IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje
Proizvajalec: Husqvarna

AKUMULATORSKE ŠKARJE ZA ŽIVO MEJO HUSQVARNA 215iHD45

249,00€

Husqvarna 215iHD45 so akumulatorske baterijske škarje idealne za vse vrste žive meje. Enostaven zagon in uporaba. Dovolj zmogljive tudi za obrezovanje debeljših vej.

Dolžina rezil: 45 cm
Tip akumulatorja: 36 V Li-Ion
Teža (brez baterije): 3.2 kg

Cena ne vključuje baterije in polnilne postaje.

Garancija: 2 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.
Izdelka ni na zalogi

Akumulatorske škarje za živo mejo Husqvarna 215iHD45 so lahke in praktične ter zato primerne za domače uporabnike. Ta model ima 45 cm dolgo rezilo in uporablja brezkrtačni Li-Ionski motor, ki zagotavlja visoko zmogljivost brez zmanjšanja učinkovitosti delovanja. Akumulatorski obrezovalnik grmovja je dovolj zmogljiv, da obreže tudi debelejše veje. 

Husqvarna 215iHD45 so baterijske škarje idealne za vse vrste žive meje. Lahke in dobro uravnotežene akumulatorske škarje za živo mejo je zelo enostavno zagnati in uporabljati. Izdelane pa so z vrhunsko kakovostjo za najboljše rezultate rezanja in vzdržljivosti. 

Ponaša se z rezalno hitrostjo do 3.000 rezov na minuto. Obrezovalnik grmovja je tudi lahek, le 3.2 kg (brez baterije), kar vam omogoča, da delate dlje bolj učinkovito in bolj udobno. Tiho baterijsko delovanje je nadvse uporabno pri delu v strnjenih naseljih. Stoj je enostaven za uporabo, saj ga lahko varno zaženete s preprosto tipkovnico in uporabite inovativno tehnologija Husqvarna, savE™, ki podaljša čas delovanja.

Splošne posebnosti Husqvarna 215iHD45:

 • Fiksni prožilec
 • Ni za uporabo v dežju
 • Digitalna tipkovnica
 • Avtomatski izklop
 • Dve stopnji moči
 • Kovinsko ohišje menjalnika
 • Baterija skozelo stroja

Velika prednost Husqvarna baterijskih strojev je ta, da ena baterija ustreza vsem strojem. Svoj asortima baterijskih strojev lahko tako nadgrajujete obenem pa imate eno (ali več) baterij, ki pašejo na vse.

Akumulatorske škarje Husqvarna 215iHD45 so nadgradnja akumulatorskih škarij Husqvarna 115iHD45Serija 200 ponuja izboljšano uporabniško izkušnjo in standars zmogljivosti. Največja sprememba je sam dizjan, ki je sedaj bolj uporaben - vstavljanje baterije skozi telo stroja. Digitalna intuitivna tipkovnica pa ima sedaj bolj robustne tipke. Izboljšana je ergonomija - odlično uravnotežen obrezovalnik žive meje z ozkim trupom. 

Akumulatorske škarje za živo mejo Husqvarna 215iHD45 zagotavljajo visoko stopnjo rezanja. Izboljšave se torej v povečani moči, lahkem rokovanju in odlični uravnoteženosti. 

Prednosti akumulatorskega obrezovalnika grmovja Husqvarna 215iHD45

Tiho delovanje

Tiho delovanje za prijetnejše delo in manj motenja ostalih zaradi hrupa.

Lahek stroj in ergonomska oblika

Akumulatorski stroji serije 100 soza izjemno ergonomijo ozko oblikovani in kompaktni. Dodatno so lahki in dobro uravnoteženi – za udobno delo na vašem vrtu.

Brezkrtačni motor

Visoko razmerje med navorm in težo za večjo učinkovitost in zanesljivost, manj hrupa in daljša življenjska doba stroja.

Samodejni izklop

Izdelek se samodejno izklopi po 60 sekundah mirovanja, kar podaljša življenjsko dobo akumulatorja in tudi zmanjša tveganje za poškodbe, če ostane brez nadzora.

savE™

Glede na pogoje dela lahko izbirate med običajnim načinom dela in funkcijo savE™ za maksimalen čas delovanja. Ne glede na izbiro boste vedno dosegli popoln rezultat.

Visoko zmogljiv akumulatorski sistem

Visoko zmogljiv akumulatorski sistem Husqvarna ponuja široko paleto možnosti, od lahkih vgrajenih akumulatorjev do nahrbtnih akumulatorjev. Akumulatorji v Husqvarna sistemu so narejeni za dolgotrajno uporabo, hitro se polnijo in še hitreje zamenjajo za neprekinjeno uporabo. Akumulatorski sistem omogoča prilagodljivo uporabo v različnih strojih Husqvarna, zato boste vedno našli prilagojeno akumulatorsko rešitev, ki bo popolnoma ustrezala vaši nalogi.

Specifikacije izdelka
Tip Baterijske škarje
Dolžina rezila 45 cm
Teža (brez rezalne opreme) 3.2 kg
Tip akumulatorja Li-Ion
Napetost 36 V
Tip motorja brezkrtačni
Razmak med zobmi 33 mm
Hitrost rezil 3.000 rezov/min
Raven zvočnega tlaka pri ušesu 79 dB(A)
Moč zvoka, zajamčena LWA 90 dB(A)
Primerljiv nivo tresljajev sprednji / zadnji ročaj m/s² 2.1/1.7
Za veje premera 25 mm

Ponudba akumulatorskih strojev Husqvarna je zasnovana tako, da gre za najboljše izdelke na tem področju. Njihovi glavni značilnosti sta moč in zanesljivost. Od nizke ravni tresljajev do udobnega ravnovesja in zaščitene, vdelane motorne enote – z akumulatorskimi izdelki boste pomagali sebi in okolju.

Akumulatorski sistem s številnimi razpoložljivimi možnostmi napaja vse izdelke in vam zagotavlja najvišjo stopnjo prilagodljivosti za lažji dan na vrtu.

KAKŠEN JE ČAS DELOVANJA STROJA Z ENIM POLNJENJEM?

Razpoložljiv čas delovanja s popolnoma napolnjenim akumulatorjem je odvisen od treh spremenljivk:

 • zmogljivosti akumulatorja
 • stroja v katerem se akumulator uporablja
 • od zahtevnosti odpravila

Razpredelnica >> časi delovanja akumulatorjev, prikazuje oceno časa delovanja, ki ga lahko pričakujete od izbranega akumulatorskega stroja Husqvarna v kombinaciji z izbranim akumulatorjem v različnih delovnih pogojih. Svetujemo, da za čim bolj nemoteno delo odločite za nakup dveh akumulatorjev, saj bo tako en akumulator v uporabi, drug pa se bo ta čas polnil.

ČAS POLNJENJA ZA RAZLIČNE AKUMULATORJE IN POLNILNE POSTAJE

Čas polnjenja popolnoma izpraznjenega akumulatorja je odvisen od kapacitete akumulatorja in polnilne postaje, ki ju uporabljate. V veliko primerih bo čas polnjenja krajši od časa delovanja.

Prikaz časa polnjenja akumulatorja z različnimi polnilnimi postajami

Časi polnjenja akumulatorjev Husqvarna

Brez priključnega kabla in brez hrupa. Predvsem pa brez neposrednih emisij izpušnih plinov. Kar se zmogljivosti tiče, se zdaj mnogi akumulatorski stroji lahko kosajo s svojimi bencinskimi brati. Paleta akumulatorskih strojev Husqvarna vključuje vse – od manjših strojev za domače uporabnike, ki so enostavni za uporabo, do izjemno zmogljive profesionalne opreme, ki se odlikuje po najboljšem razmerju med močjo in težo. 

Husqvarna akumulatorski stroji so zelo prilagodljivi, saj nudijo različne možnosti uporabe akumulatorja. Akumulatorski sistem temelji na akumulatorjih, ki jih lahko uporabljate v vseh Husqvarna baterijskih strojih. Vsi akumulatorski stroji Husqvarna namreč uporabljajo enake BLi akumulatorje, zato je njihova uporaba enostavnejša in učinkovitejša. Polnjenje je izjemno hitro, zato se lahko akumulator napolni že med odmorom za kosilo.

Katere so prednosti akumulatorskih vrtnih strojev Husqvarna, kakšne so dosedanje izkušnje in zakaj so baterijsko vodeni stroji za urejanje okolice vedno bolj priljubljeni med domačimi in tudi profesionalnimi uporabniki? Preberite v blog objavi: Prednosti akumulatorskih vrtnih strojev Husqvarna

KAJ PRIPOROČAMO OBČASNIM UPORABNIKOM?

Za občasne uporabnike oziroma lastnike vrtov in vrtnim navdušencem je bila zasnovana serija akumulatorskih strojev serije 100 in 200. Slednji so namenjeni občasnim in enostavnejšim opravilom ali sezonskemu delu na vrtu. Stroji so lahki za uporabo in zagon, a hkrati presenetljivo zmogljivi in nezahtevni za vzdrževanje.

Za občasno domačo uporabo:

 • Akumulatorski stroji Husqvarna serije 100 in 200
 • Akumulatorji Husqvarna BLi10 in BLi20
 • Polnilne postaje Husqvarna QC80 in QC250

Izkušnje domačih uporabnikov

Akumulatorski stroji so idelana izbira za domače uporabnike, za uporabnike, ki nimajo toliko izkušenj s stroji, uporabnike, ki imajo težave z zdravjem (srce, ožilje ...) in starejše uporabnike, ki potrebujejo lažje stroje za delo.

»Glava bi še delala, telo pa ne more več. Z baterijskimi stroji lahko spet opravljam delo, ki ga z bencinskimi žal več ne morem. Mladi pa imajo tako dovolj svojega dela in ne morejo vedno pomagati.« - Franc P., starostnik

KAJ PRIPOROČAMO POLPROFESIONALNIM UPORABNIKOM?

Za polprofesionalne uporabnike, ki svoj akumulatorski stroj potrebujejo za pogosto uporabo na večjih vrtovih ali travnatih površinah je zasnovana serija akumulatorskih strojev serije 300 in 400. Stroji so namenjeni uporabnikom, ki imajo visoke zahteve, kar se tiče moči in zmogljivosti. Ti se od akumulatorskih strojev za občasno uporabo odlikujejo po tehničnih rešitvah in izboljšavah, ki zelo olajšajo vaše delo.

Za pogosto polprofesionalno uporabo:

 • Akumulatorski stroji Husqvarna serije 300 in 400
 • Akumulatorji Husqvarna BLi100BLi200 in BLi300
 • Polnilna postaja Husqvarna QC330

Izkušnje polprofesionalnih uporabnikov

V zadnjih letih se je povpraševanje po akumulatorskih strojih občutno povečalo, kljub temu, da imajo stranke na začetku pomisleke o zmogljivosti. Izkušnja je celo takšna, da se po prvem nakupu stranke vračajo in dopolnjujejo svoj akumulatorski asortima.

»Na začetku sem imel pomisleke. Ni se mi zdelo, da bodo akumulatorske škarje za živo mejo dovolj zmogljive za delo. Motil sem se. Škarje so odlično opravile svojo delo. Zmogljivost je bila enaka bencinskim škarjam, ki sem jih uporabljal prej. Poleg tega, da je moč ostala enaka, je bilo vse skupaj lažje za opraviti. Baterijske škarje so lažje. Pa tudi upravljanje z njimi je mnogo lažje. Nobenega goriva, samo rezila je potrebno malo namazati. Res sem zelo zadovoljen. Ravno sedaj, ko sem bil vprašan po izkušnji z akumulatorskimi škarjami za živo mejo, kupujem še akumulatorsko koso. Zakaj bi se matral z bencinsko, če je z baterijsko vse toliko lažje, baterije in polnilec pa že imam.« - Jože L., domači uporabnik

KAJ PRIPOROČAMO PROFESIONALNIM UPORABNIKOM?

Za zahtevno profesionalno uporabo je Husqvarna razvila serijo 500 akumulatorskih strojev, ki so bili razviti za dolgotrajna in zahtevna vsakodnevna opravila. Robustna zasnova zagotavlja uporabniku prijazno ergonomijo, pametne rešitve pa izboljšajo učinkovitost in produktivnost. Poleg tega omogoča uporabo v vsakem vremenu.

Za zahtevno profesionalno uporabo:

 • Akumulatorski stroji Husqvarna serije 500
 • Akumulatorji Husqvarna BLi300BLi550X in BLi950X
 • Polnilna postaja Husqvarna QC500

Izkušnje profesionalnih uporabnikov

Vrsto let je za svoje delo uporabljal profesionalne motorne škarje Husqvarna 325HD75x, ki jih je imel tudi več kosov. Ko smo mu predstavili baterijski program je bil skeptičen, nato pa smo ga imeli priložnost povabiti na Husqvarna dogodek na Brdu pri Kranju, kjer so bili akumulatorski stroji še posebej predstavljeni in na voljo za testiranje. Sedaj pravi, da za noben denar več ne poseže po motornih obrezovalnikih grmovja.

»Jaz sem prezadovoljen s svojimi profesionalnimi škarjami za živo mejo. Največ mi pomeni, da ne ropotajo in da ob delu nisem v dimu izpušnih plinov. Sem profesionalni vrtnar oziroma vzdrževalec in mi veliko pomeni, da za delo uporabljam stroje, ki so učinkoviti in so narejeni tudi z mislijo na uporabnika. Obrezovanje grmovja in žive meje je pogosto delo, ki ga opravljam za svoje stranke in prej, ko sem imel bencinske škarje za obrezovanje mi je bilo po delu zmeraj slabo. Ko sem rezal z bencinskimi škarjami je dim ostajal v grmovju in ne glede na to kako sem škarje obrnil – vedno si mi je kadilo v glavo. Akumulatorska različica je bila poslana od boga, če lahko tako rečem. Akumulatorske škarje za živo mejo imajo odličen performance. So popolnoma primerljive z bencinsko različico, kar se tiče celotne izkušnje dela pa akumulatorske močno prekašajo bencinske. Všeč mi je, da ima profesionalni akumulatorski obrezovalnik žive meje dolga rezila. Presenečen sem tudi nad samo zmogljivostjo baterije oziroma akumulatorja. Dolgo deluje z enako zmogljivostjo, moč ne pojenja, ko se baterija prazni, do konca dela z močjo. Ko pa se baterija izprazni mine ravno dovolj časa, da potrebujem počitek, da spočijem roke. Res sem zelo zadovoljen. Profesionalne baterijske škarje za živo mejo so veliko lažje in boljše ter zdravju in okolju prijaznejše za delo. Pa z minimalno vzdrževanja. Na TMS potem prinesem, da mi nabrusijo rezila, to je pa skoraj vse, kar potrebujem.« - Franc Š., profesionalni vrtnar

»Ljudje najprej opazujejo z nezaupanjem. »Kaj je zdaj to? Se igraš ali kaj?« Ampak čez nekaj časa vidijo, da deluje in da lahko opraviš veliko dela. Nato pa so začudeni. Mislijo, da ne delamo, ker nas ne slišijo. Medtem pa smo mi že zdavnaj končali. Ker so res neslišni.« - profesionalni vzdrževalec

*
*
*

Akumulatorske škarje za živo mejo Husqvarna 215iHD45 so lahke in praktične ter zato primerne za domače uporabnike. Ta model ima 45 cm dolgo rezilo in uporablja brezkrtačni Li-Ionski motor, ki zagotavlja visoko zmogljivost brez zmanjšanja učinkovitosti delovanja. Akumulatorski obrezovalnik grmovja je dovolj zmogljiv, da obreže tudi debelejše veje. 

Husqvarna 215iHD45 so baterijske škarje idealne za vse vrste žive meje. Lahke in dobro uravnotežene akumulatorske škarje za živo mejo je zelo enostavno zagnati in uporabljati. Izdelane pa so z vrhunsko kakovostjo za najboljše rezultate rezanja in vzdržljivosti. 

Ponaša se z rezalno hitrostjo do 3.000 rezov na minuto. Obrezovalnik grmovja je tudi lahek, le 3.2 kg (brez baterije), kar vam omogoča, da delate dlje bolj učinkovito in bolj udobno. Tiho baterijsko delovanje je nadvse uporabno pri delu v strnjenih naseljih. Stoj je enostaven za uporabo, saj ga lahko varno zaženete s preprosto tipkovnico in uporabite inovativno tehnologija Husqvarna, savE™, ki podaljša čas delovanja.

Splošne posebnosti Husqvarna 215iHD45:

 • Fiksni prožilec
 • Ni za uporabo v dežju
 • Digitalna tipkovnica
 • Avtomatski izklop
 • Dve stopnji moči
 • Kovinsko ohišje menjalnika
 • Baterija skozelo stroja

Velika prednost Husqvarna baterijskih strojev je ta, da ena baterija ustreza vsem strojem. Svoj asortima baterijskih strojev lahko tako nadgrajujete obenem pa imate eno (ali več) baterij, ki pašejo na vse.

Akumulatorske škarje Husqvarna 215iHD45 so nadgradnja akumulatorskih škarij Husqvarna 115iHD45Serija 200 ponuja izboljšano uporabniško izkušnjo in standars zmogljivosti. Največja sprememba je sam dizjan, ki je sedaj bolj uporaben - vstavljanje baterije skozi telo stroja. Digitalna intuitivna tipkovnica pa ima sedaj bolj robustne tipke. Izboljšana je ergonomija - odlično uravnotežen obrezovalnik žive meje z ozkim trupom. 

Akumulatorske škarje za živo mejo Husqvarna 215iHD45 zagotavljajo visoko stopnjo rezanja. Izboljšave se torej v povečani moči, lahkem rokovanju in odlični uravnoteženosti. 

Prednosti akumulatorskega obrezovalnika grmovja Husqvarna 215iHD45

Tiho delovanje

Tiho delovanje za prijetnejše delo in manj motenja ostalih zaradi hrupa.

Lahek stroj in ergonomska oblika

Akumulatorski stroji serije 100 soza izjemno ergonomijo ozko oblikovani in kompaktni. Dodatno so lahki in dobro uravnoteženi – za udobno delo na vašem vrtu.

Brezkrtačni motor

Visoko razmerje med navorm in težo za večjo učinkovitost in zanesljivost, manj hrupa in daljša življenjska doba stroja.

Samodejni izklop

Izdelek se samodejno izklopi po 60 sekundah mirovanja, kar podaljša življenjsko dobo akumulatorja in tudi zmanjša tveganje za poškodbe, če ostane brez nadzora.

savE™

Glede na pogoje dela lahko izbirate med običajnim načinom dela in funkcijo savE™ za maksimalen čas delovanja. Ne glede na izbiro boste vedno dosegli popoln rezultat.

Visoko zmogljiv akumulatorski sistem

Visoko zmogljiv akumulatorski sistem Husqvarna ponuja široko paleto možnosti, od lahkih vgrajenih akumulatorjev do nahrbtnih akumulatorjev. Akumulatorji v Husqvarna sistemu so narejeni za dolgotrajno uporabo, hitro se polnijo in še hitreje zamenjajo za neprekinjeno uporabo. Akumulatorski sistem omogoča prilagodljivo uporabo v različnih strojih Husqvarna, zato boste vedno našli prilagojeno akumulatorsko rešitev, ki bo popolnoma ustrezala vaši nalogi.

Specifikacije izdelka
Tip Baterijske škarje
Dolžina rezila 45 cm
Teža (brez rezalne opreme) 3.2 kg
Tip akumulatorja Li-Ion
Napetost 36 V
Tip motorja brezkrtačni
Razmak med zobmi 33 mm
Hitrost rezil 3.000 rezov/min
Raven zvočnega tlaka pri ušesu 79 dB(A)
Moč zvoka, zajamčena LWA 90 dB(A)
Primerljiv nivo tresljajev sprednji / zadnji ročaj m/s² 2.1/1.7
Za veje premera 25 mm

Potrebujete pomoč?

+386 7 49 66 650 splet@tms-brezice.si
delovniki 8.00-17.00, sobota 8.00-12.00
Prednosti nakupa pri nas:
 • kupite kakovosten stroj pripravljen za takojšnjo uporabo (sestavljen, nastavljen, preizkušen)
 • za naše stroje držimo originalne rezervne dele in potrošni material
 • pred sezono vas spomnimo na redno vzdrževanje
 • omogočamo hiter in zanesljiv servis (prednostna lista za kupce strojev kupljenih pri nas)