IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Baterijski program

Baterijski program je bil s strani kupcev sprejet nad vsemi našimi pričakovanju. Slednji predstavljajo odlično alternativo bencinskim strojem in če so se za baterije prej bolj odločali nepoznavalci vrtnih oziroma gozdnih strojev, srčni bolniki in starejši ljudje, je sedaj zanimanje zajelo tudi bolj stalne ter profesionalne uporabnike tovrstnih orodij. Preverite ponudbo akumulatorskih (baterijskih) vrtnih kosilnic, verižnih žag, kos na nitko, višinskih obrezovalnikov, obrezovalnikov za živo mejo in pihalcev.

Izjemno enostavni za uporabo – en klik in že pričnete s čistim delom, brez goriva!

Serija akumulatorskih strojev Husqvarna se odlikuje z močjo, zmogljivostjo in intuitivno obliko, ki jo lahko pričakujete samo do priznane blagovne znamke Husqvarna. Asortiment visoko učinkovitih strojev, ki jih poganjajo Li-ionski akumulatorji, zagotavlja nizek nivo hrupa in tresljajev, minimalno vzdrževanje in nič neposrednih emisij. Akumulatorski oziroma baterijski sistem s širokim obsegom uporabe, poganja vse produkte in vam zagotavlja maksimalno učinkovitost.

Brez hrupa. Brez bencina, izpušnih plinov in hrupa – tih motor zagotavlja prijetno delovno okolje in ne moti okolice. Maksimalna avtonomija. Ročni akumulatorski stroji Husqvarna imajo funkcijo savE. To je način varčevanja z akumulatorjem, ki ga lahko izberete, če želite podaljšati čas obratovanja. Zaščitena notranjost. Akumulatorji so zasnovani tako, da kljubujejo intenzivni in pogosti uporabi. Vsi občutljivi sestavni deli in celice so neprodušno zaščiteni pred dežjem in umazanijo. Visoka zmogljivost. Brezkrtačni E-TORQ elektromotorji zagotavljajo velik in konstanten navor že pri nizkih vrtljajih, kar e dovolj za najzahtevnejše naloge. Motorji E-TORQ so hermetično zaprti in ne potrebujejo vzdrževanja. Popolna ustreznost. Akumulatorski izdelki so razviti skupaj z akumulatorji. To pomeni, da so zasnovani namensko, zato so stroji lažji in manjših dimenzij.

S serijo akumulatorskih strojev boste našli rešitev na vsako vašo potrebo. Brez priključnega kabla in brez hrupa, predvsem pa brez neposrednih emisij izpušnih plinov. Kar se zmogljivosti tiče, se zdaj mnogi akumulatorski stoji lahko kosajo s svojimi bencinskimi brati. Husqvarna serija baterijskih strojev vključuje vse, od manjših strojev za domače uporabnike, ki so enostavni za uporabo, do izjemno zmogljive profesionalne opreme, ki se odlikuje po najboljšem razmerju med močjo in težo.

Akumulatorski stroji za občasno domačo uporabo

Serija akumulatorskih strojev za občasno domačo uporabo sestoji iz široke palete Husqvarna baterijskih izdelkov, ki so namenjeni občasnim in enostavnejšim opravilom ali sezonskemu delu na vrtu. Stroji so lahko in enostavni za uporabo in zagon, a hkrati tudi presenetljivo zmogljivi in nezahtevni, kar se tiče vzdrževanje. Akumulatorski stoji Husqvarna, ki so namenjeni domači uporabi so serije 100.

Izbirate lahko med stroji za občasno domačo uporabo in sicer so na voljo akumulatorske verižne žage za domačo uporabo, akumulatorski višinsko obrezovalnik akumulatorski pihalec listja, akumulatorske škarje za živo mejo in akumulatorske vrtne kosilnice.  

Lastnosti akumulatorskih strojev za občasno domačo uporabo

 • Dobra zmogljivost
 • Dolg čas delovanja
 • Sistem z enim akumulatorjem
 • Hiter zagon
 • Enostavna uporaba
 • Motor brez vzdrževanja

Priporočamo naslednjo kombinacijo akumulatorja in polnilca za občasno uporabo

Za manj pogosto uporabo na domačem vrtu priporočamo akumulator Husqvarna BLi30, BLi20 ali BLi10 v kombinaciji s standardnim polnilnikom QC80.

Akumulatorski stroji za pogosto polprofesionalno uporabo

Za negovalce travnatih površin in vrtov, ki uporabljajo svoje stroje za napredna opravila so zasnovani akumulatorski stoji Husqvarna serije 300. Baterijski stroji so namenjeni za občasno uporabo, a brez kompromisov kar se tiče moči in zmogljivosti. Pri ročnih strojih lahko za pasom za akumulatorje FLEXI vedno nosite dodatne akumulatorje, z aplikacijo Husqvarna Connect pa boste imeli vedno pregled nad svojim stroji.

Izbirate lahko med polprofesionalnimi Husqvarna akumulatorskimi stroji za občasno uporabo in sicer so na voljo akumulatorske verižne žage, akumulatorski pihalec listja, akumulatorsko vrtno kosilnico, akumulatorsko motorno koso ali trimerjem.

Lastnosti akumulatorskih strojev za pogosto polprofesionalno uporabo

 • Tehnične zmogljivosti
 • Napredne zmogljivosti
 • Dolg čas delovanja
 • Sistem z enakim akumulatorjem
 • Hiter zagon
 • Enostavna uporaba
 • Motor brez vzdrževanja

Priporočamo naslednjo kombinacijo akumulatorja in polnilca za pogosto uporabo

Za pogosto in napredno polprofesionalno uporabo priporočamo akumulatorje Husqvarna BLi200 in BLi100, ki so integrirani v stroj. Na voljo je tudi uporaba baterije oziroma akumulatorja s pasom za akumulatorje FLEXI bodisi s priborom za nošenje, bodisi z adapterjem. Za izjemno hitro polnjenje priporočamo uporabo polnilne postaje Husqvarna QC330.

Akumulatorski stroji za zahtevno profesionalno uporabo

Za profesionalne uporabnike, ki uporabljajo stroje in orodje za zahtevna opravila priporočamo Husqvarna serijo 500. To so stroji, ki so bili zasnovani za profesionalce. Profesionalni akumulatorskih stroji Husqvarna zagotavljajo profesionalno moč zmogljivega bencinskega motorja, pri čemer ne povzroča emisij in tresljajev.

Izbirate lahko med profesionalno akumulatorsko verižno žago, profesionalnim akumulatorskih višinskim obrezovalnikom, profesionalno akumulatorsko motorno koso ali trimerjem, profesionalnim akumulatorskim obrezovalnikom žive meje ali grmovja, profesionalnim akumulatorskim pihalcem listja, profesionalno akumulatorsko vrtno kosilnico.

Lastnosti akumulatorskih strojev za zahtevno profesionalno uporabo

 • Profesionalna vzdržljivost
 • Vodoodpornost (IPX4)
 • Tehnične prednosti
 • Profesionalna zmogljivost
 • Dolg čas delovanja
 • Sistem z enim akumulatorjem
 • Hiter zagon
 • Enostavna uporaba
 • Motor brez vzdrževanja

Priporočamo naslednjo kombinacijo akumulatorja in polnilca za profesionalno uporabo

Profesionalni komunalni uporabniki ali profesionalni vzdrževalci se poslužujejo nahrbtnih akumulatorjev ali akumulatorjev s pasom za akumulatorje FLEXI. Slednja izbira zagotavlja dolgotrajno zmogljivost pri profesionalni uporabi. Zanesete se lahko na komplet, ki sestoji iz enega ali dveh akumulatorjev Husqvarna BLi300 in polnilne postaje QC500. 

 

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

BATERIJA HUSQVARNA BLi100

190,00€
or 18 x 11,15€
Baterija Husqvarna BLi100 združuje moč in zanesljivost. Dovolj zmogljiva je za obvladovanje najtežjih vzdrževalnih del in urejanja vrta. Baterija je namenjena polprofesionalni uporabi v vseh vremenskih pogojih. Omogoča do 1500 ciklov polnjenja.

Moč: 2.6 Ah
Tip baterije: Li-Ion
Napetost: 36 V
Teža: 0.8 kg

Cena ne vključuje polnilne postaje.

ADAPTER HUSQVARNA ZA PRIKLJUČITEV AKUMULATORJA

199,00€
or 18 x 11,67€
Adapter Husqvarna za priključitev ročno vodenega stroja na nahrbtni akumulator ali na pas za akumulatorje FLEXI s povezovalnim kompletom.

PAS ZA AKUMULATORJE HUSQVARNA FLEXI Z ADAPTERJEM

199,00€
or 18 x 11,67€
Adapterski komplet za priključitev Husqvarna strojev na režo za akumulatorje BLi. Tudi za nošenje rezervnih delov in dodatkov.

PAS ZA AKUMULATORJE HUSQVARNA FLEXI S POVEZOVALNIM KOMPLETOM

199,00€
or 18 x 11,67€
Povezovalni komplet za priključitev pihalnika Husqvarna 530iBX. Tudi za nošenje rezervnih akumulatorjev in dodatkov.

BATERIJSKE ŠKARJE ZA ŽIVO MEJO HUSQVARNA 115iHD45

229,00€
or 24 x 10,66€
Škarje za živo mejo Husqvarna 115iHD45 so idealne za obrezovanje srednje do srednje velike žive meje. Enostavna za uporabo, lahka in tiha zaradi Li-ionske tehnologije, se lahko sezonsko uporabljajo tudi naseljenih območjih.

Dolžina rezil: 45 cm
Tip akumulatorja: 36 V Li-Ion
Teža (brez baterije): 3.2 kg

Cena ne vključuje baterije in polnilne postaje.

Garancija: 2 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

BATERIJSKA KOSA TRIMER HUSQVARNA 115iL

239,00€
or 24 x 11,12€
Lahek, za uporabo udoben in enostaven baterijski trimer Husqvarna 115iL, primeren za košnjo robov trate in manjših površin, višje in gostejše trave. Zmogljiv brezkrtačni motor, ki ne ustvarja nobenih direktnih emisij in je tako tih, da se lahko uporablja tudi v naseljenih območjih in tako ne moti ne vaše družine kot tudi ne vaših sosedov.

Tip akumulatorja: 36 V Li-Ion
Teža (brez baterije): 3.5 kg

Cena vključuje kosilno glavo in kosilno nit.
Cena ne vključuje baterije in polnilne postaje.

Garancija: 2 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!

Baterijski program

Filter by:

Clear All
Min: 16,00€ Max: 8.080,00€
€16 €8080