomore k izboljševanju varnosti delovnega okolja.

Edinstvena okretnost

Automower® AWD z edinstveno oblikovanim ohišjem ter odlično okretnostjo za kompleksne in strme vrtove. Zadnji del telesa se lahko zasuče, kar omogoči lažjo košnjo na strminah.

Edinstvena okretnost
Senzor dviga in nagiba

Senzor dviga in nagiba

Rezila se ob dvigu ali prevrnitvi samodejno izklopijo. Če Automower® pri košnji naleti na oviro se bo naslonil nanjo, nato pa preusmeril v drugo smer brez povzročitve škode.

Dva vodilna kabla in samodejno polnjenje

Dva vodilna kabla pomagata Automowerju® najti pot do polnilne postaje. S tem se zmanjša čas iskanja še posebej v kompleksnih vrtovih.

Samodejno polnjenje robotske kosilnice
Časovnik košnje

Časovnik košnje

Vi se odločite in določite ali želite, da Automower® kosi cel dan in to 7 dni na teden.

Automower® Access

Intuitivno upravljanje s pomočjo visoko ločljivega zaslona in upravljalnega koleščka.

Automower® Access
Specifikacije izdelka
Površina košnje 3.500 m²
Razgibanost površine Kompleksna neravna površina z ovirami
Zmogljivost košnje 146 m²/h
Naklon do 70%
Teža 17.3 kg
Tip baterije Li-Ion 5 Ah / 18 V
Čas polnjena 30 min
Čas košnje 100 min
Število rezil 3
Raven hrupa 62 dB(A)
Zaščita s PIN kodo DA
Višina košnje 2-7 (električna nastavitev)
Iskalni kabli 2
Bluetooth DA
GPS sledenje v primeru kraje DA
Aplikacija Automower Connect DA
Fleet servis Dodatna oprema
Vsekolesni pogon DA

Potrebujete pomoč?

+386 7 49 66 650 splet@tms-brezice.si
delovniki 8.00-17.00, sobota 8.00-12.00
Prednosti nakupa pri nas:
  • kupite kakovosten stroj pripravljen za takojšnjo uporabo (sestavljen, nastavljen, preizkušen)
  • za naše stroje držimo originalne rezervne dele in potrošni material
  • pred sezono vas spomnimo na redno vzdrževanje
  • omogočamo hiter in zanesljiv servis (prednostna lista za kupce strojev kupljenih pri nas)