(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Filters
Preferences
Iskanje

Testirajte baterijske stroje

Testirajte baterijske stroje

Serija akumulatorskih strojev Husqvarna se odlikuje z močjo, zmogljivostjo in intuitivno obliko, ki jih lahko pričakujete samo od Husqvarne. Zagotavlja nizek nivo hrupa in tresljajev, minimalno vzdrževanje – in nič neposrednih emisij. Baterijski sistem s širokim obsegom možnosti uporabe, poganja vse Husqvarna produkte in vam zagotavlja maksimalno fleksibilnost. Niste prepričani? Sedaj vam Husqvarna ponuja možnost enodnevnega brezplačnega testa izbranih produktov iz baterijskega asortimaja.

Katere baterijske stroje lahko brezplačno testirate?

  •          Baterijska žaga 535i XP (536Li XP)
  •          Baterijska kosa 520iLX (536LiLX)
  •          Baterijske škarje za živo mejo 520iHD70 (536LiHD70X)
  •          Baterijski pihalnik 525iB (536LiB)
  •          Baterijska vrtna kosilnica LC 347iVX (LC347VLi)

Registracija za brezplačni test je povsem enostavna

 

Za brezplačno testiranje se registrirate tukaj >> Husqvarna test baterijskih strojev <<

 

 Vklopite in pričnite z delom.

Akumulatorski motorji Husqvarna nudijo zmogljivost bencinskih motorjev, vendar brez izpušnih plinov in s precej nižjim nivojem tresljajev. Zamenljive baterije omogočajo hitro menjavo prazne baterije s polno in tako preprečujejo nepotrebne prekinitve med delom.

Tiho delo. Odlični rezultati.

Pri uporabi naših akumulatorskih strojev vas ne bo navdušilo samo čisto delo brez neposrednih emisij in minimalne zahteve po vzdrževanju, ampak tudi zadovoljstvo ob delu s skoraj neslišnimi motorji. Nivo hrupa naših akumulatorskih strojev je nižji do 13 dB(A) v primerjavi z bencinskimi stroji.

En baterijski sistem.

Enostavno zamenjajte baterijo med različnimi stroji - trimerjem, pihalnikom, žago ali škarjami za živo mejo, in nadaljujte z delom.

 

*Za baterijske verižne žage se naj vedno uporablja BLi20/BLi200

Oddajte komentar