IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje
Proizvajalec: Honda

PRENOSNI INVERTER AGREGAT HONDA EU22i

1.699,00€

Najbolj prodajan prenosni električni inverter agregat Honda EU22i z večjim motorjem zagotavlja dovolj elektrike kjerkoli. Inverterski agregat je idealen za počitniške prikolice in kampiranje.

Maksimalna moč: 2.200 W
Napetost: 220 V
Električni tok: 7.8 A
Tip: enofazni

Ne pozabite! Agregat za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične in pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

NI ZALOGE? Pišite nam na splet@tms-brezice.si ali pa nas pokličite na 07 49 66 650 in potrudili se bomo, da vam izbrani izdelek čim prej priskrbimo.
Izdelka ni na zalogi

Honda inverterski električni agregat EU22i odlikuje najboljša kakovost elektro agregatov z inverterskim alternatorjem. Zaradi tihega in mirnega delovanja lahko ta priročni Honda generator uporabljate kjerkoli. Idealen je za počitniške prikolice, avtodome, kombi življenje ali »van life«, na jadrnicah in drugih plovilih, zaradi njegove zmogljivosti pa ga lahko uporabljate tudi za lažja terenska dela. Zanesljivo elektriko zagotavlja na najbolj ekstremnih lokacijah.

Prenosni inverterski agregat EU22i je narejen iz lahkih materialov zato vam ni potrebno zapravljati lastne energije, ko ga prenašate. Prenosni generator številka ena, Honda EU22i, ima mikroračunalniško krmiljen sinusni pretvornik, ki zagotavlja električno energijo komercialne kakovosti, zato je idealen za uporabo s frekvenčno občutljivo električno opremo, kot so prenosniki in domači računalniki.

Z uporabo motorja Honda GXR120 komercialne kakovosti je ta enota zasnovana in izdelana z upoštevanjem uporabnikovega udobja in vpliva na okolje. EU22i odlikuje napredni 4-taktni motor za močne zmogljivosti in manj emisij. Honda 4-taktni motorji odpravljajo potrebo po mešanju goriva in olja, kar vam prihrani čas in denar. Omogočajo tudi vrhunsko učinkovitost porabe goriva in oddajajo bistveno manj ogljika in hrupa kot večina ostalih dvotaktnih generatorjev, zato boste z EU22i lažje dihali. Poleg tega vam priročna funkcija za izklop goriva omogoča, da enoto naredite v prostem teku, dokler ne porabite goriva v gorivnih ceveh. To pomeni, da lahko svoj generator varno shranite, ne da bi v njem še vedno stajalo gorivo.

Honda prenosni inverterski električni agregat EU22i je okolju prijazen z nizkimi emisijami, manj hrupa in manjšo porabo energije. Agregat je lahek (20.7 kg) in tih ter zato vodilni med prenosnimi generatorji.

Inverterski agregat Honda EU22i zagotavlja moč »to-go« oziroma za po poti. Kjerkoli. Agregat je kompaktne velikosti in enostaven za prevoz. EU22i zagotavlja 2200 W gladke in zanesljive moči, kadar koli in kjer koli jo potrebujete.

Honda agregat zagotavlja visokokakovostno, čisto energijo - prenosni agregat EU22i je kot nalašč za celo vrsto nalog, ki vam pomagajo pri opravljanju dela. Ko boste enkrat lastnik inverterskega agregata Honda EU22i se boste spraševali, kako ste sploh lahko kdaj živeli brez njega.

Zanesljiva električna energija – kjerkoli jo potrebujte

Energija za popravila na prostem

Ste z avtom zaradi okvare obtičali na oddaljeni podeželski cesti? Brez skrbi - kompaktni inverterski agregat Honda EU22i je kot nalašč za popravila na prostem, kjer nimate dostopa do električne energije. Agregat je lahek, zato ga je enostavno prevažati, hkrati pa je dovolj zmogljiv za upravljanje elektronskega orodja in ostale občutljive elektronske opreme. V primeru okvare avtomobila, vas lahko prenosni agregat zelo hitro spravi iz zagate.

Energija za kmetijska opravila

Ne glede na to ali postavljate ograjo ali popravljate kmetijske stroje - včasih je v veliko pomoč dostop do visokokakovostne električne energije na terenu. Kompakten EU22i agregat zagotavlja gladko, stabilno prenosno energijo, na katero se lahko zanesete, da boste delo opravili.

Energija za delo v mestih

Komunalna podjetja in delavci, ki skrbijo za mestno infrastrukturo in okolje, za svoje delo potrebujejo vse več naprav, ki jih poganja elektrika ali pa njihova orodja – na primer baterijski stroji, potrebujejo električno energijo za polnjenje na terenu. V takšnih primerih potrebujete prenosno in kompaktno zalogo električne energije, na katero lahko računate, da boste lahko svoje delo opravili brez težav. Prenosni inverterski agregat Honda EU22i je zasnovan tako, da ustreza zahtevam dela v mestnem okolju.

Energija za inženiring

Veliki projekti zahtevajo veliko moč. Inverterski agregat Honda EU22i je zasnovan tako, da ustreza zahtevam obrti. Računate lahko, da bo EU22i dobavil 2200 W prenosne moči za delovanje razsvetljave, polnjenje baterij in napajanje tudi najbolj občutljive elektronske opreme.

Energija za elektronsko orodje in naprave

Voda, elektrika in plin - vzdrževanje teh vitalnih dobrin s katerimi upravljajo javne službe je lahko izziv. Agregat EU22i je zato popoln prenosni vir energije za mobilno vzdrževanje in popravila. Z nizko težo se z lahkoto prevaža na oddaljene lokacije in zagotavlja dovolj čiste in stabilne moči, da lahko delo nemoteno opravite.

Energija za pustolovščine in doživetja

Ne glede na to ali vaš vikend oddih preživite v naravi in v šotoru ali pa se odločite za »road trip« oziroma avto turo po Evropi, vedno vam bo prav prišla svoboda, ki vam jo omogoča samozadostna oskrba z električno energijo. S prenosnim inverterskim agregatom Honda EU22i lahko odnesete domače udobje daleč od doma.

Energija za sodobne naprave

Prenosni agregat EU22i vam zagotavlja 2200 vatov gladke in zanesljive moči za celoten komplet. Honda pretvorniška tehnologija omogoča, da so generatorji izjemno kompaktni in prenosni – električna energija, ki jo lahko vzamete s seboj. Sodobna elektronika se lahko poškoduje zaradi prenapetosti ali "skokov" moči, to pa se ne bo zgodilo, če izberete Honda agregat. EU22i zgladi izhod in varno napaja naprave, na katere se zanašate pri delu in igri.

Lastnosti agregata Honda EU22i

Inverterski agregat

Inverterski agregati proizvajajo najčistejši tok, saj proizvodnja električne energije ni neposredno povezana z delovnimi obrati motorja. Vrhunska tehnologija omogoča, da je inverterski alternator za polovico manjši od klasičnega. Inverterski agregati so primerni za napajanje praktično vseh, tudi elektronskih naprav.

Oljno stikalo

Preprečuje poškodbe pogonskega motorja, ki bi lahko nastale zaradi morebitnega pomanjkanja olja. Ko pade nivo olja pod kritično mejo, se motor samodejno ustavi.

12V izhod

Nudi izhod za enosmerni tok (12V) za polnjenje baterij (polnilni kabli kot dodatna oprema).

Supertiho delovanje

Hrup je znižan do te mere, da je delovanje agregata nemoteče za okolico.

Vzporedna povezava

Je dodatna prednost inverterske tehnologije. Z uporabo originalnih Honda povezovalnih kablov lahko povežemo dva identična modela (2x EU10i) in dobimo dvojno moč. Ta način dela je primeren za namene, kjer je teža agregata odločilnega pomena.

ECO plin

Sistem avtomatsko dodaja plin in dviga moč izhodnega toka glede na potrebe odjemalca.

Nizka teža

Izredno nizka teža omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje.

 

Kot je prikazano na sliki v galeriji je prenosni inverterski agregat Honda EU22i primeren za napajanje različnih elektronskih napravsliki. Na sliki je prikazanih nekaj tipičnih elektronskih aparatov, ki jih lahko uporabljate pri vsakdanjem delu in igranju in bi jih lahko napajali z obema vtičnicama hkrati. Vseeno pa ne pozabite, da to so le smernice, tipične zahteve glede moči. Preverite dejansko oceno izdelka, ki jo želite napajati in ne pozabite, da nekatere naprave ob zagonu potrebujejo veliko energije.

Honda je svoje visoko kakovostne prenosne agregate zasnovala za dinamično življenje. Honda je pionir prenosne energije od leta 1964 in je prva uporabila pretvorniško tehnologijo v generatorju. Danes vam omogoča gladko, zanesljivo in učinkovito napajanje celo najbolj občutljive sodobne elektronike - kjer koli jo potrebujete.

 

Specifikacije izdelka
Tip Prenosni agregat
Maksimalna moč 2.200 W
Delovna moč 1.800 W
Tip (fazni) Enofazni
Napetost 220 V
Električni tok 7.8 A
Frekvenca 50 Hz
Motor Honda GXR120
Tip motorja 4-taktni OHV 1-valjni
Prostornina 98.5 cm³
Hlajenje Zračno
Prostornina rezervoarja 3.6 L
Delovna avtonomija 3 h 30 min
Zaganjač Ročni
Raven zvočnega tlaka pri ušesu 71 dB(A)
Moč zvoka, zajamčena LWA 89 dB(A)
Teža 20.7 kg
Lastnosti 12V izhod, ECO plin, inverter, nizka teža, oljno stikalo, supertiho delovanje, vzporedna povezava
*
*
*

Honda inverterski električni agregat EU22i odlikuje najboljša kakovost elektro agregatov z inverterskim alternatorjem. Zaradi tihega in mirnega delovanja lahko ta priročni Honda generator uporabljate kjerkoli. Idealen je za počitniške prikolice, avtodome, kombi življenje ali »van life«, na jadrnicah in drugih plovilih, zaradi njegove zmogljivosti pa ga lahko uporabljate tudi za lažja terenska dela. Zanesljivo elektriko zagotavlja na najbolj ekstremnih lokacijah.

Prenosni inverterski agregat EU22i je narejen iz lahkih materialov zato vam ni potrebno zapravljati lastne energije, ko ga prenašate. Prenosni generator številka ena, Honda EU22i, ima mikroračunalniško krmiljen sinusni pretvornik, ki zagotavlja električno energijo komercialne kakovosti, zato je idealen za uporabo s frekvenčno občutljivo električno opremo, kot so prenosniki in domači računalniki.

Z uporabo motorja Honda GXR120 komercialne kakovosti je ta enota zasnovana in izdelana z upoštevanjem uporabnikovega udobja in vpliva na okolje. EU22i odlikuje napredni 4-taktni motor za močne zmogljivosti in manj emisij. Honda 4-taktni motorji odpravljajo potrebo po mešanju goriva in olja, kar vam prihrani čas in denar. Omogočajo tudi vrhunsko učinkovitost porabe goriva in oddajajo bistveno manj ogljika in hrupa kot večina ostalih dvotaktnih generatorjev, zato boste z EU22i lažje dihali. Poleg tega vam priročna funkcija za izklop goriva omogoča, da enoto naredite v prostem teku, dokler ne porabite goriva v gorivnih ceveh. To pomeni, da lahko svoj generator varno shranite, ne da bi v njem še vedno stajalo gorivo.

Honda prenosni inverterski električni agregat EU22i je okolju prijazen z nizkimi emisijami, manj hrupa in manjšo porabo energije. Agregat je lahek (20.7 kg) in tih ter zato vodilni med prenosnimi generatorji.

Inverterski agregat Honda EU22i zagotavlja moč »to-go« oziroma za po poti. Kjerkoli. Agregat je kompaktne velikosti in enostaven za prevoz. EU22i zagotavlja 2200 W gladke in zanesljive moči, kadar koli in kjer koli jo potrebujete.

Honda agregat zagotavlja visokokakovostno, čisto energijo - prenosni agregat EU22i je kot nalašč za celo vrsto nalog, ki vam pomagajo pri opravljanju dela. Ko boste enkrat lastnik inverterskega agregata Honda EU22i se boste spraševali, kako ste sploh lahko kdaj živeli brez njega.

Zanesljiva električna energija – kjerkoli jo potrebujte

Energija za popravila na prostem

Ste z avtom zaradi okvare obtičali na oddaljeni podeželski cesti? Brez skrbi - kompaktni inverterski agregat Honda EU22i je kot nalašč za popravila na prostem, kjer nimate dostopa do električne energije. Agregat je lahek, zato ga je enostavno prevažati, hkrati pa je dovolj zmogljiv za upravljanje elektronskega orodja in ostale občutljive elektronske opreme. V primeru okvare avtomobila, vas lahko prenosni agregat zelo hitro spravi iz zagate.

Energija za kmetijska opravila

Ne glede na to ali postavljate ograjo ali popravljate kmetijske stroje - včasih je v veliko pomoč dostop do visokokakovostne električne energije na terenu. Kompakten EU22i agregat zagotavlja gladko, stabilno prenosno energijo, na katero se lahko zanesete, da boste delo opravili.

Energija za delo v mestih

Komunalna podjetja in delavci, ki skrbijo za mestno infrastrukturo in okolje, za svoje delo potrebujejo vse več naprav, ki jih poganja elektrika ali pa njihova orodja – na primer baterijski stroji, potrebujejo električno energijo za polnjenje na terenu. V takšnih primerih potrebujete prenosno in kompaktno zalogo električne energije, na katero lahko računate, da boste lahko svoje delo opravili brez težav. Prenosni inverterski agregat Honda EU22i je zasnovan tako, da ustreza zahtevam dela v mestnem okolju.

Energija za inženiring

Veliki projekti zahtevajo veliko moč. Inverterski agregat Honda EU22i je zasnovan tako, da ustreza zahtevam obrti. Računate lahko, da bo EU22i dobavil 2200 W prenosne moči za delovanje razsvetljave, polnjenje baterij in napajanje tudi najbolj občutljive elektronske opreme.

Energija za elektronsko orodje in naprave

Voda, elektrika in plin - vzdrževanje teh vitalnih dobrin s katerimi upravljajo javne službe je lahko izziv. Agregat EU22i je zato popoln prenosni vir energije za mobilno vzdrževanje in popravila. Z nizko težo se z lahkoto prevaža na oddaljene lokacije in zagotavlja dovolj čiste in stabilne moči, da lahko delo nemoteno opravite.

Energija za pustolovščine in doživetja

Ne glede na to ali vaš vikend oddih preživite v naravi in v šotoru ali pa se odločite za »road trip« oziroma avto turo po Evropi, vedno vam bo prav prišla svoboda, ki vam jo omogoča samozadostna oskrba z električno energijo. S prenosnim inverterskim agregatom Honda EU22i lahko odnesete domače udobje daleč od doma.

Energija za sodobne naprave

Prenosni agregat EU22i vam zagotavlja 2200 vatov gladke in zanesljive moči za celoten komplet. Honda pretvorniška tehnologija omogoča, da so generatorji izjemno kompaktni in prenosni – električna energija, ki jo lahko vzamete s seboj. Sodobna elektronika se lahko poškoduje zaradi prenapetosti ali "skokov" moči, to pa se ne bo zgodilo, če izberete Honda agregat. EU22i zgladi izhod in varno napaja naprave, na katere se zanašate pri delu in igri.

Lastnosti agregata Honda EU22i

Inverterski agregat

Inverterski agregati proizvajajo najčistejši tok, saj proizvodnja električne energije ni neposredno povezana z delovnimi obrati motorja. Vrhunska tehnologija omogoča, da je inverterski alternator za polovico manjši od klasičnega. Inverterski agregati so primerni za napajanje praktično vseh, tudi elektronskih naprav.

Oljno stikalo

Preprečuje poškodbe pogonskega motorja, ki bi lahko nastale zaradi morebitnega pomanjkanja olja. Ko pade nivo olja pod kritično mejo, se motor samodejno ustavi.

12V izhod

Nudi izhod za enosmerni tok (12V) za polnjenje baterij (polnilni kabli kot dodatna oprema).

Supertiho delovanje

Hrup je znižan do te mere, da je delovanje agregata nemoteče za okolico.

Vzporedna povezava

Je dodatna prednost inverterske tehnologije. Z uporabo originalnih Honda povezovalnih kablov lahko povežemo dva identična modela (2x EU10i) in dobimo dvojno moč. Ta način dela je primeren za namene, kjer je teža agregata odločilnega pomena.

ECO plin

Sistem avtomatsko dodaja plin in dviga moč izhodnega toka glede na potrebe odjemalca.

Nizka teža

Izredno nizka teža omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje.

 

Kot je prikazano na sliki v galeriji je prenosni inverterski agregat Honda EU22i primeren za napajanje različnih elektronskih napravsliki. Na sliki je prikazanih nekaj tipičnih elektronskih aparatov, ki jih lahko uporabljate pri vsakdanjem delu in igranju in bi jih lahko napajali z obema vtičnicama hkrati. Vseeno pa ne pozabite, da to so le smernice, tipične zahteve glede moči. Preverite dejansko oceno izdelka, ki jo želite napajati in ne pozabite, da nekatere naprave ob zagonu potrebujejo veliko energije.

Honda je svoje visoko kakovostne prenosne agregate zasnovala za dinamično življenje. Honda je pionir prenosne energije od leta 1964 in je prva uporabila pretvorniško tehnologijo v generatorju. Danes vam omogoča gladko, zanesljivo in učinkovito napajanje celo najbolj občutljive sodobne elektronike - kjer koli jo potrebujete.

 

Specifikacije izdelka
Tip Prenosni agregat
Maksimalna moč 2.200 W
Delovna moč 1.800 W
Tip (fazni) Enofazni
Napetost 220 V
Električni tok 7.8 A
Frekvenca 50 Hz
Motor Honda GXR120
Tip motorja 4-taktni OHV 1-valjni
Prostornina 98.5 cm³
Hlajenje Zračno
Prostornina rezervoarja 3.6 L
Delovna avtonomija 3 h 30 min
Zaganjač Ročni
Raven zvočnega tlaka pri ušesu 71 dB(A)
Moč zvoka, zajamčena LWA 89 dB(A)
Teža 20.7 kg
Lastnosti 12V izhod, ECO plin, inverter, nizka teža, oljno stikalo, supertiho delovanje, vzporedna povezava

Potrebujete pomoč?

+386 7 49 66 650 splet@tms-brezice.si
delovniki 8.00-17.00, sobota 8.00-12.00
Prednosti nakupa pri nas:
  • kupite kakovosten stroj pripravljen za takojšnjo uporabo (sestavljen, nastavljen, preizkušen)
  • za naše stroje držimo originalne rezervne dele in potrošni material
  • pred sezono vas spomnimo na redno vzdrževanje
  • omogočamo hiter in zanesljiv servis (prednostna lista za kupce strojev kupljenih pri nas)