IZKORISTI GOTOVINSKI POPUST NA STROJE ► 10% S KODO HUSQVARNA10 ● 5% S KODO GOTOVINA5 ► Klikni za več ...
(0) izdelkov
V košarici še nimate izdelkov.
Izdelki
Close
Filters
Preferences
Iskanje
Proizvajalec: Husqvarna

AKUMULATORSKA KOSA HUSQVARNA 535iRXT

799,00€

Robustna profesionalna akumulatorska motorna kosa Husqvarna 535iRXT bo zadovoljila zahteve negovalcev gozdov, travnatih površin in vrtov. Lahka, dobro uravnotežena in s protivibracijskimi elementi.

Tip akumulatorja: 36 V Li-Ion
Teža (brez baterije): 4.9 kg

Cena vključuje kosilno glavo, nož za travo in oprtnik.
Cena ne vključuje baterije in polnilne postaje.

Garancija: 2 leti za fizične osebe in 1 leto za pravne osebe.
Vsak stroj ima ob nakupu opravljen brezplačni prvi servis - nastavitev in preizkus.

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI!
Izdelek je na zalogi

Profesionalna akumulatorska motorna kosa Husqvarna 535iRXT je robustna in visoko zmogljiva. Dodatno je zaradi izjemne uravnoteženosti in majhne teže in robustnosti in primerljive moči s 35 cm³ bencinskimi stroji, optimalna za polno profesionalno rabo. E-TORQ motor in 45 cm premer košnje zagotavljata moč in zmogljivost, ki jo potrebujete, da je delo opravljeno hitro in s čim manj napora. Integrirana povezljivost poenostavi spremljanje statistike rabe, zgodovine servisov, zadnja lokacija rabe in podobno v Husqvarna Fleet Services™ aplikaciji. Kotni prenos in ostale vitalne komponente stroja so prevzete od primerljivih bencinskih kos. Visok ročaj za večjo svobodo pri košnji na pobočjih. Zato sta tudi nosilec ročaja in vpetje motorja izdelana iz magnezija. Nož za travo in kosilna glava ErgoFeed™ sta del standardne opreme.

Integrirana povezljivost
Na Husqvarna Fleet Services ™ lahko enostavno povežete stroje z vgrajenim modulom za povezovanje. Omogoča ogled zadnjega znanega mesta vsake naprave, statistike uporabe in zgodovine storitev - in še veliko več. To olajša tudi posodobitve strojne programske opreme naprave, tako da je vedno združljiva z najnovejšimi funkcijami Husqvarna Fleet Services ™.

ErgoFeed ™ funkcija motorne kose
Funkcija ErgoFeed ™ vam omogoča, da nastavite linijo obrezovalnika s preprostim pritiskom gumba na desnem ročaju. To zmanjša tveganje za nenamerno krmljenje, kar zmanjša porabo trimerja. Trgonska glava ErgoFeed ™ je zasnovana z najmanj gibljivimi deli, zaradi česar je robustna in trpežna.

3-stopenjski način poveča vaš čas izvajanja
3-stopenjski način vam omogoča, da povečate čas delovanja s prilagajanjem izhodne moči trenutnim delovnim pogojem.

Varnostni indikator
Izdelki iz serije Husqvarna baterij so opremljeni z gumbom za vklop / izklop*. Zaradi večje varnosti se izdelka nikoli ne da zagnati brez odklopa posebne varnostne komponente pred pritiskom na sprožilec. Patentiran varnostni indikator bo sprožil utripajočo LED lučko, če upravljavec poskuša izdelek zagnati, ne da bi upošteval varnostno rutino. * Na posebnih trgih se lahko pojavijo modeli brez LED indikatorja.

Odporno na vremenske vplive (IPX4)
Ta akumulatorski stroj Husqvarna ima zaščito pred vdorom vode IPX4. Zaradi tega je stroj trpežno in zanesljivo orodje, ki ga lahko uporabljate celo leto v vseh vremenskih pogojih.

Lahka in dobro uravnotežena
Akumulatorska motorna kosa Husqvarna 535 iRXT ima kompaktno in optimizirano zasnovo. Zaradi tega je lahek in uravnotežen - omogoča udobno delo v vseh situacijah.

LowVib®
Učinkoviti proti vibracijski blažilniki absorbirajo vibracije, pri čemer varujejo roke in roke uporabnika.

Brezkrtačni motor E-TORQ
Motorji E-TORQ, ki jih je razvila Husqvarna,, so popolnoma prilagojeni za vsako uporabo. Brezkrtačna zasnova zmanjšuje število gibljivih delov in motorji so narejeni tako, da prenesejo težko in dolgotrajno profesionalno uporabo. Ne potrebujejo vzdrževanja in bodo vseeno trajali celotno življenjsko dobo izdelka.

Dizjan akumulatorja po obliki kose
Pameten položaj akumulatorja - nameščen vodoravno skozi telo stroja. Takšna postavitev zmanjša tveganje, da se v baterijskem prostoru nabirajo umazanija, sekanci, prah in voda, kar povzroča težave s priključkom. To pomeni tudi, da lahko težo akumulatorja postavite v želeno težišče ali blizu njega in v vrtilni osi izdelka, kar ima za posledico povečano manevrsko sposobnost. Skozi obliko karoserije ponuja tudi visoko stopnjo prilagodljivosti, saj omogoča uporabo baterij različnih velikosti.

Tiho delovanje
Raven hrupa Husqvarna baterijskih strojev je do 13 dB (A) nižja od bencinskega stroja - kar je velika razlika. Znižanje za 3 dB (A) običajno dojemamo kot razpolovitev ravni hrupa. Tako je delo za vas veliko bolj prijetno - in vam omogoča tudi delo v najbolj javnih nastavitvah.

Popolnoma brezžična akumulatorska motorna kosa
Naprava vam nudi prilagodljivost za resnično brezžično delo z notranjo baterijo. Stroj lahko priključite tudi na baterijo nahrbtnika. Prilagodite delo vašim željam in potrebam.

En akumulator ustreza vsem Husqvarna akumulatorskim stojem
36V Li-ion akumulator je izdelan za zahtevno, dolgotrajno, profesionalno rabo. Ustreza vsem ročno vodenim Husqvarna akumulatorskim strojem, saj lahko isti akumulator uporabljate v trimerju, pihalniku, žagi in škarjah za živo mejo.

 

 Prikaz delovanja akumulatorske motorne kose Husqvarna 535iRXT

 Značilnosti baterijske motorne kose Husqvarna 535iRXT

Specifikacije izdelka
Pogon Baterijski
Model Dvoročajne kose
Teža (brez rezalne garniture) 4.9 kg
Tip akumulatorja Li-Ion
Napetost (V) 36 V
Tip motorja brezkrtačni
Raven zvočnega tlaka pri ušesu 82 dB(A)
Moč zvoka, zajamčena LWA 96 dB(A)
Primerljiv nivo tresljajev (ahv, eq) sprednji / zadnji ročaj (m/s²) 1.2 / 1.4
Oprema Kosilna glava Ergo Feed, Nož za travo Multi, Oprtnik Balance XB

Ponudba akumulatorskih strojev Husqvarna je zasnovana tako, da gre za najboljše izdelke na tem področju. Njihovi glavni značilnosti sta moč in zanesljivost. Od nizke ravni tresljajev do udobnega ravnovesja in zaščitene, vdelane motorne enote – z akumulatorskimi izdelki boste pomagali sebi in okolju.

Akumulatorski sistem s številnimi razpoložljivimi možnostmi napaja vse izdelke in vam zagotavlja najvišjo stopnjo prilagodljivosti za lažji dan na vrtu.

KAKŠEN JE ČAS DELOVANJA STROJA Z ENIM POLNJENJEM?

Razpoložljiv čas delovanja s popolnoma napolnjenim akumulatorjem je odvisen od treh spremenljivk:

 • zmogljivosti akumulatorja
 • stroja v katerem se akumulator uporablja
 • od zahtevnosti odpravila

Razpredelnica >> časi delovanja akumulatorjev, prikazuje oceno časa delovanja, ki ga lahko pričakujete od izbranega akumulatorskega stroja Husqvarna v kombinaciji z izbranim akumulatorjem v različnih delovnih pogojih. Svetujemo, da za čim bolj nemoteno delo odločite za nakup dveh akumulatorjev, saj bo tako en akumulator v uporabi, drug pa se bo ta čas polnil.

ČAS POLNJENJA ZA RAZLIČNE AKUMULATORJE IN POLNILNE POSTAJE

Čas polnjenja popolnoma izpraznjenega akumulatorja je odvisen od kapacitete akumulatorja in polnilne postaje, ki ju uporabljate. V veliko primerih bo čas polnjenja krajši od časa delovanja.

Prikaz časa polnjenja akumulatorja z različnimi polnilnimi postajami

Časi polnjenja akumulatorjev Husqvarna

Brez priključnega kabla in brez hrupa. Predvsem pa brez neposrednih emisij izpušnih plinov. Kar se zmogljivosti tiče, se zdaj mnogi akumulatorski stroji lahko kosajo s svojimi bencinskimi brati. Paleta akumulatorskih strojev Husqvarna vključuje vse – od manjših strojev za domače uporabnike, ki so enostavni za uporabo, do izjemno zmogljive profesionalne opreme, ki se odlikuje po najboljšem razmerju med močjo in težo. 

Husqvarna akumulatorski stroji so zelo prilagodljivi, saj nudijo različne možnosti uporabe akumulatorja. Akumulatorski sistem temelji na akumulatorjih, ki jih lahko uporabljate v vseh Husqvarna baterijskih strojih. Vsi akumulatorski stroji Husqvarna namreč uporabljajo enake BLi akumulatorje, zato je njihova uporaba enostavnejša in učinkovitejša. Polnjenje je izjemno hitro, zato se lahko akumulator napolni že med odmorom za kosilo.

Katere so prednosti akumulatorskih vrtnih strojev Husqvarna, kakšne so dosedanje izkušnje in zakaj so baterijsko vodeni stroji za urejanje okolice vedno bolj priljubljeni med domačimi in tudi profesionalnimi uporabniki? Preberite v blog objavi: Prednosti akumulatorskih vrtnih strojev Husqvarna

KAJ PRIPOROČAMO OBČASNIM UPORABNIKOM?

Za občasne uporabnike oziroma lastnike vrtov in vrtnim navdušencem je bila zasnovana serija akumulatorskih strojev serije 100 in 200. Slednji so namenjeni občasnim in enostavnejšim opravilom ali sezonskemu delu na vrtu. Stroji so lahki za uporabo in zagon, a hkrati presenetljivo zmogljivi in nezahtevni za vzdrževanje.

Za občasno domačo uporabo:

 • Akumulatorski stroji Husqvarna serije 100 in 200
 • Akumulatorji Husqvarna BLi10 in BLi20
 • Polnilne postaje Husqvarna QC80 in QC250

Izkušnje domačih uporabnikov

Akumulatorski stroji so idelana izbira za domače uporabnike, za uporabnike, ki nimajo toliko izkušenj s stroji, uporabnike, ki imajo težave z zdravjem (srce, ožilje ...) in starejše uporabnike, ki potrebujejo lažje stroje za delo.

»Glava bi še delala, telo pa ne more več. Z baterijskimi stroji lahko spet opravljam delo, ki ga z bencinskimi žal več ne morem. Mladi pa imajo tako dovolj svojega dela in ne morejo vedno pomagati.« - Franc P., starostnik

KAJ PRIPOROČAMO POLPROFESIONALNIM UPORABNIKOM?

Za polprofesionalne uporabnike, ki svoj akumulatorski stroj potrebujejo za pogosto uporabo na večjih vrtovih ali travnatih površinah je zasnovana serija akumulatorskih strojev serije 300 in 400. Stroji so namenjeni uporabnikom, ki imajo visoke zahteve, kar se tiče moči in zmogljivosti. Ti se od akumulatorskih strojev za občasno uporabo odlikujejo po tehničnih rešitvah in izboljšavah, ki zelo olajšajo vaše delo.

Za pogosto polprofesionalno uporabo:

 • Akumulatorski stroji Husqvarna serije 300 in 400
 • Akumulatorji Husqvarna BLi100BLi200 in BLi300
 • Polnilna postaja Husqvarna QC330

Izkušnje polprofesionalnih uporabnikov

V zadnjih letih se je povpraševanje po akumulatorskih strojih občutno povečalo, kljub temu, da imajo stranke na začetku pomisleke o zmogljivosti. Izkušnja je celo takšna, da se po prvem nakupu stranke vračajo in dopolnjujejo svoj akumulatorski asortima.

»Na začetku sem imel pomisleke. Ni se mi zdelo, da bodo akumulatorske škarje za živo mejo dovolj zmogljive za delo. Motil sem se. Škarje so odlično opravile svojo delo. Zmogljivost je bila enaka bencinskim škarjam, ki sem jih uporabljal prej. Poleg tega, da je moč ostala enaka, je bilo vse skupaj lažje za opraviti. Baterijske škarje so lažje. Pa tudi upravljanje z njimi je mnogo lažje. Nobenega goriva, samo rezila je potrebno malo namazati. Res sem zelo zadovoljen. Ravno sedaj, ko sem bil vprašan po izkušnji z akumulatorskimi škarjami za živo mejo, kupujem še akumulatorsko koso. Zakaj bi se matral z bencinsko, če je z baterijsko vse toliko lažje, baterije in polnilec pa že imam.« - Jože L., domači uporabnik

KAJ PRIPOROČAMO PROFESIONALNIM UPORABNIKOM?

Za zahtevno profesionalno uporabo je Husqvarna razvila serijo 500 akumulatorskih strojev, ki so bili razviti za dolgotrajna in zahtevna vsakodnevna opravila. Robustna zasnova zagotavlja uporabniku prijazno ergonomijo, pametne rešitve pa izboljšajo učinkovitost in produktivnost. Poleg tega omogoča uporabo v vsakem vremenu.

Za zahtevno profesionalno uporabo:

 • Akumulatorski stroji Husqvarna serije 500
 • Akumulatorji Husqvarna BLi300BLi550X in BLi950X
 • Polnilna postaja Husqvarna QC500

Izkušnje profesionalnih uporabnikov

Vrsto let je za svoje delo uporabljal profesionalne motorne škarje Husqvarna 325HD75x, ki jih je imel tudi več kosov. Ko smo mu predstavili baterijski program je bil skeptičen, nato pa smo ga imeli priložnost povabiti na Husqvarna dogodek na Brdu pri Kranju, kjer so bili akumulatorski stroji še posebej predstavljeni in na voljo za testiranje. Sedaj pravi, da za noben denar več ne poseže po motornih obrezovalnikih grmovja.

»Jaz sem prezadovoljen s svojimi profesionalnimi škarjami za živo mejo. Največ mi pomeni, da ne ropotajo in da ob delu nisem v dimu izpušnih plinov. Sem profesionalni vrtnar oziroma vzdrževalec in mi veliko pomeni, da za delo uporabljam stroje, ki so učinkoviti in so narejeni tudi z mislijo na uporabnika. Obrezovanje grmovja in žive meje je pogosto delo, ki ga opravljam za svoje stranke in prej, ko sem imel bencinske škarje za obrezovanje mi je bilo po delu zmeraj slabo. Ko sem rezal z bencinskimi škarjami je dim ostajal v grmovju in ne glede na to kako sem škarje obrnil – vedno si mi je kadilo v glavo. Akumulatorska različica je bila poslana od boga, če lahko tako rečem. Akumulatorske škarje za živo mejo imajo odličen performance. So popolnoma primerljive z bencinsko različico, kar se tiče celotne izkušnje dela pa akumulatorske močno prekašajo bencinske. Všeč mi je, da ima profesionalni akumulatorski obrezovalnik žive meje dolga rezila. Presenečen sem tudi nad samo zmogljivostjo baterije oziroma akumulatorja. Dolgo deluje z enako zmogljivostjo, moč ne pojenja, ko se baterija prazni, do konca dela z močjo. Ko pa se baterija izprazni mine ravno dovolj časa, da potrebujem počitek, da spočijem roke. Res sem zelo zadovoljen. Profesionalne baterijske škarje za živo mejo so veliko lažje in boljše ter zdravju in okolju prijaznejše za delo. Pa z minimalno vzdrževanja. Na TMS potem prinesem, da mi nabrusijo rezila, to je pa skoraj vse, kar potrebujem.« - Franc Š., profesionalni vrtnar

»Ljudje najprej opazujejo z nezaupanjem. »Kaj je zdaj to? Se igraš ali kaj?« Ampak čez nekaj časa vidijo, da deluje in da lahko opraviš veliko dela. Nato pa so začudeni. Mislijo, da ne delamo, ker nas ne slišijo. Medtem pa smo mi že zdavnaj končali. Ker so res neslišni.« - profesionalni vzdrževalec

*
*
*

Profesionalna akumulatorska motorna kosa Husqvarna 535iRXT je robustna in visoko zmogljiva. Dodatno je zaradi izjemne uravnoteženosti in majhne teže in robustnosti in primerljive moči s 35 cm³ bencinskimi stroji, optimalna za polno profesionalno rabo. E-TORQ motor in 45 cm premer košnje zagotavljata moč in zmogljivost, ki jo potrebujete, da je delo opravljeno hitro in s čim manj napora. Integrirana povezljivost poenostavi spremljanje statistike rabe, zgodovine servisov, zadnja lokacija rabe in podobno v Husqvarna Fleet Services™ aplikaciji. Kotni prenos in ostale vitalne komponente stroja so prevzete od primerljivih bencinskih kos. Visok ročaj za večjo svobodo pri košnji na pobočjih. Zato sta tudi nosilec ročaja in vpetje motorja izdelana iz magnezija. Nož za travo in kosilna glava ErgoFeed™ sta del standardne opreme.

Integrirana povezljivost
Na Husqvarna Fleet Services ™ lahko enostavno povežete stroje z vgrajenim modulom za povezovanje. Omogoča ogled zadnjega znanega mesta vsake naprave, statistike uporabe in zgodovine storitev - in še veliko več. To olajša tudi posodobitve strojne programske opreme naprave, tako da je vedno združljiva z najnovejšimi funkcijami Husqvarna Fleet Services ™.

ErgoFeed ™ funkcija motorne kose
Funkcija ErgoFeed ™ vam omogoča, da nastavite linijo obrezovalnika s preprostim pritiskom gumba na desnem ročaju. To zmanjša tveganje za nenamerno krmljenje, kar zmanjša porabo trimerja. Trgonska glava ErgoFeed ™ je zasnovana z najmanj gibljivimi deli, zaradi česar je robustna in trpežna.

3-stopenjski način poveča vaš čas izvajanja
3-stopenjski način vam omogoča, da povečate čas delovanja s prilagajanjem izhodne moči trenutnim delovnim pogojem.

Varnostni indikator
Izdelki iz serije Husqvarna baterij so opremljeni z gumbom za vklop / izklop*. Zaradi večje varnosti se izdelka nikoli ne da zagnati brez odklopa posebne varnostne komponente pred pritiskom na sprožilec. Patentiran varnostni indikator bo sprožil utripajočo LED lučko, če upravljavec poskuša izdelek zagnati, ne da bi upošteval varnostno rutino. * Na posebnih trgih se lahko pojavijo modeli brez LED indikatorja.

Odporno na vremenske vplive (IPX4)
Ta akumulatorski stroj Husqvarna ima zaščito pred vdorom vode IPX4. Zaradi tega je stroj trpežno in zanesljivo orodje, ki ga lahko uporabljate celo leto v vseh vremenskih pogojih.

Lahka in dobro uravnotežena
Akumulatorska motorna kosa Husqvarna 535 iRXT ima kompaktno in optimizirano zasnovo. Zaradi tega je lahek in uravnotežen - omogoča udobno delo v vseh situacijah.

LowVib®
Učinkoviti proti vibracijski blažilniki absorbirajo vibracije, pri čemer varujejo roke in roke uporabnika.

Brezkrtačni motor E-TORQ
Motorji E-TORQ, ki jih je razvila Husqvarna,, so popolnoma prilagojeni za vsako uporabo. Brezkrtačna zasnova zmanjšuje število gibljivih delov in motorji so narejeni tako, da prenesejo težko in dolgotrajno profesionalno uporabo. Ne potrebujejo vzdrževanja in bodo vseeno trajali celotno življenjsko dobo izdelka.

Dizjan akumulatorja po obliki kose
Pameten položaj akumulatorja - nameščen vodoravno skozi telo stroja. Takšna postavitev zmanjša tveganje, da se v baterijskem prostoru nabirajo umazanija, sekanci, prah in voda, kar povzroča težave s priključkom. To pomeni tudi, da lahko težo akumulatorja postavite v želeno težišče ali blizu njega in v vrtilni osi izdelka, kar ima za posledico povečano manevrsko sposobnost. Skozi obliko karoserije ponuja tudi visoko stopnjo prilagodljivosti, saj omogoča uporabo baterij različnih velikosti.

Tiho delovanje
Raven hrupa Husqvarna baterijskih strojev je do 13 dB (A) nižja od bencinskega stroja - kar je velika razlika. Znižanje za 3 dB (A) običajno dojemamo kot razpolovitev ravni hrupa. Tako je delo za vas veliko bolj prijetno - in vam omogoča tudi delo v najbolj javnih nastavitvah.

Popolnoma brezžična akumulatorska motorna kosa
Naprava vam nudi prilagodljivost za resnično brezžično delo z notranjo baterijo. Stroj lahko priključite tudi na baterijo nahrbtnika. Prilagodite delo vašim željam in potrebam.

En akumulator ustreza vsem Husqvarna akumulatorskim stojem
36V Li-ion akumulator je izdelan za zahtevno, dolgotrajno, profesionalno rabo. Ustreza vsem ročno vodenim Husqvarna akumulatorskim strojem, saj lahko isti akumulator uporabljate v trimerju, pihalniku, žagi in škarjah za živo mejo.

 

 Prikaz delovanja akumulatorske motorne kose Husqvarna 535iRXT

 Značilnosti baterijske motorne kose Husqvarna 535iRXT

Specifikacije izdelka
Pogon Baterijski
Model Dvoročajne kose
Teža (brez rezalne garniture) 4.9 kg
Tip akumulatorja Li-Ion
Napetost (V) 36 V
Tip motorja brezkrtačni
Raven zvočnega tlaka pri ušesu 82 dB(A)
Moč zvoka, zajamčena LWA 96 dB(A)
Primerljiv nivo tresljajev (ahv, eq) sprednji / zadnji ročaj (m/s²) 1.2 / 1.4
Oprema Kosilna glava Ergo Feed, Nož za travo Multi, Oprtnik Balance XB

Potrebujete pomoč?

+386 7 49 66 650 splet@tms-brezice.si
delovniki 8.00-17.00, sobota 8.00-12.00
Prednosti nakupa pri nas:
 • kupite kakovosten stroj pripravljen za takojšnjo uporabo (sestavljen, nastavljen, preizkušen)
 • za naše stroje držimo originalne rezervne dele in potrošni material
 • pred sezono vas spomnimo na redno vzdrževanje
 • omogočamo hiter in zanesljiv servis (prednostna lista za kupce strojev kupljenih pri nas)