Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Boj proti ponaredkom

Stopite v stik
07 49 66 650
tms@siol.net Pošlji povpraševanje

Boj proti ponaredkom Husqvarna proizvodov

Prodaja ponarejenih izdelkov se je pojavila tudi na področju strojev. Po svetu so bile prodane velike količine Husqvarna verižnih žag, oblačil, olja in pribora. Nekateri proizvodi so zelo podobni našim in tako povzročajo zmedo na trgu. Prepoznati jih je možno po grobi in slabi izdelavi Prav tako pa ne ustrezajo karakteristikam naših izdelkov glede zmogljivosti in varnosti. To škodi naši blagovni znamki in vpliva na prodajo naših žag. kar pa je še najslabše: tisti, ki npr. kupi ponarejeno Husqvarna motorno žago je preslepljen z lažnim prepričanjem glede varnosti izdelka in se tako dejansko izpostavlja veliki nevarnosti nesreč ali celo smrtnih poškodb.

Uvedli smo resne ukrepe v boju proti ponaredkom, da se prepreči to nezakonito dejavnost. V dobro vseh.

Na teh straneh vas bomo obveščali kako trgovina s ponaredki poteka in kako ukrepamo proti njej. Svetovali vam bomo tudi glede prepoznavanja Husqvarna ponaredkov in kako naj se posamezniki obnašajo v primeru, ko vidijo oz. slišijo o ponarejenih proizvodih.

Delovanje ponarejevalske industrije

Po naših informacijah se Husqvarna ponaredki v večini primerov proizvajajo po naročilu za znanega kupca. Proizvodnja poteka v tovarnah po vsej Kitajski. ko izdelki zapustijo tovarno so označeni samo z nalepko proizvajalca ali pa sploh ne. Proizvodi se potem dostavijo v različna evropska pristanišča.

Proizvodi se s ponarejenimi nalepkami opremi ob pakiranju za prodajo. V nekaterih primerih se celo priložijo ponarejeni garancijski dokumenti. Ponarejeni proizvodi se prodajajo na številnih mestih, npr. v trgovinah, iz prtljažnika avtomobila na parkiriščih večjih trgovskih centrov ali celo v preddverju teh centrov. V zadnjem času se pojavlja tudi vedno več internetne prodaje teh proizvodov.

Delujemo z vso silo

Proti kopiranju naših izdelkov se širom sveta borimo z obširnim programom. Ta program se izvaja v tesnem sodelovanju z nacionalnimi in regionalnimi oblastmi v vedno večjem številu držav.

Naše delo je že obrodilo sadove. V preteklih letih je bilo narejenih več sto poliicjskih in carinskih akcij pri katerih je bilo odkritih in uničenih tisoče ponarejenih žag. poleg tega smo uspešno prispevali tudi k uspešnim racijam v proizvodnih podjetjih na Kitajski in v Vietnamu. Prav tako objavljamo informacije na supportu in uporabniških straneh kjer lahko vsakdo najde najnovejše informacije o našem boju proti ponarejenim proizvodom.

Prepoznavanje ponaredkov

Originalni Husqvarna proizvodi so takoj prepoznavni v treh bistvenih elementih.

1. Prodajno mesto

Naši proizvodi se prodajajo samo pri pooblaščenih prodajalcih. naše stranke o tem obveščamo in svetujemo, da naj ne kupujejo Husqvarna proizvodov drugje kot pri prodajalcih. To je delno zato, da so lahko prepričani v zmogljivost in varnost stroja, delno pa tudi zaradi nadaljnje podpore glede servisa in vzdrževanja (za ponarejene proizvode seveda ne moremo prevzemati nobene odgovornosti iz karšnegakoli naslova).