IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Gotovinski popust

Nakupovanje preko spleta je preprosto in ugodno. Odločili smo se, da vam ponudimo popust na gotovinsko plačilo oziroma pri nakupu preko spleta s plačilom po predračunu ali s plačilom ob povzetju/prevzemu.

  • Na stroje Husqvarna priznamo 10% gotovinski popust s kodo HUSQVARNA10.
  • Na stroje ostalih blagovnih znamk priznamo 5% gotovinski popust s kodo GOTOVINA5.

Gotovinski popust velja na stroje blagovnih znamk Husqvarna, Cub Cadet, Honda, McCulloch in Oleo-Mac. Popust se ne prizna na izdelke, ki že imajo znižano ceno. Popust se ne prizna na plačilo s plačilno kartico ali s obročnim plačilom preko Leanpay. Gotovinski popust velja na stroj in ne na celoten nakup.

Izjema so tudi Husqvarna gradbeni stroji (rezalke in brusilke). Na gradbene stroje Husqvarna vam priznamo 10% popust s kodo GRADBENIK5

 Popust se NE PRIZNA, kadar kot način plačila izberete:

  • plačilo s plačilno/kreditno kartico
  • obročno plačilo z Leanpay

V primeru, da boste kupon za gotovinsko plačilo vpisali kadar boste izbrali plačilo, ki ni gotovinsko, se pravi boste plačali s plačilno kartico ali preko Leanpay, bomo vaše naročilo preklicali.

Pogosta vprašanja

 

Kako lahko izkoristim gotovinski popust?

Popust izkoristite tako, da v košarico postavite stroj, ki ga želite kupit. V kolikor ste zaključili z nakupom se postavite v košarico in v okence »kupon« vpišete kodo HUSQVARNA10 ali GOTOVINA10. Odvisno od blagovne znamke produkta. S klikom na gumb »uporabi kupon« se bo cena ustrezno znižala. Nato sledite procesu za oddajo naročila in v fazi plačila izberete »plačilo po povzetju/prevzemu« ali »plačilo po predračunu«. 

Na katere stroje lahko uporabim kodo za gotovinski popust?

Koda za 10% gotovinski popust HUSQVARNA10 velja pri nakupu strojev blagovne znamke Husqvarna. Izjema so Husqvarna gradbeni stroji, nanje se upošteva 5% gotovinski popust, ki ga uveljavite s kodo GRADBENIK5. Koda za 5% gotovinski popust velja za stroje blagovnih znamk Cub Cadet, Honda, McCulloch in Oleo-Mac. Unovčite ga s kodo GOTOVINA5.

Gotovinski popust velja le za stroje, ki niso v akciji. Popusti se namreč ne seštevajo.

Ob upoštevanju zgornjih omejitev koda velja za: verižne žage, kose in trimerješkarje za živo mejo oziroma obrezovalnike grmovja Husqvarna, za robotske kosilnice Husqvarna Automower, za vrtne kosilnice, za vrtne traktorje za Rider kosilnice, za Zero Turn kosilnice, za prezračevalnike trave, za prekopalnike zemlje, za pihalnike listja, za visokotlačne čistilnike Husqvarna, za sesalce Husqvarna, za snežne freze oziroma za vse stroje v kategoriji stroji https://www.tms-brezice.si/stroji blagovne znamke Husqvarna, Cub Cadet, Honda, McCulloch in Oleo-Mac.

Gotovinski popust ne vključuje dodatne opreme za stroje, ročnega orodja, potrošnega materiala, rezervnih delov, igrač, zaščitnih oblačil. Gotovinski popust se upošteva le na stroje, ki niso že znižani.

Kaj pa če želim kupiti stroj blagovne znamke Husqvarna, Cub Cadet in Honda?

V kolikor bi želeli kupiti stroj Husqvarna, Cub Cadet in Honda oziroma več strojev različnih blagovnih znamk in želite uveljaviti gotovinski popust za vse od izbranih blagovnih znamk, potem enostavno vpišite kodo HUSQVARNA10 in kodo GOTOVINA5. V košarici se bosta obračunali obe kodi. 

Zakaj koda za popoust ni prijela? Kaj lahko storim?

Običajno se pojavijo naslednji razlogi, zakaj vaša koda za popust ni bila sprejeta:

  • Koda za popust ne velja za stroje, ki so že v akciji. 
  • Koda za popust ne velja za izdelke, ki niso stroji (zaščitna oprema, potrošni material ...)
  • Naša napaka - pišite nam na splet@tms-brezice.si ali pokličite na 07 49 666 50 in vam bomo zagotovili popust. 

V primeru, da gotovinski popust ne prime za stoj, ki ni v akciji, nam to sporočite. Trudimo se, da na spletni trgovini vse deluje tako kot bi moralo, vseeno pa je delovanje trgovine še vedno v rokah nas, ljudi, kar pomeni, da lahko kdaj kaj spregledamo. Veseli bomo, če nas opozorite in bomo napako v najkrajšem možnem času odpravili.