STRAN JE V PRENOVI! CENE IN AKCIJE PREVERITE NA splet@tms-brezice.si ALI NA (07) 49 66 650. SE OPRAVIČUJEMO ZA NEVŠEČNOSTI.
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje

Akumulatorji, polnilniki in pribor za aku stroje

En akumulatorski sistem za vse Husqvarna baterijske stroje. Husqvarna akumulatrski stroji so zelo prilagodljivi, saj nudijo različne možnosti uporabe akumulatorja. Akumulatorski sistem temelji na akumulatorjih, ki jih lahko uporabljate v vseh Husqvarna baterijskih oziroma akumulatorskih strojih, saj vsi Husqvarna akumulatorski stroji uporabljajo enake BLi akumulatorje. Ravno zaradi te lastnosti je uporaba učinkovitega in zmogljivega baterijskega Husqvarna asortimaja enostavnejša. Polnjenje je izjemno hitro, tako da se akumulator napolni že med odmorom za kosilo.

Akumulatorji in polnilniki za občasno domačo uporabo

Za občasno uporabo oziroma za enostavna opravila na vrtu priporočamo uporabo priročnih Husqvarna strojev, akumulatorjev in polnilcev. To so uporabniku prijazni stroji, ki so prilagojeni za enostavno uporabo, a so hkrati učinkoviti in zmogljivi.

Lastnosti akumulatorskih strojev za občasno domačo uporabo

 • Dobra zmogljivost
 • Dolg čas delovanja
 • Sistem z enim akumulatorjem
 • Hiter zagon
 • Enostavna uporaba
 • Motor brez vzdrževanja

Priporočamo naslednjo kombinacijo akumulatorja in polnilca za občasno uporabo

Za manj pogosto uporabo na domačem vrtu priporočamo akumulator Husqvarna BLi30, BLi20 ali BLi10 v kombinaciji s standardnim polnilnikom QC80.

Akumulatorji in polnilniki za pogosto polprofesionalno uporabo

Za pogosto uporabo na večjih vrtovih ali travnatih površinah je zasnovana naprednejša serija Husqvarna baterijskih strojev. Tako je Husqvarna za napredna opravila, kot sta košnja večjih vrtov ali obrezovanje debelejših vej razvila Husqvarna napredne akumulatorske stoje. Ti se od akumulatorskih strojev za občasno uporabo odlikujejo po tehničnih rešitvah in izboljšavah, ki zelo olajšajo vaše delo.

Lastnosti akumulatorskih strojev za pogosto polprofesionalno uporabo

 • Tehnične zmogljivosti
 • Napredne zmogljivosti
 • Dolg čas delovanja
 • Sistem z enakim akumulatorjem
 • Hiter zagon
 • Enostavna uporaba
 • Motor brez vzdrževanja

Priporočamo naslednjo kombinacijo akumulatorja in polnilca za pogosto uporabo

Za pogosto in napredno polprofesionalno uporabo priporočamo akumulatorje Husqvarna BLi200 in BLi100, ki so integrirani v stroj. Na voljo je tudi uporaba baterije oziroma akumulatorja s pasom za akumulatorje FLEXI bodisi s priborom za nošenje, bodisi z adapterjem. Za izjemno hitro polnjenje priporočamo uporabo polnilne postaje Husqvarna QC330.

Akumulatorji in polnilniki za zahtevno profesionalno uporabo

Moč in zmogljivost za zahtevno profesionalno uporabo lahko pričakujete od najbolj naprednih Husqvarna akumulatorskih strojev, ki so bili razviti za dolgotrajna in zahtevna vsakodnevna opravila. Husqvarna akumulatorski stroji so trpežni in robustni, zato so lahko kos težki profesionalni uporabi in zagotavljajo zmogljivost, ki je enaka ali celo presega zmogljivost bencinskih strojev.

Lastnosti akumulatorskih strojev za zahtevno profesionalno uporabo

 • Profesionalna vzdržljivost
 • Vodoodpornost (IPX4)
 • Tehnične prednosti
 • Profesionalna zmogljivost
 • Dolg čas delovanja
 • Sistem z enim akumulatorjem
 • Hiter zagon
 • Enostavna uporaba
 • Motor brez vzdrževanja

Priporočamo naslednjo kombinacijo akumulatorja in polnilca za profesionalno uporabo

Profesionalni komunalni uporabniki ali profesionalni vzdrževalci se poslužujejo nahrbtnih akumulatorjev ali akumulatorjev s pasom za akumulatorje FLEXI. Slednja izbira zagotavlja dolgotrajno zmogljivost pri profesionalni uporabi. Zanesete se lahko na komplet, ki sestoji iz enega ali dveh akumulatorjev Husqvarna BLi300 in polnilne postaje QC500.

Li-ionski akumulatorji Husqvarna

Integrirani akumulatorji oziroma baterije Husqvarna popolnoma ustrezajo vašim potrebam, ne glede ali potrebujete visokozmogljiv akumulator za vsakodnevno uporabo ali lahek akumulator za nezahtevno domačo uporabo. Akumulatorji so zasnovani tako, da kljubujejo intenzivni in pogosti uporabi. Vsi občutljivi sestavni deli in celice so neprodušno zaščiteni pred dežjem in umazanijo.  

Li-ionski nahrbtni akumulatorji

Husqvarna nahrbtni akumulatorji so zasnovani za profesionalno uporabo, zato so nadvse priročni tudi v težkih pogojih. Zmogljiv in udoben oprtnik omogoča učinkovito delo preko celega dne. 

Polnilniki akumulatorjev

Husqvarna polnilniki so na voljo v več različicah – od navadnih polnilnikov za občasno uporabo, do naprednih polnilnikov za izjemno hitro polnjenje.

Pas za akumulatorje FLEXI

Husqvarna pas za akumulatorje FLEXI omogoča nošenje do treh akumulatorjev Husqvarna BLi in dodatkov okoli pasu, kar zagotavlja udobje tudi pri dolgotrajen delu. S priključitvijo stroja na akumulator, ki je nameščen na pasu, zmanjšate težo stroja in s tem obremenitev rok in dlani. Husqvarna pas za akumulatorje je trpežen in udobno zasnovan.

Pribor za akumulatorske stroje Husqvarna

Delo s Husqvarna akumulatrojimi stroji je lahko še lažje in bolj organizirano s Husqvarna dodatno opremo in priborom za akumulatorske stroje. Delo si lahko olajšate z oporniki, nosilci, adapterji in podobno. Prav tako pa si lahko delo z akumulatorskimi stroji olajšate in tudi zaščitite s škatlo za shranjevanje akumulatorjev, s torbo za akumulatorje, oprtnikom za akumulatorje. Za akumulatorski pihalnik so na voljo dodatni priključki oziroma šobe.

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

TORBA ZA AKUMULATORSKI PRIBOR HUSQVARNA

16,40€
Priročna torbica Husqvarna za akumulatorski pribor.

POLNILNA POSTAJA HUSQVARNA C80

45,00€
Klasična Husqvarna polnilna postaja 40-C80 za hitro polnjenje Husqvarna baterij. Z LED indikatorjem napolnjenosti.

Polnilna moč: 70 W
Vhodna napetost: 100-240 V AC
Teža: 0.6 kg

Cena ne vključuje baterije.

ZABOJNIK ZA AKUMULATORJE HUSQVARNA, 21X40X30

50,00€
or 3 x 17,53€
Zaboj za akumulatorje Husqvarna za varen prevoz in shranjevanje akumulatorjev, polnilnikov in ostalih dodatkov.

Dimenzije: 21X40X30 cm

POLNILNA POSTAJA HUSQVARNA QC250

100,00€
or 6 x 17,69€
Klasična Husqvarna polnilna postaja QC250 za hitro polnjenje Husqvarna baterij. Z aktivnim hlajenjem baterij in indikatorjem napolnjenosti z dvema LED diodami.

Polnilna moč: 250 W
Vhodna napetost: 100-220 V AC
Teža: 0.7 kg

Cena ne vključuje baterije.

POLNILEC HUSQVARNA QC80F

100,00€
or 6 x 17,69€
Polnilnik Husqvarna QC80F za polnjenje na terenu v 12 V vtičnici vozila. Zasnovan za učinkovito polnjenje Husqvarna baterij. Namenjen polprofesionalni in profesionalni uporabi.

Polnilna moč: 80 W
Vhodna napetost: 12 V
Teža: 0,6 kg

Cena ne vključuje baterije.

AKUMULATOR HUSQVARNA B70

115,00€
or 12 x 10,35€
Visokokakovostni akumulator Husqvarna 40-B70 je odlična izbira domačo uporabo. Primeren za uporabo s serijo akumulatorskih stojev Husqvarna serije 100.

Moč: 2.0 Ah
Tip baterije: Li-Ion
Napetost: 36 V
Teža: 0,8 kg

Cena ne vključuje polnilne postaje.

Akumulatorji, polnilniki in pribor za aku stroje

Filter by:

Clear All
Min: 16,00€ Max: 1.599,00€
€16 €1599