Zastopniki Husqvarna

Ukrotite divjino

Drevesa soustvarjajo videz pokrajine ali vrta. Narava nam zna včasih pokazati tudi svojo divjo plat, tako da z bujno rastjo povzroča škodo. Prvovrstni Husqvarnini izdelki vam nudijo izjemno zmogljivost za nego dreves, trat, vrtov. Z njimi lahko sooblikujete svet, ki vas obdaja. Izdelano je za profesionalce. Namenjeno vsem.

Košnja z riderjem Husqvarna

Sporočilo Husqvarne

Od zamisli do risbe, pa vse do prodaje in vzdrževanja poslujemo na osnovi petih ključnih smernic. Imenujemo jih ključne vrednote in naš cilj je da jih vsakokrat doživite, ko pridete v stik z nami in našimi izdelki.

Učinkovitost

Učinkoviti izdelki morajo biti dovolj močni da opravljajo delo, za katerega so bili izdelani in hkrati dovolj lahki, da ne obremenjujejo dlani, rok, ramen, nog in hrbta. Praktična posledica tega je, da je ima mnogo naših izdelkov najboljše razmerje med močjo in težo na trgu.

Zanesljivost

Zanesljivost je nuja, posebno za uporabnike, ki so pri opravljanju svojega poklica odvisni od naših izdelkov. Posledica tega je stremenje k najvišji možni kakovosti materialov in komponent, ter delovanje motorjev in tehnologij tudi v pogojih, ki niso najugodnejąi.

Profesionalnost

Mnogo naših strank je profesionalnih uporabnikov in naši izdelki so vedno izdelani v tesnem sodelovanju z njimi. Iz tega razloga smo vodilni v panogi, ko gre za razvoj lastnosti, ki povečujejo zmogljivost in prihranijo na stroških. To daje prednost našim izdelkom, ne glede ali gre za profesionalne uporabnike ali ne.

Odgovornost do okolja

Kot proizvajalec izdelkov za nego naravnega okolja nosimo veliko ekološko odgovornost. To vključuje vse, od proizvodnih procesov, motornih emisij do recikliranja in logistike, ter tudi naše dobavitelje. Nadaljni primer našega okoljskega pristopa je razvoj E-TECH motorjev. Spadajo med najbolj razvite dvo-taktne motorje na svetu, ko gre za optimiranje moči in teže, ob znižanju emisij.

Uporabniku prijazno

Najbolj vidna kakovost naših izdelkov je sposobnost doseči optimalni rezultat z minimalnim naporom. Nizka teža, ergonomija in uravnotežen dizajn preprečujejo utrujenost, navkljub dolgemu delovnemu dnevu. Intelegentne varnostne rešitve naših izdelkov zmanjšujejo možnost poškodb in uporabniku pomagajo pri bolj varnem in učinkovitem delu. Na osnovi naših servisnih rešitev je tudi vzdrževanje in čiščenje naših izdelkov možno brez posebnih orodij in daljših prekinitev.