STRAN JE V PRENOVI! CENE IN AKCIJE PREVERITE NA splet@tms-brezice.si ALI NA (07) 49 66 650. SE OPRAVIČUJEMO ZA NEVŠEČNOSTI.
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Honda

Honda stroji so narejeni za resnične potrebe resničnih ljudi


Honda se je pri oblikovanju izdelkov tehničnega in vodnega programa ozirala na vsak košček življenja. 50 letna tradicija inovacij, testiranj, izpopolnjevanj in ponovnih testiranj, je tehnologijo Honda naredilo najboljšo možno. Vse kar se je Honda naučila od svojih uporabnikov je nato prenesla v razvoj naslednjih novih tehnologij in se naučili novih metod. Predstavniki blagovne znamke Honda pravijo, da Honda stroji niso šli skozi običajen razvoj ampak skozi razvoj za življenje.

Honda je s svojim vrtnim in vodnim programom razvila stroje, ki so koristni za vsakdanje življenje in za profesionalno delo. Od leta 1953 je Honda z razvojem univerzalnega motorja, ki je bil razvit za kmetijsko opremo, zagotovila kupcem po vsem svetu množico električnih izdelkov, kot so elektro agregati Honda, ter strojev kot so snežne freze Honda, prekopalniki zemlje Honda, vrtne kosilnice Honda, vodne črpalke Honda, vrtni traktorji Honda in transporterji Honda.

V TMS Brežice smo prepričani, da vas bo kakovost in zanesljivost, ki jo dobite s Honda stroji, navdušila, tako kot je navdušila nas. Nakup Honda stroja pri nas pomeni, da hkrati dobite tudi pooblaščeni servis, ki bo skrbel za vaše zadovoljstvo in dolgo življenjsko dobo vašega izbranega stroja Honda. Honda je izjemno zanesljivo podjetje, kar pomeni, da imamo zelo dober in hiter dostop do original rezervnih delov in bo zato vzdrževanje vaše kosilnice, prekopalnika zemlje ali drugega stroja izjemno enostavno.

Kaj vse ponuja Honda?

Svet strojev Honda ponuja široko izbiro zmogljivih strojev, ki jih poganjajo original in svetovno priznani Honda 4-taktni motorji. Proizvajalci blagovne znamke Honda so se zavezali, da bodo stroji Honda čim bolj uporabniku prijazni, varčni in predvsem zanesljivi in to brez kompromisov. Zato ne glede na to za kakšno delo potrebujete orodje, za vas je tukaj Honda proizvod.

Industrijski proizvodi Honda

Industrijski stoji Honda so z so legendarni in priznani stoji, na katere se lahko zanesete vedno kadar jih potrebujete. Industrijski stroji Honda imajo edinstvene lastnosti in vgrajene tehnologije, ki jim omogočajo maksimalno učinkovitost.

Agregati Honda - elektro agregati ali generatorji električne energije Honda poganjajo odlični Honda motorji serije GX, kar naredi agregate Honda najzanesljivejši vir električne energije. Razviti so bili za delo v najzahtevnejših pogojih in za pogon najzahtevnejših naprav. Generatorji Honda so lahki, tihi, zmogljivi in lahko zadovoljijo najzahtevnejše uporabnike. Honda ponuja majhne prenosne agregate, priljubljene inverterske agregatekompaktne agregate in visokotehnološke agregate.

Vodne črpalke Honda - vodne črpalke Honda ali črpalke za črpanje vode Honda prav tako poganjajo izjemni Honda 4-taktni motorji. Honda ponuja majhne prenosne pretočne vodne črpalke, črpalke za črpanje kemikalij, visokotlačne črpalke za vodo, pa vse do velikih črpalk za črpanje umazane vode. V kolikor izberete Honda motorno vodno črpalko, izberete zmogljivo in zanesljivo vodno črpalko.

Transporter Honda - upravljanje s Honda transporterjem je enostavno in časovno efektivno, saj prihrani tako čas, kot tudi trud. Transporter poganja zmogljiv Honda štiritaktni motor z veliko navora. Opremljen je s hidrostatičnim menjalnikom, ki prenaša moč motorja na pogonske gosenice.

Honda stroji za urejanje okolice in vrtov

Honda je pri snovanju strojev za nego okolice in vrta naredila pregled nad ponudbo vrtnarskih izdelkov ter preučila življenje in procese domačih vrtnarjev in profesionalnih delavcev, ki se ukvarjajo z urejanem okolice. Honda stoji za načelom, da so njihovi izdelki narejeni za resnične potrebe resničnih ljudi.

Vrtne kosilnice Honda - vrtne kosilnice Honda so robustne, zanesljive in enostavne za uporabo. Honda kosilnica bo kos vsem nalogam in to z najmanjšim naporom. Honda v svojem vrtnem programu predstavlja kosilnice s kovinskim in s plastičnim ohišjem, kosilnicami za profesionalno rabo, traktorskimi kosilnicami oziroma vrtnimi traktorji Honda ter z motornimi kosami.

Prekopalniki zemlje ali kultivatorji Honda - med Honda modeli prekopalnikov za zemljo se najdejo tako freze za prekopavanje zemlje za ljubiteljske vrtičkarje kot tudi prekopalnike za profesionalne uporabnike. Vsi prekopalniki zemlje Honda pa so visoko učinkoviti, enostavni za uporabo in kos nalogi prekopavanja vrta.

Snežne freze Honda - čiščenje snega je naporno delo, ki zahteva veliko časa in fizične zmogljivosti. Prav zato se Honda že več kot 30 let ukvarja z razvojem snežnih frez, ki lahko očistijo med 29 in 140 ton snega na uro. Celovita ponudba snežnih frez Honda vključuje mnogo ekskluzivnih naprednih funkcij, ki so v veliko pomoč pri čiščenju snega in to delo poenostavijo ter pripomorejo k enostavnejšemu čiščenju snega brez fizičnega napora.

Zaupajte pooblaščenemu prodajalcu in serviserju Honda

Zaslužite si popolno zaupanje v Honda stroj, ki ste ga izbrali za svoje delo. Ohranite samozavest v svoj nakup tudi še dolgo po tem, ko ste ta nakup opravili. Ravno zato smo tukaj mi – TMS Brežice je pooblaščeni prodajalec in serviser Honda. 

Prodaja Honda strojev za urejanje okolice, agregatov in vodnih črpalk

V TMS Brežice imamo na voljo asortima Honda strojev, ki jih lahko v naši fizični trgovini vidite v živo, prav tako pa vam bodo naši prodajalci in prodajalke z velikim veseljem svetovali pri izbiri. Prav vsak od nas je specializiran na področju Honda proizvodov, saj se vsako leto udeležimo prodajne konference, na kateri smo seznanjeni z novostmi, prav tako pa se udeležujemo rednih tečajev. Našim nasvetom lahko zaupate, saj ne le da dobimo znanje, ki nam ga predajo neposredno iz Honde, za nami je tudi že več kot trideset let izkušenj. Potem, ko enkrat izberete svoj Honda stroj, vam stoj tudi korektno predamo. Naredimo prvi servis, kater namen je, da je vaš stroj, po tem, ko ga odpeljete, pripravljen za takojšnjo uporabo, prav tako pa s prvim brezplačnim servisom preverimo ali stroj dobro deluje ter ga tudi nastavimo.

Celotno ponudbo Honda izdelkov si lahko ogledate tudi v katalogih Honda. Vse artikle iz kataloga lahko naročimo, tudi če jih morda ni v spletni trgovini. 

Servis Honda strojev za urejanje okolice, agregatov in vodnih črpalk

Poleg prodaje smo v TMS Brežice tudi izkušeni pooblaščeni serviserji za izdelke Honda. Kadar se odločite za nakup Honda stroja pri nas, vam stroj vedno pripravimo za takojšnjo uporabo in preverimo da je stroj v vrhunskem stanju. Prav tako pa vam v TMS Brežice ponujamo tudi možnost rednega vzdrževanja in servisiranja, ki ga podpiramo z zalogo in prodajo originalnih rezervnih delov Honda. Le z profesionalno podporo in originalnimi kakovostnimi rezervnimi deli bo vaš Honda izdelek ostal v vrhunskem stanju še mnogo let po nakupu.

Garancija za Honda izdelke

Honda zaupa v kakovost svojih izdelkov, ravno zato imate z nakupom Honda stroja za več let mir. Honda ima zavidljiv sloves trajnosti in zanesljivosti, ki pa ga dodatno podpira garancija.

Honda zagotavlja 2 leti garancije za fizične osebe in 1 leto garancije za pravne osebe.

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

PRETOČNA VODNA ČRPALKA HONDA WB20

628,00€
or 48 x 15,62€
Pretočna vodna črpalka Honda WB20 z visokim pritokom ima posebej zasnovane lopatice za večjo zmogljivost odvajanja vode. Za kmetijsko, industrijsko ali drugo uporabo.

Največja moč/pretok: 600 L/min
Črpalna višina: do 32 m
Premer smeti: fi 6 mm
Premer cevi: 2 coli

Ne pozabite! Vodna črpalka za delovanje potrebuje še olje za mešanico.

Garancija: 3 leta za fizične in pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

BOČNA MOTORNA KOSA HONDA UMK 435 L

669,00€
or 48 x 16,64€
Zmogljiva bočna motorna kosa Honda UMK 435 L je lahka in enostavna za uporabo. Za profesionalce, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj stroj, ali domače uporabnike, ki potrebujejo dodatno moč.

Moč: 1.25 kW
Teža: 7.22 kg

Cena vključuje kosilno glavo, kosilno nit in 3-krako rezilo.
Ne pozabite! Motorna kosa za delovanje potrebuje še olje za mešanico.

Garancija: 3 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!

BOČNA MOTORNA KOSA HONDA UMK 435 UE

733,00€
or 48 x 18,24€
Močna in udobna bočna motorna kosa Honda UMK 435 UE bo kos najzahtevnejšim vrtnarskim izzivom.

Moč: 1.25 kW
Teža: 7.53 kg

Cena vključuje kosilno glavo, kosilno nit in 3-krako rezilo.
Ne pozabite! Motorna kosa za delovanje potrebuje še olje za mešanico.

Garancija: 3 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!

PRETOČNA VODNA ČRPALKA HONDA WX15

733,00€
or 48 x 18,24€
Edinstvena pretočna vodna črpalka Honda WX15 je izjemno lahka in zmogljiva. Prenosna črpalka je namenjena domačim uporabnikom in urejevalcem okolice.

Največja moč/pretok: 240 L/min
Črpalna višina: do 40 m
Premer smeti: fi 5.7 mm
Premer cevi: 1.5 col

Ne pozabite! Vodna črpalka za delovanje potrebuje še olje za mešanico.

Garancija: 3 leta za fizične in pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

PRETOČNA VODNA ČRPALKA HONDA WB30

733,00€
or 48 x 18,24€
Visoko pretočna motorna vodna črpalka Honda WB30 je namenjena zahtevni intenzivni rabi, kjer potrebujete velike pretoke. Za kmetijsko, industrijsko in drugo uporabo.

Največja moč/pretok: 1.100 L/min
Črpalna višina: do 26 m
Premer smeti: fi 6 mm
Premer cevi: 3 cole

Ne pozabite! Vodna črpalka za delovanje potrebuje še olje za mešanico.

Garancija: 3 leta za fizične in pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

VRTNA KOSILNICA HONDA HRG 466 SKEP

786,00€
or 48 x 19,56€
Kosilnica s kovinskim ohišjem Honda HRG 466 SKEP je lahka in priročna saj se lahko obračajo tudi na najožjih delih. Primerna za majhne in srednje velike vrtove.

Motor: Honda, 145 cm³
Pogon: Samohodna, ena hitrost
Ohišje: Kovinsko
Način košnje: Pobiranje (s košem) / zadnji izmet / mulčenje
Širna košnje: 46 cm

Ne pozabite! Kosilnica za delovanje potrebuje še olje in gorivo.

Garancija: 3 leta za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus. Iz varnostnih razlogov se po preizkusu tekočine iztočijo iz stroja, razen v primeru prevzema v trgovini.

Honda

Filter by:

Clear All
Min: 144,00€ Max: 8.698,00€
€144 €8698